- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разходка зима :/ идея?
Значи зима е студено и почва да ни писва с аверката ми да ходим от кафе на кафе даите някои идея за някои готино място където да се забавляваме зимно време? и романтично![]()
Ъммм...паркове - колкото искаш. Но изберете някой по-топъл зимен ден и нека разходката да е не по-дълга от час.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Кънки на лед!![]()
btw Варна съм
Първоначално написано от Bad Intentions
Аз съм от ВТ и преди малко разбрах, че има ледена пързалка, умирам си да я пробвам вече
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Многа съм добър нали!Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Аз съм от София.Тук има на всеки ъгъл и даже най - голямата на балканите и навсякъде пълно!
![]()
искам и аззз ...ама при нас нямаПървоначално написано от Bad Intentions
![]()
Къде си ти?Първоначално написано от kifla
![]()
Отиди на плажа![]()
Иначе бих ти предложил на някоя планина или някой зимен курорт като Пампорово.
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Бой със снешни топки в някой парк..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
покарайте кънки. Доста ще ви е забавно. Във Варна скоро ще откриват цели 2 пързалки![]()
Плевен д`геПървоначално написано от Bad Intentions
![]()
И как може да няма в плевен?Първоначално написано от kifla
![]()
xax Mi 6tom si ot Varna davai kum Morskata gradina ...golqma e 6te ima da q obikalqte dosta)
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
И аз преди час разбрах!!!Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
На първи-втори, като се върна от празнуване съм там, ще се видим сигурно
![]()
![]()
osven v morskata moje da otidete i do vylnoloma i ako iskate i do fara /az s bif6iq se zapoznah tam dokat razhojdah ku4eto mn e romanti4no =]]/ ina4ee moje da se razhodite i k1m vilnata zona,do moreto posle do nqkoi zak1tano kafene ddz vyv vn ima mn mesta kydeto moje da ide6...dori az sym praila taka s avera mi...ka4vame se na 1viq avtobus koito doide na spirkata i obikalqme grada.mn e priqtno i nay4ava6 stra6ni lafove i kluki ot drugite p1rnici =]]
Ухаят ти краката в мрака,
изпълват цялото купе,
а влакът тихичко си трака,
на мене малко ми е зле.