- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета споделете
Що само към момичетата ? ЛОЛ чувствам се като някаква вещ в тая тема![]()
P.S Нямам представа![]()
при обрязаните се намалява чувствителността, затова против
SMILE FOR ME NOW
tfyrdu sym PROTIV!!!kfi sa teq gluposti....?
![]()
Nikoi ne stava perfekten dokato ne se vlubi6 b nego!!!!
Против...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
аве по принцип съм противобаче ако някое момче или дори гаджето ми реши да се обреже защото така ще му е по-добре няма да го спра,защото това си е негово решение
но аз съм си против,все пак си ми харесва да е по-чувствителен там долу щото му доставям по-голямо удоволствие така
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
искам предварително да се извиня но какво точно се изрязва от пишката цялата кожичка ли кво нз ?!?![]()
Аз лично съм простив,но има хора,за които е задължително да бъдат обрязани(турците напр)![]()
Protiv..!
tvurdo protiv![]()
ah boje.... 6to p1k za momi4etata? te pove4eto deto ne znaqt za kvo to4no ide re4 kazvat protiv 6toto tva si e vseob6toto mnenie... mom4etata bi trqbvalo da sa protiv - 6otto pri tqh e po kofti -~=> namalqva se 4yvstvitelnosttabtw tova za higienata izob6to ne e glypost
bqh 4ela nqkade, 4e pri vaprosnata koji4ka pri neobrqzaniqt penis se natrypva mrasotiq vav nqkakva cep4ica /tyka dymata zvy4i mnogo stranno
/ ne6to ot roda be6e - ne sam to4no sigyrna, no v ob6ti linii tova se ima v predvid...
nqkoi mai pita6e kakvo to4no predstavlqva obrqzvaneto: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 -> skromno razqsnenie na 2 na 3 izre4eniq....
ima si svoite plusove i minysi... v bg specialno se gleda malko sas 4erno oko na obrqzanite hora 6toto zaradi turcite i tn... pone tova sa moite vpe4etleniq
Неподходящ размер на снимка в подпис!
НЕ си права.Човек ако има добра лична хигиена няма никакъв проблемПървоначално написано от wasntme_
![]()
Фен на Ловеч.Както и на Стифлър
Неутрална съм![]()
+1 аз съм против поради доста причини... но ако гаджето реши,че иска да си я реже няма да го спра...Първоначално написано от Add1ссt3d
Аз пък ще се опитам да го разубедя...не желая мъж, който не усеща почти нищо.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Кастриран и обрязан са 2 съвсем различни неща мой човекПървоначално написано от 182+44_4adel
Ама вие сте много заблудени като погледнах коментарите порсто без коментар леле първо разберете кво е и тогава говорете да ви поясня
ОБРЯЗВАНЕ: това отделяне на кожата която покрива главчиката в спаднало състояние(Това го има в мисюмансвото "нз дали така се пише ползва се да по добра лична хигиена и некви такива бяха) не РЕЖЕНЕ ЧАСТ ОТ ЧЛЕНА както по горе видях
А ве мамка му незнам как се пише Къстриране можи и с А да е нищо :
Това не операция на ташунките до колко знам за тва не сам чак толкова запознат май беше премахване или нещо такова но за обраязването си е така (посоченото горе необразованяци.............. като незнаете кво е НЕ ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ) а как се нервирах....
как може да напише не искам да ми режат от оная работа леле..... не не
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication