.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    София

Имам питане ... ?

Така аз съм почти на 15 години и с приятелката ми се натискахме у тях. Т.е праихме малко петингче, но бяхме с дънки и двамата и бяхме без горнища. Накрая видях че по моите боксерки има петно (сещате се от какво е предполагам). Тя е все още дествена. Та питането ми е има ли някаква вероятност да попадне семена течност на ненжуното място (вагина) ???? Кажете ми моля ви се, че съм умрял от претиснение
    п.п нямам много опит в тея работи ако не сте забелязали. Затова отправям питането. Миси предварително
    What ever you are, be a good one

абсолютно невъзмжно
    samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli

нали и двамата сте били с дънки как смяташ спермата да ти премине през бельото после дънкитети и през нейните и през нейното бельо че и да попадне в вагината и бах мамаму

Град
    София
    Както споменах нямам много познания за тая работа. Но дойде мир в душата ми

Ам м0га да те зарадвам... 4естит0 пи4... Търсете на Слаейк0в ак0 си 0т Сф една такава малка книж4ица с именца... Има яки идейки... М0е и да п00бик0лите п0 детските магазини да харесате к0ли4ка и дрешки... И ак0 е м0ми4е искам да г0 кръстите на мен

Сп0кса бе, пи4... Ти да не мислиш, 4е тея спермат0з0иди си н0сят п0д ръка стен0б0йна, 4е да минат през нап0ле0нките ти, след тфа през п0турите ти, п0сле през нейните, след тфа през кюл0тите й и най-накрая да минат през ципата и да стигнат яйцеклетката... Ех ти ги изкара Херкулес4ета....

спермата не може да прелети по въздуха за да и влезе у "вагината"

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Няма как...осфен ако не си Супермен
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

Цитирай Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
    Сп0кса бе, пи4... Ти да не мислиш, 4е тея спермат0з0иди си н0сят п0д ръка стен0б0йна, 4е да минат през нап0ле0нките ти, след тфа през п0турите ти, п0сле през нейните, след тфа през кюл0тите й и най-накрая да минат през ципата и да стигнат яйцеклетката... Ех ти ги изкара Херкулес4ета....

Цитирай Първоначално написано от fuckface

хъхъхъ
    [img][/img]

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ivailo2508
    Цитирай Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
    НЕ коментирам....в тоя форум за един дол дренки.с извинение и без пълни едеоти.Как ще питаш такъв малаумен въпрос(отправям това към човека направил темата.На 15 години а незнаеш,че така е невъзможно и нелепо да забременееш.
    Просто незнам какво да кажа тука пиша защото ми е интересно гаджето ми кво пише нищо повече.Виждам да имаше свястни въпроси,но такива има 1 на 100 ..само някакви въпроси които и сестра ми ги знае дето е на 9 годинки.
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Град
    София
    CRS : Така не ми е ясно защо си мислиш, че като знаеш как да си пъхнеш к*ра на подходящото място, те прави достатъчно знаещ и можещ да си спокоен във всяка ситуация. Хората, които не знаят,не могат, не разбират, питат. Ама извинявай ти си роден научен и си "ЕБАТИ ПИЧА". Да не говорим колко си оригинален сигурно с цел да се направиш на интересен пред девойката по горе.
    Към останалите едно голямо благодаря за отделеното време и нерви да четете тема на ЕДЕОТИ.

Град
    Варна

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Ти да знаеш не е нужна сперма да забременее едно момиче, особено ако е девствено. И поглед стига само
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Цитирай Първоначално написано от vladist
    CRS : Така не ми е ясно защо си мислиш, че като знаеш как да си пъхнеш к*ра на подходящото място, те прави достатъчно знаещ и можещ да си спокоен във всяка ситуация. Хората, които не знаят,не могат, не разбират, питат. Ама извинявай ти си роден научен и си "ЕБАТИ ПИЧА". Да не говорим колко си оригинален сигурно с цел да се направиш на интересен пред девойката по горе.
    Към останалите едно голямо благодаря за отделеното време и нерви да четете тема на ЕДЕОТИ.
    ей девствен, иди си плякай момичето а не питай олигофренски въпроси тука...фатката е да си иде на топло
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

+1

Цитирай Първоначално написано от ```o7ka43na7a```
    +1

Еми ако е некой по опитен и точен кой знае

Ако искаш изкопай тунел и през него следващия път ще премине

Правила за публикуване