- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НемоГа да СпРА
Ах олекна ми че поне не само аз съм такаИ аз обичам едно момче,но от 3 год! И аз така понякога като слушам някоя мн тъжна песен или гледам тъжен филм и постоянно рева за него.Ето например аз понеже съм си срамежливичка
и 2 год с него не си говорехме и мин год като влязох в неговата гимназия (
) и мн ме беше срам да го заговоря се пак 2 год не сме си говорили макар че сме се засичали по кафета насам натам с различни компании ест
и казах това на една от моя клас дето го познава и веднъж савсем случайно когато те се поздравиха и аз го поздравих
направо нз откаде ми излязоха думите от устата супер мн се спеках като си чух гласа да казва ЗДРАВЕЙ
![]()
и така де от тогава редовно си казваме ЗДР като се видим,но сме само на ЗДР
и тъй де когато си казваме Здр съм щастлива ама когато се прави че не ме познава с-р мн рева в къщи
![]()
![]()
апак за СКАЙП няма да ви говоря колко рев съм ревала и там като видя на профила му да пише нещо за някое момиче или нещо подобно
ЕСТ той незнае че го харесвам и веднъж по няква случайност се засякохме в една дискотека и той отначало не ме видя като дойде и само като се приближи до дансинга и едно момиче като го грабна,като почна да го целува по бузите и го хвана и кат почнаха да танцуват
![]()
нз побърках са!!!!! само си седя на диванчето и треперя ама треперя от ЯД! направо исках оная да я ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и така както и да еизбита я той отиде при някви момчета и след 5 мин го гледам с др момиче за което зн че са се зарибявали и тя го награби почнаха да танцуват направо нз откачих
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ест прибрах се рев цяла нощ и така... обаче аз нещо мн май писах за мене а не трябашеама нищо .. :P
така виж за твоя проблем опитай се да не мислиш толкова мн за него зарибявай др момчета и тъйсе някога ще ти мине аз вече уж не мисля за него не ми пука мн мн за него вече се пак 3 год умръзна ми
и така де тая сутрин се събъждам и си мисля че вече не го харесвам и лежа така и си го мисля тва ама вече съм сигурна и цял ден не съм мислила за него или поне не много
и ко стана ... ми той ми писа в скайп
и естествено веднага една оигромна усмивка на лицето кат побъркана
и една студена пот от радост
просто с-р нз и сега естествено пак си го харесвам ко да напрая
и тай за тебе нали ти казах мкисли по малко за него,зарибявай др
![]()