.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108
    ами ок съжалявам за тези момичета просто не са попаднали на точното момче не съм искал да става правил съм го несъзнателно ок може да съм виновен и да съм се подигравал с доста момичета но сега съм лудо влюбен и не бих оставил тази любов и исках просто да ми помогнете да си я върна а не да ме обвинявате какъв съм кво мислите си че не го знам ли и че ми е мн приятно да наранявам момичетата ли ? Ами не не ми е но просто го правя .. и не ми казвайте недей го прави ами това съм аз немога да се променя Сега аз искам това момиче обичам я и искам да ми помогнете да си я върна !!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Няма да те обвинявам в нищо.Само се надявам наистина да си се променил и да си осъзнал какво си причинявал досега на другите момичета.
    Искаш да си с нея?Да си върнеш любовта й?Ако тя няма чувства към теб няма как да я накараш да бъде с теб.Ако наистина през тези 4 месеца се е държала с теб добре само и само ,за да се влюбиш в нея,няма начин да си я върнеш.Просто си вземи поука от ситуацията и се замисли,че всеки има чувства и със действията си можеш да нараниш човека отсреща.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
    ами ок съжалявам за тези момичета просто не са попаднали на точното момче не съм искал да става правил съм го несъзнателно ок може да съм виновен и да съм се подигравал с доста момичета но сега съм лудо влюбен и не бих оставил тази любов и исках просто да ми помогнете да си я върна а не да ме обвинявате какъв съм кво мислите си че не го знам ли и че ми е мн приятно да наранявам момичетата ли ? Ами не не ми е но просто го правя .. и не ми казвайте недей го прави ами това съм аз немога да се променя Сега аз искам това момиче обичам я и искам да ми помогнете да си я върна !!
    Добре чуй ме сега много ама много внимателно!
    1.Извиняваш се на момичетата които си наранил, тя би трябвало да разбере затова защото отмъщава за някоя позната!
    2.Разбрала неразбрала и казваш, че си е извинил на всички които си наранил и си ги помолил да ти простят! Любовта ти към нея те е променила и ако има или е имала някакви чуства към теб да ти каже и че ти си готов на всичко да я спечелиш!Но ако просто го е правила през цялото време за да ти отмъсти ти продължи напред и не наранявай хората около теб повече!

ами как може някой да го измисли това да си играе с чувствата на някое момче пфф тфа леле незнам неиздържам по цял ден съм толкова здухан пфф аз дори ревах за тфа момиче когато ми го каза сичко това аз седа и я гледам и викам мило стига не се шегувай и тя не се шегувам всичко беше за ебавка и е така 2 сълзи паднаха.. и тя само се усмихна и ми каза чао скъпи беше ми мн забавно и аз седа и викам добре защо сега точно реши да го направиш и да ми кажеш всичко и тя вика еми защото почна да ми пука май за тебе а неискам да си го причиня това а и също защото е Коледа и да получиш своя подарък от тогава искам единствено да умра няма да издържа така още няколко дни

Направи това което ти казах ако наистина я харесваш.Дори и да ти откаже ще можеш да продължиш напред!

хаха КВо как ще се извиня на всички бе хаха аз мн знам те къде са пфф ти луд ли си бе как да ги намеря

Хх тогава честно казано си си заслужил болката като дори незнаеш колко момичета си "п*****л"!И евалата на това момиче че те е сложила на мястотот ти и се чудя как още някой не те е набил!

е кфо трябва да се извиня на всички момичета с които съм ходил ли еми аз дори незнам къде да ги намеря пфф това е невъзможно бе .. ами аз мисля да продължа да го търся това момиче докато я убедя че трябва да е с мене

Очевидно си и тъп. Тя ти се надсмива, а ти ще я караш да осъзнаеш, че те обича.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Очевидно си и тъп. Тя ти се надсмива, а ти ще я караш да осъзнаеш, че те обича.
    +9999...

АМИ ОБИчАМ Я БЕ НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ДА БЪДА БЕЗ НЕЯ СУТРИН ДА НЕ Я ВИЖДАМ И ДА И КАЗВАМ СКЪПА ДОБРО УТРО ОБИчАМ ТЕ и всичко което имахме това са 4 месеца нека ми се надсмива бих направил всичко за да бъде пак с мен може да съм тъп и всякакъв но съм много влюбен и ако тя не бъде с мен аз ше се килна !!

4 месеца. Преживях раздяла след връзка, продължила почти 4 пъти по толкова - 4 месеца не са като да си бил цял живот с нея. И честно казано, не вярвам да си се будил сутрин до нея.

Аз имам раздяла след 2 години...

Какво знаеш ти - той всяка сутрин от първия ден И е казвал, че я обича.

Град
    РЮАР
    Иво ако се е правил на големия играч.... женкар... те това е положението... са седи у вас и реви с крокодилски с1лзи...да си мислил...

4 месеца. Преживях раздяла след връзка, продължила почти 4 пъти по толкова - 4 месеца не са като да си бил цял живот с нея. И честно казано, не вярвам да си се будил сутрин до нея.
    не съм се будил до нея а ходех до нейната спирка щот аз преди сутрин си хващах едно такси и на училище а сега заради нея ходех с автобуса ходех да я взимам да патувам с нея до някъде и тогава на училище по цял ден бях с нея и никога не сме се карали добре бе тя така се държеше с мен така ме целуваше възможно ли е всичко това да е било игра и нищо повече немога да го преживея това .. Ами ок ама на мен това ми е най-дългата и сериозна връзка и аз вярвах че това е момичето за мен до сега най много 2 месеца и то беше хаха секи си праи кот иска а сега..

абе на теб може да ти е смешно ама на мен не искам да я чуя пак тя ми пише по скайп чат пат вика как си и аз зле и тя еее още ли вика ще ти мине след седмица и аз няма обичам те и тя да добре и нищо ..

На мен ми стана смешно заради друго. И въобще не ме интересуват драмите ти.

за ко ти стана сме6но?

Че принципно цоцаш на мама и тати парите за такси, а заради нея си направил невероятната жертва да ходиш с автобус.

Интересни са ми 2 неща:
    1. На колко години си?
    2. За каква любов говориш, след като не си желаел да правиш секс с нея? Като мъъъничко по-голяма мога да ти кажа, че любов без интимна близост или поне огромно желание за такава няма.

ами мн ясно че ще зиам на мама и тате парите ако не аз кой ?
    Ми да жертва си е това но бих направил всичко заради нея На 17 съм ами хаха дали не съм го искал толкова мн пъти съм го искал хмм но тя е дествена и аз неисках да я пришпорвам трябваше уж на Нова Година ама явно и това е било поредната и лъжа..

ми сигурно е смешно сега мисля да и се обадя да влезе в скайп и хмм ще исмисля нещо за да я убедя да е с мен некфи савети ко да и кажа плс помогнете щот ми е мн зле death whore ок нП сигурно ти е мн смешно каза че си по голяма ами ок помогни ми тогава как да си я върна

Не можеш да си я върнеш. Момичето дори да е имало чувства към теб, е осъзнало какъв си и щом се държи по този начин, няма да те погледне повече. И да влезе в Скайп, и да И се обясниш в любов, какво ще стане? Научи нещо - опитай веднъж, опитай два пъти, но ако положителна реакция няма, се откажи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си