- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към Момичетата !
Чакайте сега и аз да кажа "като всички момичета" - ЗА ВСЕКИ е РАЗЛИЧНО!Хаха...ако трябва да съм искрена първо гледам външната красота и после вътрешната.. =D> Иначе к'во се хващате само за "колите и парите" - еми да,вярно,че имат някво значение,но са на доста заден план и не се всичко!!
![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
може би първо гледам външно .....след това характера...![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
емии за мен важат А и Б
вътрешната красота
Незнам дали е вярно но ако е така много ти се възхищавам!Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
![]()
Първо характера, общото интелектуално ниво .... завързвам разговори с момчета повечето в чата и когато се убедя, че имаме общи интереси и има какво да си кажем, излизаме на среща. От там вече външния вид, визията ... ауе най-важното за мен е интелекта и характераКолите и парите са на заден план някак си и въобще не ме вълнуват
А външната красота - ест, че ме вълнува, все пак ... смятам, че всеки го вълнува до известна степен :Р
Memento moriendum esse!
ne e v1prosa samo nali koli lice i v1tre6na i v1n6na krasota...vsi4ko e sv1rzano ako ima6 v1tre6na krasota to nqq6 v1n6na ili obratnoto......za men e vajno da b1de iskren k1m men,6matka,zabaven,mil i slad1k......v1preki 4e p1rvo gledam v1n6nata krasota no koe momi4e ne gi gleda p1rvo kogato vidi mqkoe mom4e vse pak nqqme skeneri-tova mom4e staa a tova ne nali?
Е аку мама и тати са богати,той е само за лични нужди!Първоначално написано от 182+44_4adel
Ъъ,ама никой не е казал,че изобщо не трябва да е богат,ама богат е доста относително понятие..Нима трябва да е милярдер?! Е,вярно че ще е готино,ама все пак!
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Отговор Г).
Първо, естествено, се забелязва външния вид. На всеки човек. Следователно преди всичко всеки гледа външния вид, за да си хареса някой. Друг е въпросът, че за всеки красивото е различно. Но въпреки външния вид, дори и да си най-големият красавец/най-голямата красавица, едва ли би се задържал/-а дълго в една връзка, ако си тъп/-а като вулканизиран галош...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ако и другият е тъп, защо не?![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Еми явно на такива момичета сте попаднали,то в днешно време има к**ви колко щешПървоначално написано от Lekov
А тва,че досега не сте срещнали свестно момиче не значи,че няма да стане.То и аз не съм срещнала идеалния принц на бял кон
И вие сами си го правите,защото с кола най-много да впечатлите някоя к**ва,така че опитайте с нещо друго
А аз предлагам момчетата да кажат какво харесват в момичетата,да видим пък те колко са скромни
![]()
Аз на моито му харесвам характера,защото е инатче кат мени![]()
иначе по темата-в (вътрешната краота)
красотата кучета я яли..да е мъж на място, силен и свестен, няма да го върна![]()
Не си падам и никога не съм си падала от скромните хора,затова казвам д) ... Макар,че това за колата изобщо пък няма никакво значение ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Характера и външната красота са на едно равнище за мен. Като че л и първото е маалко по-важно. За кола и пари няма да говоря. Задължително е да има кола,просто да не ми се вясва,ако няма. Само в крааааен случай мога да направя изключение,но не ми се вярва.
Винаги става така,че мъжа,който ми допада на мен,не допада на мн други жени,така че...май си падам по грозниха ха
Smile!?
Ам аз понеже съм си скромна .. избирам всичко :P
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Ми характера задължително! Красотата е на 2 място, не ми трябва да е красив, поне да е симпатичен! Аз имам странен вкус за външния вид на момчето, защото който харесам, мойте приятелки мислят че е грозен!
За парите - поне засега не ме интересуват, все пак съм малка само на 13, но не мисля и че някога ще ме интересува финансовото състояние на момчето!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
mmm mai D makar 4e A ne to4no parite i kolata a prosto da e normalen smisal da si ima pari ne da e nqkakav deto kato mu kaja kolko sum izhar4ila za edi koq si bluzka i da mi stani gadno 4e toi hodi s edna i su6ta![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
г със сигурност г![]()
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
отговор г) Като при мен външната красота е по-важна..за жалост,защото трудно хлътвам по някой...![]()