.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 108

И сега какво?

Ами незнам какво да правя от 2 дни съм откачил момичето което обичах много зне бях се влюбвал от доста време не влагах чувства в нито 1 връзка всичко беше забавление но дойде това момиче невероятно красива и си мислех че е така пак седмица две най-много но стана нещо друго аз се влюбих и то мноГоО не спирах да мисля за нея обичам я с цялото си сърце но тя ме прееба каза ми Иво ти какво очакваше да продължаваш да си играеш с чувствата на момичетата и да си отиваш безнаказан ами тоя път няма да стане каза ми че никога не ме е обичала че никога не и е пукало за мене тези 4 месеца са били една лъжа всичко е било да ме накара да се влюба и накрая да ми разбие сърцето и всичко това ми го причини на Коледа .. каза ми миличък ето на Коледа стават чудеса .. твой ред е да те боли .. незнам какво да правя и как да се съвзема обичам я много не ми се ходи никъде не ми се излиза просто съм съсипан тотално психически

Град
    у вас
    Еми Иво каквото си дробил такова ще сърбаш

манее,чудя се как позволяваш да те разиграват така .Иначе прав е човека преди мене,квото си надробил такова ще сърбаш

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Еми Иво каквото си дробил такова ще сърбаш
    Ами сорка ама си е точно така.Като се правиш на пич сега са ти го "напичили".

Da no az q obi4am i to mnogo I neznam kavko da pravq boli me ;(

Цитирай Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
    Da no az q obi4am i to mnogo I neznam kavko da pravq boli me ;(
    Само ми е интересно колко момичета мина преди това?

Re: И сега какво?

Ами незнам какво да правя от 2 дни съм откачил момичето което обичах много зне бях се влюбвал от доста време не влагах чувства в нито 1 връзка всичко беше забавление но дойде това момиче невероятно красива и си мислех че е така пак седмица две най-много но стана нещо друго аз се влюбих и то мноГоО не спирах да мисля за нея обичам я с цялото си сърце но тя ме прееба каза ми Иво ти какво очакваше да продължаваш да си играеш с чувствата на момичетата и да си отиваш безнаказан ами тоя път няма да стане каза ми че никога не ме е обичала че никога не и е пукало за мене тези 4 месеца са били една лъжа всичко е било да ме накара да се влюба и накрая да ми разбие сърцето и всичко това ми го причини на Коледа .. каза ми миличък ето на Коледа стават чудеса .. твой ред е да те боли .. незнам какво да правя и как да се съвзема обичам я много не ми се ходи никъде не ми се излиза просто съм съсипан тотално психически
    Момичето явно те е сложило на мястото ти!Ти си се влюбил и сега те боли!Разбра ли сега какво е болката ,която носи любовта....и ти ще страдаш както тези,които си наранил.
    Да ти кажа от една страна я подкрепям за това,което е направила.От друга обаче ,като знам колко е гадно да си влюбен в човек ,който няма да бъде повече с теб... Съжалявам те и мога само да ти кажа: като не ти се излиза НЕДЕЙ ,като ти се седи у вас да ревеш или нещо си там ..ми СТОЙ Гадно е ама точно в този момент едва ли някой от форума може да ти помогне...просто си сгафил и ще си носиш последствията

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    София
    Ох и аз си мислех, ч емомчетата като теб заслужават това... Но това не е решението...
    И да се тръшкаш и да не се.. и да я обичаш.. и не... Нищо не може да промени нещата... но се съмнявам и това да ти влее мозък в "кратуната"... Ще си кажеш , че всички са такива... И само ще искат да те наранят.. не е така... Но това момиче е достойно за уважение... Щом е искала да те вкара в правият път.. Данп е успяла.. Дано се разкайваш за преди..
    Вие на хероин ли сте бе?

kude e mqstoto mi zaradi neq se promenih i tq go vidq praveh kakvo li ne za da i dokaja kolko mnogo q obi4am za6toto tq otna4alo ne mi vqrva6e 4e imam seriozni namereniq kym neq no posle si4ko se promeni bqhme zaedno tfa sa 4 meseca i az q obi4am mnogo v4era i kaza milo pro6tavam ti vsi4ko tova vsi4kite ti luji no molq te budi s men obi4am te i tq sedi i po4nda se smee i vika stava6 jaluk iskam da sum s neq obi4am q !!

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Ох и аз си мислех, ч емомчетата като теб заслужават това... Но това не е решението...
    И да се тръшкаш и да не се.. и да я обичаш.. и не... Нищо не може да промени нещата... но се съмнявам и това да ти влее мозък в "кратуната"... Ще си кажеш , че всички са такива... И само ще искат да те наранят.. не е така... Но това момиче е достойно за уважение... Щом е искала да те вкара в правият път.. Данп е успяла.. Дано се разкайваш за преди..

Ami ne ne se razkaivam za6toto az se zabavlqvah ne sum obe6taval ni6to po seriozno na nqkoe momi4e !! Zabavlqvahme se ne sum i kazval 6te sme zaedno pff vinagi ili t.n obi4am te ili ne6to takova lugal sum da 4e uj sum vliuben ama tfa e drugo ne sum si igral s nqkoe momi4e 4 meseca samo i samo da q naranq,No mai trqbva da naprava to4no taka da preeba nqkoq ama e taka uj seriozno ne6to nqkolko meseca i da q boli kakto men sega !!

