.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Сключени вежди

hi!Abe ima edin vapros kade me drazni..zna4i vejdite sa mi skliu4eni (mom4e sum) a nz dali ne e pedalsko da gi skyba..ta kfo 6e kajete problem li e tfa i kak da postapq..

Град
    Dreamland Varna
    Не бе, спокойно не е педалско. Вече повечето момчета си оформят веждите
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Велико Търново
    ми защо да е педалско то дори е хубаво и да особедно за сключени вежди,няма нищо лошо в това едно момче/мъж да си скуби веждите дори и аз на моя съпруг му ги скубя или той сам но не е срано
    живота е един и нека му се радваме така както трябва Съвет:мисли преди да направиш нещо

Не е педалско. Все пак по-добре с две вежди отколкото с една, защото с една седи ужасно.

Не е педалско!!!! Това означава, че се грижиш за външния си вид, а аз уважавам такива момчета

Мразя оскубани вежди на момче...
    Не знам колко тежък случай си...по знавам момчета със сключени вежди,на които им отива...
    А и ми се струва,че ще орезилиш повече нещата като ги оскубеш

П.П.едно е да се грижиш за външния си вид,друго е да си скубеш веждите,изрусяваш,бръснеш краката,че даже и главц за устни вече бе

Моят съвет е да ги оскубеш,но да го направиш при козметик,той ще се справи много по-добре от който и да е било друг.
    Не се притеснявай,не е педалско да махнеш нещо,от което се притесняваш.

Ускуби ги ама само по средатаа...не ги оформяй,в такъв смисъл ..
    Иначе нищо лошо,даже по-добре

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Цитирай Първоначално написано от Madness

П.П.едно е да се грижиш за външния си вид,друго е да си скубеш веждите,изрусяваш,бръснеш краката,че даже и главц за устни вече бе
    Е да се боядисват няа нищо педалско в тва? Нито да си бръснат краката .. кво искаш кат си свали гащите да ти изкара косми цял китеник да си направиш от тях.. хах иначе за веждите и гланца верно си е педалска раота.. не мога да разбера кво им харесвате на теа "поддържаните" ?! Земете си един такъв за мъж да се биете всяка сутрин за огледалото и гримовете.. пф.. Един мъж трябва да е мъж не женичка.. кво мъжествено има в момче,което се маже с кви ли не лиготии, скубе си веждите,изправя си косата и т.н.. |-(

4акам ся яко нападки на фенките на модерните пич0ве хахах ..

Абе кат си свали гащите,китеника да не го вади само от между краката си...
    А за самите крака съм против бръсненето(:

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Спокс.Сега вече,всяка втора подръжка я окачествявате, като педалска.Като не те кефят да са ти сключени веждите просто махни излишните косъмчета и като цяло им придай форма.Ако не можеш самичък, отиди на козметик.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на rakiQ
    ми незнам.... и моя има ма малко

(казват че момчетата дето имат там коми значи са ревнивции

Не знам колко тежък случай си...по знавам момчета със сключени вежди,на които им отива...

Момчето не е казало,че ще ги оформя или изтънява..Просто може би имаше в предвид да ги раздели,което според мен не е гейско.Познавам даже момчета който се лакирват ( безцветен лак) и в никой случай не изглежда педалско
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    бе няа значение от къде ще го вади...китениците да си ги държи вкъщи да му топлят кат сваля гащите да е чисто.. особено ги има некви на по 15-16 космати по корема и гърдите бла тва е гадно... като ви е такъв гена се чистете уе мамка му ...

Иначе дали си против и дали аз съм.. ?-ос на мнение сеш се.. ;р нито се заяждам нито нищо просто коментирам ,че изцепкат която иска да напрай пича създал темата е педалска... и даже ти правя евала, за тва ,че се изказа първа,че си против и ,че е педалска раота..

Да,раздели ги.Това е достатъчно според мен.

еми земаш една пинсети и ги разделяш това няма нищо общо с гейовете! Ще е педалсако ако почнеш да си ги оформяш и изтъняваш

Град
    Bikini Bottom
    Не е педалско... и аз имах една вежда.. ма от година и повече съм си с две ако си ги почисти ако си ги почистиш не е педалско... ма ако ги напревиш прекалено тънки... по-скоро леко почистени

Оскуби само пространството м/у двете вежди.Ако започнеш да ги оформяш и тях,ще бъде педалско.

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    ми незнам.... и моя има ма малко

(казват че момчетата дето имат там коми значи са ревнивции
    В моя случай,факт,вярно е

Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe

Момчето не е казало,че ще ги оформя или изтънява..Просто може би имаше в предвид да ги раздели,което според мен не е гейско.Познавам даже момчета който се лакирват ( безцветен лак) и в никой случай не изглежда педалско
    Безцветен лак?Хахахахаххаха
    Вие сте луди,бе...

Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
    бе няа значение от къде ще го вади...китениците да си ги държи вкъщи да му топлят кат сваля гащите да е чисто.. особено ги има некви на по 15-16 космати по корема и гърдите бла тва е гадно... като ви е такъв гена се чистете уе мамка му ...

Иначе дали си против и дали аз съм.. ?-ос на мнение сеш се.. ;р нито се заяждам нито нищо просто коментирам ,че изцепкат която иска да напрай пича създал темата е педалска... и даже ти правя евала, за тва ,че се изказа първа,че си против и ,че е педалска раота..
    Да,бе ясно...
    Ба тва с гърдите,краката...пак е по-приемливо от безцветния лак...
    Иначе под мишниците,примерно също съм за махането...
    П.П.15-16?
    Добре,ето компромисен вариант-ако космите му са по-дълги от оная работа да ги маха

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Не бе, спокойно не е педалско. Вече повечето момчета си оформят веждите
    to4no!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на gabi_94

+1!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Зависи колко са ти гъсти веждите...по средата можеш да ги махнеш, но по-добре не ги изтънявай мн мн Или всъщност ако се харесваш така, няма смисъл

БебЕтатаа мииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си