.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Що само към момичетата ? ЛОЛ чувствам се като някаква вещ в тая тема

P.S Нямам представа

при обрязаните се намалява чувствителността, затова против
    SMILE FOR ME NOW

tfyrdu sym PROTIV!!! kfi sa teq gluposti....?
    Nikoi ne stava perfekten dokato ne se vlubi6 b nego!!!!

Против...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    аве по принцип съм против обаче ако някое момче или дори гаджето ми реши да се обреже защото така ще му е по-добре няма да го спра,защото това си е негово решение но аз съм си против,все пак си ми харесва да е по-чувствителен там долу щото му доставям по-голямо удоволствие така
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

искам предварително да се извиня но какво точно се изрязва от пишката цялата кожичка ли кво нз ?!?

Аз лично съм простив,но има хора,за които е задължително да бъдат обрязани(турците напр)

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Все ми e тая-все х*ец да е
    Нямам нищо против и двете.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

tvurdo protiv

Град
    shumen
    ah boje.... 6to p1k za momi4etata? te pove4eto deto ne znaqt za kvo to4no ide re4 kazvat protiv 6toto tva si e vseob6toto mnenie... mom4etata bi trqbvalo da sa protiv - 6otto pri tqh e po kofti -~=> namalqva se 4yvstvitelnostta btw tova za higienata izob6to ne e glypost bqh 4ela nqkade, 4e pri vaprosnata koji4ka pri neobrqzaniqt penis se natrypva mrasotiq vav nqkakva cep4ica /tyka dymata zvy4i mnogo stranno / ne6to ot roda be6e - ne sam to4no sigyrna, no v ob6ti linii tova se ima v predvid...
    nqkoi mai pita6e kakvo to4no predstavlqva obrqzvaneto: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 -> skromno razqsnenie na 2 na 3 izre4eniq....

ima si svoite plusove i minysi... v bg specialno se gleda malko sas 4erno oko na obrqzanite hora 6toto zaradi turcite i tn... pone tova sa moite vpe4etleniq
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Твърдо ПРОТИВ!!! Как си представяте аз да дам да ми режат част от мъжкото достоинство ехо първо бих ги убил!!

П.П.:Искам да попитам момичетата по приатно ли ше ви бъде ако некъв с х*й дето главичката му е по корава от нокът да ви жули нема ли да ви е гадно ?

Твърдо НЕ
    Фен на Ловеч.Както и на Стифлър

Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    ah boje.... 6to p1k za momi4etata? te pove4eto deto ne znaqt za kvo to4no ide re4 kazvat protiv 6toto tva si e vseob6toto mnenie... mom4etata bi trqbvalo da sa protiv - 6otto pri tqh e po kofti -~=> namalqva se 4yvstvitelnostta btw tova za higienata izob6to ne e glypost bqh 4ela nqkade, 4e pri vaprosnata koji4ka pri neobrqzaniqt penis se natrypva mrasotiq vav nqkakva cep4ica /tyka dymata zvy4i mnogo stranno / ne6to ot roda be6e - ne sam to4no sigyrna, no v ob6ti linii tova se ima v predvid...
    nqkoi mai pita6e kakvo to4no predstavlqva obrqzvaneto: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 -> skromno razqsnenie na 2 na 3 izre4eniq....

ima si svoite plusove i minysi... v bg specialno se gleda malko sas 4erno oko na obrqzanite hora 6toto zaradi turcite i tn... pone tova sa moite vpe4etleniq
    НЕ си права.Човек ако има добра лична хигиена няма никакъв проблем
    Фен на Ловеч.Както и на Стифлър

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Неутрална съм

Цитирай Първоначално написано от Add1ссt3d
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_

НЕ си права.Човек ако има добра лична хигиена няма никакъв проблем
    +1 аз съм против поради доста причини... но ако гаджето реши,че иска да си я реже няма да го спра...

Аз пък ще се опитам да го разубедя...не желая мъж, който не усеща почти нищо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Re: момичета споделете

Цитирай Първоначално написано от teeen
    Здравеите искам да ви попитам за или против обрязването сте?
    Тва сеено да питаш дали искам ли да живея или не иначе съм против.

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    я направете тема: кастрирани vs. некастрирани
    Кастриран и обрязан са 2 съвсем различни неща мой човек

Ама вие сте много заблудени като погледнах коментарите порсто без коментар леле първо разберете кво е и тогава говорете да ви поясня

ОБРЯЗВАНЕ: това отделяне на кожата която покрива главчиката в спаднало състояние(Това го има в мисюмансвото "нз дали така се пише ползва се да по добра лична хигиена и некви такива бяха) не РЕЖЕНЕ ЧАСТ ОТ ЧЛЕНА както по горе видях

А ве мамка му незнам как се пише Къстриране можи и с А да е нищо :
    Това не операция на ташунките до колко знам за тва не сам чак толкова запознат май беше премахване или нещо такова но за обраязването си е така (посоченото горе необразованяци.............. като незнаете кво е НЕ ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ) а как се нервирах....
    как може да напише не искам да ми режат от оная работа леле..... не не
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Град
    Асеновград, България
    Твърдо против съм обрязването. По този начи се губят много нервни окончания и част от удоволствието при секса в по късен етап. Ами това с е чисто осакатяване! Не е нужно да те осакатят само и само за по-добра хигиена (която впрочем и сам можеш да поддържаш).
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си