- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Durex Play Vibrations?
Някой ползвал ли е вибриращия пръстен Durex Play Vibrations? Ако да, какво представлява точно, как действа, готино ли е?
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
Доколкото дочух от приятели, 20 мин кеф и след тва му свършват батериите, вече дали могат да се сменят не знам.
![]()
Ние до сега го ползвахме...хубаво си е не можем да се оплачем и двамата,нещо ново никак не е в повече в секса![]()
(само не ми хареса бученето ама се свиква,а после дори не го и забелязваме,и също е много шибано измислено че не могат да се сменят батериите )![]()
Ама мн ви мързи да търсите![]()
1000 теми има за тая джаджа и даже има пуснато клипче как се сменят батериите.
На мен ми хареса мн.
Ние и без клипче ще разберем как се сменятПървоначално написано от slun4ice
![]()
А още по- голяма далавера е да идеш в някой сексшоп и да ви вземеш едно от тия в професионален вариант.
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
И нищо повече.Първоначално написано от ubuntu
[size=7][b][u]fosse cos
opredeleno e qko :P mnnn qkoosobenno ako e s pravilniq 4ovek
togava vs e qko
![]()
golqma glupost
нз не съм ползвала ама немам намерение скоро да го праа![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Не съм го пробвала, ама може пък и да се навия, знам ли. Къде то4но си го слагате тва животно?![]()
![]()
Робинята на Quench
Това чудо е най- голямата набутвация в живота ми честно казано - дадоха си парите за нещо дето ми трака около оная работа 20 минути и издъхна. Не е нещо особенно - може и без него, така или инъче пак е същия резултата. Реших, че като ще се занимавам с подобни глупости ще дам с 15 кинта отгоре и ще си взема от сексшопа такава играчка обаче в про вариант. Но на мен ми е все тая с него или без - просто още едно нещо дето ми се върти на ....
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!