.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

момичета споделете

Здравеите искам да ви попитам за или против обрязването сте?
    samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli

Против.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    "3a!"

obrqzaniqt 4len e po-higieni4en

Цитирай Първоначално написано от maci
    obrqzaniqt 4len e po-higieni4en
    ПОмисли си много сериозно за едно нещо - ако ги нямаше срамните ти устни и клиторът ти се триеше в бельото, щеше ли да е по-хигиенично?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

това са пълни глупости измислени от турците да пестят вода.. то който си е хигиеничен пак си е хигиеничен пък и щом така си се родил значи тва не е на празно просто ЕВОЛЮЦИЯ

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Както той се чувства добре. Иначе съм неутрална поне засега.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от razbivacha
    това са пълни глупости измислени от турците да пестят вода.. то който си е хигиеничен пак си е хигиеничен пък и щом така си се родил значи тва не е на празно просто ЕВОЛЮЦИЯ

ами братле не сам съгласен с теб поне според мен обрязването не е сварзано с нито една религия
    samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli

protiv
    По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута

Цитирай Първоначално написано от teeen

ами братле не сам съгласен с теб поне според мен обрязването не е сварзано с нито една религия
    щом не е свързано с нито една религия защо мисюлманите още го правят

против съм

Ми не намирам кой знае къв смисъл в обрязването...даже никакъв Та...против съм

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Ми не намирам кой знае къв смисъл в обрязването...даже никакъв Та...против съм

Супер фен
    На който, както му харесва, така да бъде. Аз нито съм "против", нито "за"

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    не мисля, че момичетата ги засяга толкова много
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Ами.. ако бях момче, щях да съм против Все пак след обрязване е доказано, че кожата загрубява от постоянното търкане в бельото и чувствителността се намалява. Кой би поисла да усеща по-малко удоволствие

п.п това, че обрязаният член е по-хигиеничен, е пълна глупост вода и сапун му е майката без значение обрязан или не, дълъг - къс, дебел - тънък или всякакви други вариации!

Гадни турци.. разбрахте ме!
    както казаха не смятам че е хигиенично да се търка в гащите и навсякъде да полепва по него всичко.. измишльотина голяма това за хигиената.
    и кво като по хигиенично се къпете по-рядко ли ве мърляци.. пффф
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

не мога да си представя някои да ми резне "пишлето"
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Въздържам се от коментар. Нито за, нито против.

Голям фен Аватара на mokka
    Pffff tva e super gadno...protiv sum.A puk bqh 4ela nqkade za edna afrikanka deto obi4ai v plemeto bilo obrqzvaneto na jenite...da ne vi govorq za kakva kasapnica stava6e vupros...oh ai 4e mi stana zle

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    И за и против .. относително е ...
    Не мисля че е необходимо освен по здравословни причини.... Някои жени го обичат обрязан други не ... И за малко да направя гафа да си го клъцна заради момиче но добре че не се прецаках ... и не бих го направил заради жена ... А за хигиената .. като си мърляч и обрязан да е пак ще си мирише .... За чувствителността ..вярно е че се отнема голяма част от чувствителната зона а и някъде четох че и главичката губи своята чувствителност но за по голям период от време около 30 години... втръвдява се и става по груба щото се изсушава и е напълно нормално....
    Абе не е далавера да си без шапчица ......
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    ПРОТИВ
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Плевен
    ПРОТИВ

Цитирай Първоначално написано от Apostola
    Цитирай Първоначално написано от teeen

щом не е свързано с нито една религия защо мисюлманите още го правят

против съм
    и евреите се обрязват...по същия на4ин не хапват богати на мазнини храни /свинско/ ..средата /пустинни райони/ в която живеят определя и религиозните правила, наистина е по-хигиенично , колкото до секса мисля че главичката става по безчувствена което е + за жената.

Град
    София най-голямото село в БГ
    Emi kato znaem 4e koji4kata zashtitava i predpazva ot infekcii! Vie kak mislite? Az sym protiv obrqzvaneto!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си