- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бясна съммммммммммммм
ebasi kak moje da ima takiva friziorki we horaaa/?????? otidoh d ame postrije, tq burza6e i me napravi na idiot v glavataaaaaaaaaaaaaa! egati kvo da praim sqqqqqq........... ide mi nz kvo ***** sq dokato porasneeeeeeeeee .leleeeeeeee neam dumi :@
Първоначално написано от ™G-Baby™
Чакай сега... поуспокой се малко и се опитай да обясниш горе-долу как ти изглежда косата, за да можем евентуално да ти дадем някакви съвети.
най-добре ходи с шапка или отиди при друг фризьор да ти оправи прическата
Използвай хининова вода,стимулант за коса на Икаров,бадемово масло,Тривитаминол(ако не те притеснява,че е за овце-аз лично не виждам проблем),ампули за растеж.Това е което мога да ти кажа ако искаш да ускориш растежа.И още нещо до всички-внимавайте с фризьорите,които посещавате,защото това не е първия такъв случай във форума.![]()
![]()
emi uj britona da mi postrije, a tq nekvo mi izkosi kosata otpred, a otzad mi e baq dulgo.............. i mn grozno sedii. az ne sma q karala da mi q izkusqva. egati rabotata.preeba mi dulgata kosaaaasq sam kato idiot. hupih si ve4e hininova voda, a utre 6e si zema o6te ne6ta 4e nzzz
![]()
da ne te zaboli i ne6to dr go . ebasi ,koi te kara da pi6e6 tuka weee????
are gledai si rabotata, ti kvo iska6? toq forum e za tva, a ne da ti 4eteme bezsmislenite komentari...... 4e te boli edi kvo si. imam pr i go spodelqm, tebe kvo te b`oli?
aloooo smao ne mi vikai ''ma''! razbira6 LI ILI DA TI GO NARISUVAM?i ne ne sam russa. are stiga s kompleksarskite ti istoriii,i stiga spam! qsnu??????
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Пф някой май си избива комплексите тука.Не се заяждам просто ти казвам,че за това е форум някой ако има проблем да сподели и ние ако можем да помогнем.Има една мисъл точно за тебе та гласи "като мълчиш изглеждаш по-умен"
та по темата: Според мен най-добрия вариант е да отидеш на друг фризьор,ако може да го оправи,ако не ползвай някакви фибички там..
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Затова се подстригвайте сами - поне знаете какво искате : D
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Е за тва от една година не съм ходила на фризьор а когато ходех исках само връхчетата да ми отстранят.То така и да искаш не можеш да объркаш нещо![]()
e to i az uj iskax samo vrax4etat a to kakvo stana :Oina4e kato mi bqxa skasili dfosta kosata si q na4upvax vizualno izglejda po dalga po tozi na4in ili pone taka znam
ama spx macka s hininova voda i ampuli siko 6e si e ok
![]()
haHah
Zatova vinagi sam tvardqla 4e trqbva da se hodi pri friziori maje!!!Za6toto jenite gledat samo kak da te obezobrazqt(zavistlivi ku4ki).
Po-dobre idi na dr frizio da te poopravi ili improvizirai.....................
moq suvet e da ne hodi6 na frizior ...6te te okastrqt o6te pove4e,a dokolkoto vijdam durji6 na kosata si.spored men nai-dobriq variqnt e da otrepe6 friziorkata ,a do togava...ideqta s fibite ne e nikak lo6a... toky vij si sazdala nova moda =D>
Хах..и аз съм била така..оная ми викаше,че й е лошо,че вижда звездички и тем подобни и аз поглеждам към огледалото и гледам тая си затворила очитеЕбаси... после излъга,че съм й казала да ме подстриже много...
Ходиш с шапка,ходиш се вързана или отиваш на друг фризьор
Emi probvai s taq mask an aikarov mn e dobra \/
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
За това трябва да внимаваш при кой ходиш
Ако е наитина гадно отиди при добър фризьор да те оформи малко и спокойно това е коса и расте![]()
oooo az zeh nojicata i sama se pooformih. sq e 6to gode po dobre.............. ama pove4e nea idem na friziorrrr!!!
Ем за това аз вече от години си ходя при една и съща фризьорка.Вчера ми се наложи да отида,обаче нямаше свободен час и си записах за утре.
Тя е единствения човек на който давам да ми пипа косата,винаги ме е подстригвала така както искам.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ами фибичките и хининовата вода са добри идеи. Аз самата ползвам хининова вода и съм много доволна! И другия път внимавай при какъв фризьор ще отидеш!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!