- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Панталони
Хей здравейтеКажете ми мнението си за изкрящите цветни панталони ? Смисъл някакъв хубав елегантен панталон, но лилав например не черен .. или жълт да речем ?
Ne mi dopadat osobeno,no 6tom ti haresvat..![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
мисля,че са много грозни.изобщо не ми харесват,а и още повече,че всяка втора чалгарка е облечена в лъскав панталон и всички стават еднакви.![]()
Аз от цифра време си търся някакъв изкрящ панталон да ходя по партитата, но навън не бих се показала с такъв.
Страхотни се за участия в циркови представления и карнавалиИначе наистина бих казала, че са "ромски" \
/
Изобщо не ми допадат,по-добре черен.
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Жълт панталон не бих обула, ама примерно лилав не ми пречи, зависи в кой нюанс е.
Щом е шарено,яко е![]()
![]()
![]()
Не знам,де...покажи и щи кажа...но обичам някви шаренки неща (:
...въпреки че...елегантен панталон о.О
Абе не знам![]()
Супер яки саа..
Особено зелен или лилав![]()
Естествено зависи с какво ще ги комбинираш ..
Първоначално написано от sladku_bebzi
и аз така.Все още обмислям идеята за сив,харесала съм си го даже.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Не са по мой вкус много шарените неща ама примерно ако е черен или червен е друго :P
Ее жълт е отвратително ама ако е по-тъмен цвят става.![]()
И сив бих обула, зависи къф е модела и с кво го съчетаешПървоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
Ми не ми допадат особено, най-много да облека сив или тъмно лилав, или пък дънки с брокатчетата по тяx, но чак жълт![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
apf ujasni sa kak moje nqkoi da gi nosqt takiva pantaloni,ne glei sq ako si palq4o stoqt super
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ъЪъ жълт...има едно място дет са облечени с бяло там ако отидеш мн щи отива....![]()
___to Be Continued___
ako go sa4etae6 s podxodq6ti drexi i sedi qko za6to ne![]()
![]()
На мен лично не ми допадат, но сега много хора ходят с такива, а и с правилна комбинация, може да стане доста ефектно.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Много ви благодаря за отговоритеМисля че реших че най добре ще е някой тъмен нюанс на лилаво
![]()
сложете някаква снимка на тези панталони...
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.