- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към Момичетата !
Аз залагам на отговор "Г".... като първа е вътрешната красота , а втора вътрешната.
Айде и аз г) ...
Ако е наистина момче, което обичам... И искам да съм с него...
А парите и колите ги гледам като искам да си вдигна самочувствието... Но дори да има пари, никога не позволявам на момчето да ме черпи.. Да ми плаща таксито и бла бла.. Но обикновено такива момчета харесвам за седмица... И след това разбирам, че наистина имат само парите... И в) я няма въобще!
Вие на хероин ли сте бе?
Знам,че няма да повярвате,но парите и скъпата кола са последното нещо,което ще търся в едно момче.Важното е да го обичам както и той мен другото е само даденост,която не ме интересува.
![]()
![]()
![]()
Това ми е мнението,знам,че не съм "модерна" другите си падат по скъпите неща,но това съм си "аз" парите са само нужни хартишки,които правят живота ни по-добър.И плюс това,не съм момиче,което би тръгнало с "чичко паричко."
![]()
Евалата!Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
xqxq hubav vyprosemi spored men syshto e na pyrvo mqsto vytreshnata krasota,no ako trqbva da sum chestna vynshnata syshto e vajna,osobeno na moqta vyzrast
![]()
![]()
amiii b) i v)ii d) stava
![]()
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
Здравейте,
съжалявам, но не мога да не се намеся, но съм сто процента сигурен че повечето от момичетата не са искрени или просто още не са си създали образ на идеалния партньор, не казвам всички а повечето!!!
Това което аз съм забелязал е, че момичето се нуждае от човек, който да го разбира и да му се отдава изцяло, да бъде нежен с нея което е и признак за силни и истински чувства!!! И в повечето случай да прави компромиси в името на тяхната връзкаАко някъде греша дами моля поправете ме.
![]()
ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ПРЕЗ НОВАТА 2008 ГОДИНА ОТ СИБИРСКО ЗДРАВЕ, ЕВРЕЙСКО БОГАТСТВО И ЦИГАНСКА ЛЮБОВ ДА СЕ НЕОТТЪРВЕТЕ!!!
Ми попринцип и аз мисля като теб,но все пак май въпросът беше какво харесват жените,а изглежда малко се отплеснахме към връзки и дълбоки чувства...Доколкото разбрах се пита една жена след кого ще хукне-бляскавия пичага с коли пари и т.н....или след някое по-обикновеено и готино момченце с което може да се приказва по-задълбочено...Ми лично аз избирам 2рия вариант...попринцип досега не съм си харесвала хубавци.Симпатични ,хубави и сладки да,но не и красавци тип топ модели.Всъщностт разбрах,че дори и да нямаш връзка с тях можеш да се привържеш и да създадеш страхотно приятелство....С колко богаташчета може да стане така??![]()
всичко мой човек![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Защо тогава пускаш тема на която знаеш какво ще ти отговорят ?Първоначално написано от Lekov
Не си убеден, че и теб някое момиче ще те хареса ?
Иначе по темата не съм момиче такаче няма да отговоря![]()
Майна аватара ти от кой филм е ?Първоначално написано от AddictedToTrance
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
В)вътрешната красота
за мен не са важни нито парите,нито колите,нито дали е гъзарче или не!за мен е по-важно това как се държи с мен и с околните![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
otgovorПървоначално написано от Lekov
[vsi4ko izbroeno]
![]()
г)
батка излагаш са с тия въпроси, мани ги кво ти говорят (вътрешни красоти и тем подобни)
важна е колата (квато и да е, щото повечето излизат с некви дришни дет нямат даже годините за книжка) и парите
сички са курви, нема изключения![]()
аз преди да си купя кола изобщо не бях популярен сред курвите, сега не се оплаквам от липса на внимание колкото и нескромно да звучи![]()
класът (klass) некъв естонски, дето лузъра на класа се сприятелява с некъв чвор и после зимат пушка и патлаци застрелват тарикатите, вече ти го разказах - мое и да не го гледашПървоначално написано от tuzaro
![]()
въпреки че филма е добре направен, и показва че в източна европа също мое да правиме добри филми (от към режисура де)
Ей спамер за тва дето ми го разказа филма имаш едно пиенеПървоначално написано от assd
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Всичко е важно за мен!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
О, да. Сега държа да отбележа, че ще ходим с мъжа на ресторант и той ще плати. АЗ СЕ ЕБА С НЕГО ЗАРАДИ ПАРИТЕ МУ /всъщност аз изкарвам повече от него/![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А аз ти го разказах на лично ама нема кой да прочете.. пуф... а и САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ МАНИ ГИ ТЕЯ ЛОКОМИТИВ !!Първоначално написано от tuzaro