- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя част от тялото смятате да най-Секси?
Първоначално написано от SilverAngel
Съгласен съм .
Стегнатото дупе си го имам още 2-3 годинки и ще голям гърба![]()
![]()
Женско:дупе и бюст,треа да е убава в лицето.
Мъжко:не съм гей не знам
za jensko tqlo : dupe i kraka
mujko tqlo : koremche![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
За жените определено дупето и крачетата
За мъжете ръце и гърди![]()
За Женското Тяло : дупето (по-голямо) , краката, ръцете и устните с брадичката ..
За Мъжкото Тяло : УСТНИТЕ .. и пак УСТНИТЕ .. очите с веждите .. широки рамене и гръб ( показващи силата .. му ..свързани със силната,здрава прегръдка )
Апфф .. искам 1 такъв ..
Женското - дупе, крака...
Мъжкото- най-много ме привлича дупето, широкото гръбче ииии устните ужасно много ми въздействат
В женското тяло: кръста и начинът, по който се извива, дълги стройни стегнати крака, погледът и естествени грациозни женствени жестове и движения
В мъжкото тяло: т.нар. любовни дръжки (мисля, че влюбени сълзи имаше точно тях предвид), мускулите на ръцете, УСТНИТЕ, косата и стойката.
The only truth they can accept is their own.
за жените: в последно време като неразделно свързана част от женското тяло, или по-точно лице са така наречените слънчеви очила тип "Маска за електрожен" което ги прави адски секси (поне според мен) иначе според мен дупето, коремчето и краката
При мъжете: според мен секси е да си с леко набола брадичка но не и брадясал като мечка, също така корема с някой друг ред фаянси стегнао дупе
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
За Жените : Секси стегнато дупе , красиви устни
За Мъжете : Ръце , Дупе ..знам ли![]()
Za Jenite : Dupeto , korem4eto i vrata !
А виждам 4е по4ти вси4ки са писали са мъжете рьцете ?!? Е добре ам ако долу има бирено 6кембе ? За тфа казвам корем за мьжете !![]()
ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ
И какво, ако има бирено шкембе?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Наистина, какво общо има шкембето...Първоначално написано от StillNoob
![]()
По темата: смятам, че и за двата пола към най-възбуждащите части спадат шията и раменете, може би и дупето и гърдите. Иначе при жените смятам, че извивките - талия, ханш, са най-привлекателни, а при мъжете - гърбът, особено ако се усещат и движенията на мускулите, когато мъжът ползва ръцете си например...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
за жените:очите ,краката,дупето и корема
за мъжете:ръце,крака,гръб и др.
за жените:ustnite,korem4eto
за мъжете:ustnite,ramenete,dupeto,racete
За Женското Тяло:.........Устните, корема, дупето, бедрата
За Мъжкото Тяло:........ ако те обича и те гледа влюбено нз какво по-секси може да има
За женското тяло:дупето,краката и може би устните.
За мъжкото:добре оформеното тяло и за друго не се сещам...
тряя да имаш ТЯЛО МА БОГ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Съгласна съм с това. Само че на мен да ме гледа влюбено по-скоро ме кара да виждам наистина защо си заслужава да обичам приятеля си... Обаче когато вземе да ми хвърля преди някоя по-страстна целувка онзи си негов поглед тип "Желая те, ей сега ми падна", просто ми идва да подскоча от кеф.Първоначално написано от mackata90
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
За момче (казвам какво харесвам с вебе си) според мене е стегнат корем
За момиче малко и стегнато дупе![]()
За жена:
-талия
-стегнати гърди
-отхвръкнало дупе,не мн малко(е,да не е дебело ест)
-коса,очи и устни
За мъж:
-кожа-мека и със специфичен тен
-широки,развити рамене и гърди
-да има талия(да не е като правоъгълник)
-корем-може и без плочки,ама да е стегнат
-ръцете-да не са къси(същото се отнася и за краката)
-предизвикателен поглед-естествен
-плътни устни,които си знаят работата
-№1-КОСАТА-НЕ мазна,дълга и лъскава
... \/
женско тяло : очите,корема и дупето)
мъжко тяло : дупето, гърба, и корема)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()