.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Фитнес

Hybrid View

Фитнес

Имам 2 въпроса

Първият ми е следният Ходя на фитнес и във същото време искам да направя една диета Дали ще стане
    Всмисъл дали ще мога да ги съчетая и двете и дали ще издържа
    Диетата е с продължителност 2 седмици
    И въобще полезно ли е така Фитнес И Диета едновременно

И Другият ми въпрос е следният трябва ли задължително да пия някакви добавки за да направя "мускули" Защото ми казват че бе аминокиселини не може

Re: Фитнес

Цитирай Първоначално написано от zlato
    Имам 2 въпроса

Първият ми е следният Ходя на фитнес и във същото време искам да направя една диета Дали ще стане
    Всмисъл дали ще мога да ги съчетая и двете и дали ще издържа
    Диетата е с продължителност 2 седмици
    И въобще полезно ли е така Фитнес И Диета едновременно

И Другият ми въпрос е следният трябва ли задължително да пия някакви добавки за да направя "мускули" Защото ми казват че бе аминокиселини не може
    емм попринцип с диета по барзо 6е постигне6 ефекта които иска6 какавто и да било другото ем никои не може да ти каже дали 6е издаржи6 или не... тва си зависи от теб а за последното ем може и да не зима6 някви добавки и тн. оба4е по бавно 6те постигне6 ефекта които иска6 аре касмет \/

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми от 2 години и нещо се занимавам със фитнес и не казвам че знам много но поназнайвам някои неща ... за постигане на по бърз ефект .. диетата е задължителна ама е малко сложно не се прави само 2 седмици а през цялото време чдеж опеделени храни в определен час ... а за добавките и сериозните препарати трябва да тренираш поне една година за да направиш някакъф мускол който да го развият тези добавки ... и за да има по голям резултат за по кратко време .... А след тва има и друго ако си по пълен и искаш да направиш мусколи първо трябва да свалиш и после отново да започнеш да качваш ... но не мазнини , а мусколи... и като се понапомпаш ти естествено няма да си релефен... за да направиш релефа пак трябва да сваляш или както му казват да чистиш... но за всеки си е еиндивидуално ако искаш нещо сериозно хвани един инструктор плати му и той ще те светне точно кво трябва да правиш ще ти направи и програмата и диетата и ефекта ще е доста по бърз ... .... и общо взето във фитнеса се иска постоянство .....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

е то значи може да се пият аминокиселини но пак трябва време тоест около 1 година
    И за диетата значи аз сам по пълен и за тва искам да я направя обаче така ще стана ли по-релефен или не

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Сериозният фитнес обикновено върви и с диета. Ако е подходящо направена, няма да имаш проблеми с издържането, защото ще ядеш такива храни, които все пак дават енергия за тренировка. И не, диетата не означава да гладуваш, а да приемаш определени храни, през определен час и да приемаш по-малко храна, но при 5-7 яденета дневно.

еми бихте ли ми дали някакви идеи за диета свъчетана със фитнес

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    http://www.bb-team.org/forums

Разгледай и евентуално попитай тук.

Супер фен
    НВД + фитнес + кардио - това ти трябва на теб

Цитирай Първоначално написано от Master_88
    НВД + фитнес + кардио - това ти трябва на теб
    Кво е тва НВД и кардио

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    fitnes-bg.com също много добър сайт на фитнес тематика.

Супер фен
    Ниско въглехидратна диета и кардио дейност (напр.бягане,велоаргуметър, скачане на въже и т.н)

еми като карам дадена диета и ходя на фитнес има ли опасност да загубя мусколна маса ? Щото ако е така май нема смисъл

Не освен ако не е КЕТО ама там не съм запознат много много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си