Nqkoi polzval li e imex, i kakvi sa vi otzivite za nego? az 4uvam mn dobri, za tova dnes si zeh . vie?
Първоначално написано от ™G-Baby™
А това е....?![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
И аз чух много добри отзиви за него.Не само лекува пъпките бързо,а и ги прикрива.Тази седмица мисля да си го купувам.Към авторката->извинявай,но може ли да ми кажеш за колко си го купи?
![]()
emi az mn hubavi ne6ta 4uh za nego i to ot mn odavna, no 4ak sega se re6ih. dnes si go zeh za 6 i 60 st, to e mn malka opakovkata ( 5 grama mislq 4e be6e ) i na cvqt e kato fon du ten nqkvo.![]()
Мерси много за инфото.Първоначално написано от BeBsItO
И аз ще си го купя тея дни.Вярвам,че ще помогне-само положителни мнения съм чела за него.
![]()
np np, az ne smao sam 4ela a i loi4no poznnavam hora s idealno 4ista koja,koito go polzvat
какво е това бе против пъпки ама за акне ли за какво свива порите кажете де какво прави
No matter where you go, there they are...
Имам такова.
Не ми харесва...Не прикрива,щото се слага адски малко от него и е по-светло.Поне от мойта кожа е по-светло.
И е някви 4-5 грама ли,колко е там...
ami uj, e protiv papki. i se slaga smao na problemnite oblasti. s dali prikriva nz..... no e to4no moi cvqt za fonduten.no celta ne e da gi prikrie a redovno da go polzva6 i da gi oi6toji :P