.. v4era i kaza milo pro6tavam ti vsi4ko tova vsi4kite ti luji no molq te budi s men obi4am te i tq sedi i po4nda se smee i vika stava6 jaluk iskam da sum s neq obi4am q !!
    Какво си и казал.1е и прощаваш като тя нищо не е направила ??Просто ти е показала какъв си ти! Всяко момиче би се изсмяло на такъв като теб и да ти каже ,че си жалък!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY

Ami ne ne se razkaivam za6toto az se zabavlqvah ne sum obe6taval ni6to po seriozno na nqkoe momi4e !! Zabavlqvahme se ne sum i kazval 6te sme zaedno pff vinagi ili t.n obi4am te ili ne6to takova lugal sum da 4e uj sum vliuben ama tfa e drugo ne sum si igral s nqkoe momi4e 4 meseca samo i samo da q naranq,No mai trqbva da naprava to4no taka da preeba nqkoq ama e taka uj seriozno ne6to nqkolko meseca i da q boli kakto men sega !!
    Обикновено така се получава... Злобата на хората е ненадмината...! Както те боли теб... ТАКа ще я боли и момичето.. И защо.. Та тя дори не е виновна... А просто ще търси малко любов... Не бъди лош човек... По добре не се занимавай с момичета докато не ти мине злобата... Няма да е пшо-добре като си"отмъстиш"...
    Вие на хероин ли сте бе?

kude e mqstoto mi zaradi neq se promenih i tq go vidq praveh kakvo li ne za da i dokaja kolko mnogo q obi4am za6toto tq otna4alo ne mi vqrva6e 4e imam seriozni namereniq kym neq no posle si4ko se promeni bqhme zaedno tfa sa 4 meseca i az q obi4am mnogo v4era i kaza milo pro6tavam ti vsi4ko tova vsi4kite ti luji no molq te budi s men obi4am te i tq sedi i po4nda se smee i vika stava6 jaluk iskam da sum s neq obi4am q !!
    Нека позная... "з****л" си някоя нейна приятелка?Може дори да те е харесала докато ти отмъщава, може и още да те харесва но защо трябва да ти вярва и е права(мъжкото ми мнение)!

nee nito edna neina fr ne sum zarqzval ili ne6to takova Tfa momi4e go obi4am pove4e ot vsi4ko be iskam da sum s neq pak i pff kak ni6to da ne e napravila razbi mi surceto za ediniq maitap .. ami ok vikityy kazva6 ne si zaslujava da preebvam drugo momi4e ami men 6to me preebaha po su6tiq na4in .. vuzmojno li e tfa be 4 meseca nenene po dobre da umra otkolkoto da jiveq sus vsi4ko tfa

nee nito edna neina fr ne sum zarqzval ili ne6to takova Tfa momi4e go obi4am pove4e ot vsi4ko be iskam da sum s neq pak i pff kak ni6to da ne e napravila razbi mi surceto za ediniq maitap .. ami ok vikityy kazva6 ne si zaslujava da preebvam drugo momi4e ami men 6to me preebaha po su6tiq na4in .. vuzmojno li e tfa be 4 meseca nenene po dobre da umra otkolkoto da jiveq sus vsi4ko tfa
    еи на колко си ???Аз тва ..аз онова...Я се замисли на момичетата дето уж не си си играл с тях ..те да не са били от камък!И ти ще страдаш малко ...пък ако мацката те харесва още може би ще ти го каже ако прецени ,че си се променил и че си искрен към нея..за сега обаче си мисля ,че никъв друг изход няма за теб освен да се мъчиш да и показваш ,че си друг човек и не би постъпил повече така с момиче !!!

Ако някой не беше те спрял щеше да продължиш да се държиш лошо с момичетата!

ami na 17 sym ... ami az i vqrvah 4e me obi4a i 4e si4ko e real se pak 4 meseca ne vqrvam da se e prestruvala dokato me e celuvala i vsi4ko .. dori neiskah sex ot neq tfa sa 4 meseca vse pak i az ni6to nikoga ne sum i kazal za6toto iskah s neq da e razli4no za6toto go 4uvstvah 4e tq e momi4eto za men i s koeto ne trqbva da preebvam ne6tata..

Всичко се връща. Помисли сега как са се чувствали всички момичета, които си лъгал и заебавал.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

А бе кво ме изкарвате мене виновен тя е виновна че се е подиграла с мене

Това е така, но ти си го правил много пъти.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Това е така, но ти си го правил много пъти.
    +1
    Дръж се с другите както ти искаш да се държат с теб!

Хехе пич кофти тръпка а с твоите камани по твойта тиква заслужаваш си го и на теб са ти показали колко е яко да те зарежат еи така

нЕ е така защото аз се промених заради нея показах и че мога да съм и друг не само да мисля за момичета и за тфа как изглежда и за футбол показах и че не съм егоист промених се коренно заради това момиче никога не съм я обидил или наранил държал съм се с нея много добре даже се учудвах от себе си но я обичам и това не е лъжа и ме боли за това което тя направи но аз не и се сърдя просто искам пак да бъда с нея

А всички момичета които си наранил преди това?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Абе я не се прави на светец. Ти си преебавал момичета не 1 път, не 2...така че си го заслужаваш и дано ти е за урок да не го правиш повече...ама като те гледам никва поука не си си взел, прекалено голям егоист си и гледаш само себе се, за да се замислиш за това, което си причинил на другите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си