- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много искам да сме эаедно отново,не мога да го эабравя
znae6 li kakvo, (sorry 4e pi6a na latinica prosto mn me marzi)
ima edno mom4e, koeto super mn si obi4am i kato 4ovek i kato priqtel i kato ne6to pove4e no ne6tata s nego ne se polu4avat dokato e bil s men prez cqloto vreme si ima6e priqtelka i prodaljava da si ima... predi nqkolko dena mu napisah edno super trogatelno obqsnenie a toi mi kaza 4e hodi s priqtelkata si ot godina i 8 meseca... i ne zn kakvo da pravi... az probvah i 4estno kazano ni6to ne se polu4i no sega sam na qsno 4e nai veroqtno naistina tva si e kraqt a po golqmata tapotiq e 4e az go vijdam vseki den i dosta 4esto e s neq... hahahah 4estno kazano mi stava lo6o kato q vidq ema kakvo da se pravi...taka 4e probvai pi6i e-mail, obadi my se... nastoqvai za6toto 6te sajalqva6 4e ne si opitala da napravi ne6to pove4e ot tova da ne spi6 po celi no6ti i da misli6 za edno i sa6to, az li4no ot 6 meseca sam taka... hahaha i vsi4ki mi kazvat 4e sam mazohist... em moje i taka da e ... no ne se otkazvai dokato sama ne yseti6 4e trqbva
sorry za pravopisnite gre6ki ... i vs stanalo no ima i dr kato teb ... vseki po nqkoe vreme e stradal ot liubov...no ne se pritesnqvai vsi4ko si ima krai
haide
бъди това, което наистина искаш да си, а не това, което хората очакват от теб!!!