- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя част от тялото смятате да най-Секси?
Абе, зависи от брадата...мен лично си ме дере много....предпочитам дълга![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Брадата и общо взето космите излъчват феромони. Тоест те се задържат от тях като ги отделя тялото. Може да разранява кожата моята както е много чувствителна. Но всяко хубаво нещо изисква жертви
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Секси е цялостното излъчване на човек, не определена част от тялото му.
Винаги съм се чудела защо, но и за жена и за мъж за мен най-секси частта от тялото е гърбът..хем може да бъде доста изящен, хем има някаква тайнственост в него.. пф зе да ми става гот
п.п. а и какво подяволите да харесам на един г ъ з![]()
За жената: Врата, гърба и др не се сещам...
За мъжа: Гърдите, гърба и нослето![]()
женското тяло => устните
мъжкото тяло => краката
женско тяло - краката,дупето,вратлето и усните
мъжкото тяло - /me всичко![]()
За женското тяло-гърдите и корем4ето :P
За мъжкото тяло- гръб4ето![]()
Believe in yourself.
Жени - устните , дупето и бюста![]()
Мъже - Бицепса , Трицепса , Гърба , Дупето - бе всичко ни е секси![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
За женското тяло краката,корема,гърдите и дупето
а за мъжкото - гърба,раменете,ръцете,коре а,гърдите и пак дупетото май доста неща станаха а пък имах да изреждам още..абе айде всичко
![]()
![]()
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Съгласна съм.Първоначално написано от Weary
И все пак, ако трябва да кажа какво би привлякло вниманието ми:
при жената - силуета, извивките, рамената
при мъжа - коремчето(да го има), дупето, ръцете(пианистите си знаят)
ooooooooo!ami za jenskoto tqlo-tanka taliika i ne napalno plosak korem,krasiv bust i sladko rozovo zadni4e ama ne 4ak mn stegnato kato baraban!aaaaaaaaaa i o4ite sa mn vajni!
majkoto tqlo-malko sladko zadni4e, plosak korem i gardi i mn seksi o4i!!!![]()
Един отговор който на мен ми хариса много. Браво.Първоначално написано от be_true
Лелелййй...аз съм много несекси![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
В моя ми прави впечатление това, че раменете му са много добре оформени, много здрави, гърбът му също има перфектна форма и е голям, някак си много мъжествено изглежда. Дупето също е хубава част...
За жените-краката са много важна част според мен, също така талията, врата и цялостния поглед на момичето, излъчването.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Женското тяло - гърдите, стомахчето и дупето
Мъжкото тяло - дупето, корема и ръцете :P![]()
Ами ... ако трябва да ви изброя кое ме превлича в приятелката ми ... тогава => Косата, вратлето, гърдите, коремчето, тънката талия (т.е да я обхванеш с една ръка) ,гърба, краката... е май ви описах почти цялото женско тяло. А за мъже не ми се говориоставям това на нежния пол
![]()
Точно любима част нямам. Просто ми харесва тялото на приятелката ми - всеки харесва дадена част да бъде един вид - например аз харесвам средни гърди с малки ореоли и зърна. Обаче обичам и стегнати дупета. Госпожицата ми комбинира любимите ми видове в едно.![]()
За мъжко тяло - най-много ми харесват стегнатите коремчето със ясно изразени мускули. Много ме кефи да се гледам в огледалото и да виждам плочките![]()
Jensko tqlo: Kato trugnesh nagore ot finnite stupalca i glezeni nagore kum hubavoto i dupe, dokato stignesh do sladkite i ustni i palav pogled.![]()
Mujko tqlo: Mickey Rourke v boxovite si godini.
Eating isn't cheating - Arnold
Първо ще отговоря за мъжко тяло-най-секси за мен е дупето и има едни като кокалчета на корема,не помня как им викаха,ама така един очертан по този начин корем,направо ме побърква![]()
А за женско тяло-хмм,незнам,нека момчетата кажат,но може би устните...![]()