Цитирай Първоначално написано от sho6olina
тъпото е, че аз никога не казвам какво ми е ... трябва да ми ври и кипи за да го излея... не е хубаво знам ... споделям... но не обичам да натоварвам хора, които си имат мн по-големи проблеми... ясно ми е че и аз съм човек и аз имам нижда от внимание... но... рядко мога да кажа какво ми е... тежи ми липсата на това момиче, защото тя е уникален човек и те отпуска... и с нея трудно споделям... а какво остава за някой който не познавам или с хора, които виждам, че не им е до моито глупости... затова пиша тука... ема не знам страшна ли ви се вижда темата и тук хич здравей не ми правите...
Знам какво ти е!Двамата ми близки хора заминаха и аз останах сам без хора с които да споделя след като скъсах с гаджето и тогава както ме посъветваха започнах да си търся нови приятели и занимания!Особено ми помогна един пич с който блъскаме във фитнеса често и пийваме! Не споделям с него но ме подкрепя и ме разсейва!А и не съм свикнал да показвам чувства, така са ме учили тъйче си избивам яда със спорт.С времето всичко минава само намери да споделиш или започни да се занимаваш с нещо или пък намери връзка с твойта приятелка в чужбина: skype icq email mirc а в краен случай и писмо!