- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И сега какво?
ами ок съжалявам за тези момичета просто не са попаднали на точното момче не съм искал да става правил съм го несъзнателно ок може да съм виновен и да съм се подигравал с доста момичета но сега съм лудо влюбен и не бих оставил тази любов и исках просто да ми помогнете да си я върна а не да ме обвинявате какъв съм кво мислите си че не го знам ли и че ми е мн приятно да наранявам момичетата ли ? Ами не не ми е но просто го правя .. и не ми казвайте недей го прави ами това съм аз немога да се променя Сега аз искам това момиче обичам я и искам да ми помогнете да си я върна !!
Няма да те обвинявам в нищо.Само се надявам наистина да си се променил и да си осъзнал какво си причинявал досега на другите момичета.
Искаш да си с нея?Да си върнеш любовта й?Ако тя няма чувства към теб няма как да я накараш да бъде с теб.Ако наистина през тези 4 месеца се е държала с теб добре само и само ,за да се влюбиш в нея,няма начин да си я върнеш.Просто си вземи поука от ситуацията и се замисли,че всеки има чувства и със действията си можеш да нараниш човека отсреща.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Добре чуй ме сега много ама много внимателно!Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
1.Извиняваш се на момичетата които си наранил, тя би трябвало да разбере затова защото отмъщава за някоя позната!
2.Разбрала неразбрала и казваш, че си е извинил на всички които си наранил и си ги помолил да ти простят! Любовта ти към нея те е променила и ако има или е имала някакви чуства към теб да ти каже и че ти си готов на всичко да я спечелиш!Но ако просто го е правила през цялото време за да ти отмъсти ти продължи напред и не наранявай хората около теб повече!
ами как може някой да го измисли това да си играе с чувствата на някое момче пфф тфа леле незнам неиздържам по цял ден съм толкова здухан пфф аз дори ревах за тфа момиче когато ми го каза сичко това аз седа и я гледам и викам мило стига не се шегувай и тя не се шегувам всичко беше за ебавка и е така 2 сълзи паднаха.. и тя само се усмихна и ми каза чао скъпи беше ми мн забавно и аз седа и викам добре защо сега точно реши да го направиш и да ми кажеш всичко и тя вика еми защото почна да ми пука май за тебе а неискам да си го причиня това а и също защото е Коледа и да получиш своя подарък от тогава искам единствено да умра няма да издържа така още няколко дни
Направи това което ти казах ако наистина я харесваш.Дори и да ти откаже ще можеш да продължиш напред!
хаха КВо как ще се извиня на всички бе хаха аз мн знам те къде са пфф ти луд ли си бе как да ги намеря![]()
Хх тогава честно казано си си заслужил болката като дори незнаеш колко момичета си "п*****л"!И евалата на това момиче че те е сложила на мястотот ти и се чудя как още някой не те е набил!![]()
е кфо трябва да се извиня на всички момичета с които съм ходил ли еми аз дори незнам къде да ги намеря пфф това е невъзможно бе .. ами аз мисля да продължа да го търся това момичедокато я убедя че трябва да е с мене
Очевидно си и тъп. Тя ти се надсмива, а ти ще я караш да осъзнаеш, че те обича.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
+9999...Първоначално написано от `Death`Whore``
АМИ ОБИчАМ Я БЕ НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ДА БЪДА БЕЗ НЕЯ СУТРИН ДА НЕ Я ВИЖДАМ И ДА И КАЗВАМ СКЪПА ДОБРО УТРО ОБИчАМ ТЕ и всичко което имахме това са 4 месеца нека ми се надсмива бих направил всичко за да бъде пак с мен може да съм тъп и всякакъв но съм много влюбен и ако тя не бъде с мен аз ше се килна !!
4 месеца. Преживях раздяла след връзка, продължила почти 4 пъти по толкова - 4 месеца не са като да си бил цял живот с нея. И честно казано, не вярвам да си се будил сутрин до нея.![]()
Аз имам раздяла след 2 години...![]()
Какво знаеш ти - той всяка сутрин от първия ден И е казвал, че я обича.![]()
Иво ако се е правил на големия играч.... женкар... те това е положението... са седи у вас и реви с крокодилски с1лзи...да си мислил...![]()
не съм се будил до нея а ходех до нейната спирка щот аз преди сутрин си хващах едно такси и на училище а сега заради нея ходех с автобуса ходех да я взимам да патувам с нея до някъде и тогава на училище по цял ден бях с нея и никога не сме се карали добре бе тя така се държеше с мен така ме целуваше възможно ли е всичко това да е било игра и нищо повече немога да го преживея това .. Ами ок ама на мен това ми е най-дългата и сериозна връзка и аз вярвах че това е момичето за мен до сега най много 2 месеца и то беше хаха секи си праи кот иска а сега..Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе на теб може да ти е смешно ама на мен неПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
искам да я чуя пак тя ми пише по скайп чат пат вика как си и аз зле и тя еее още ли вика ще ти мине след седмица и аз няма обичам те и тя да добре и нищо ..
На мен ми стана смешно заради друго. И въобще не ме интересуват драмите ти.
за ко ти стана сме6но?
Че принципно цоцаш на мама и тати парите за такси, а заради нея си направил невероятната жертва да ходиш с автобус.![]()
![]()
![]()
Интересни са ми 2 неща:
1. На колко години си?
2. За каква любов говориш, след като не си желаел да правиш секс с нея? Като мъъъничко по-голяма мога да ти кажа, че любов без интимна близост или поне огромно желание за такава няма.
ами мн ясно че ще зиам на мама и тате парите ако не аз кой ?
Ми да жертва си е това но бих направил всичко заради нея На 17 съм ами хаха дали не съм го искал толкова мн пъти съм го искал хмм но тя е дествена и аз неисках да я пришпорвам трябваше уж на Нова Година ама явно и това е било поредната и лъжа..
ми сигурно е смешно сега мисля да и се обадя да влезе в скайп и хмм ще исмисля нещо за да я убедя да е с мен некфи савети ко да и кажаплс помогнете щот ми е мн зле death whore ок нП сигурно ти е мн смешно каза че си по голяма ами ок помогни ми тогава как да си я върна
Не можеш да си я върнеш. Момичето дори да е имало чувства към теб, е осъзнало какъв си и щом се държи по този начин, няма да те погледне повече. И да влезе в Скайп, и да И се обясниш в любов, какво ще стане? Научи нещо - опитай веднъж, опитай два пъти, но ако положителна реакция няма, се откажи.