.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 108
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Това,че всичко рано или късно се връща излезе доста вярно...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

aham az ve4e si pi6a s neq v skype i tq mi vika ivo stiga molq te neiskam da si tolkova tujno 6ot i men me boli v slu4aq i az i vikam mi moje6 da go promeni6 i tq vika kak i az emi budi s men i tq vika neiskam strah me e da ne me narani6 az i vikam 4e ne sum q naranil 4 meseca a sega 6te q naranq i mi vika haide az otivam na kafe i

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Това,че всичко рано или късно се връща излезе доста вярно...
    Абсолютно... всичко се връща!
    Има Бог... стана ми по - добре.Сега ако можеше да накаже и бившата!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
    aham az ve4e si pi6a s neq v skype i tq mi vika ivo stiga molq te neiskam da si tolkova tujno 6ot i men me boli v slu4aq i az i vikam mi moje6 da go promeni6 i tq vika kak i az emi budi s men i tq vika neiskam strah me e da ne me narani6 az i vikam 4e ne sum q naranil 4 meseca a sega 6te q naranq i mi vika haide az otivam na kafe i
    Виж сега,моя бившия приятел беше точно като теб.Наранявал...наранявал.. и накрая аз съм го била променила.Да,обаче се оказа,че не е така.
    Хората не се променят ей така за някакви си 4 месеца.Разбирам момичето.Страх я е,защото знае какво я чака,ако я нараниш.Ако ти си напълно сигурен,че няма да го направиш,добре.Продължавай да се бориш за нея...но следващия път мисли и за човека срещу теб,а не само за себе си.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

ami ne sum napulno siguren 4e nqma da q naranq za6toto ... pff neznam obi4am q a i tq e tolkova krasiva i mi vika sled kafe sum na trenirovki tui 4e ne mi zvuni hmm stranno dneska sme nedelq ne vqrvam da rabotat tam teq s baleta pff samo me luje ima6e predi period ot 2 3 dni
    ne se bqhme vijdali i tq samo sms-i mi pra6ta6e zvune6e mi lipsva6 mi bla bla obi4am te i sega kato mi kaza 4e vsi4ko e bilo luja nemoga da go priema vse o6te a kolko dni minaha

Разбрахме, че я обичаш, защото е красива. Спри да дуднеш.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Както обичам да казвам:"Всичко се връща",а в твоя случай даже и факти има.Бил си лош,държал си се зле с момичетата-използвал си ги,сега и на теб ти се върна.Е,хубаво ли е да ти разбият сърцето?-Не мисля.

Я оставете мом4ето намире.Замислете се след като е бил такъв гадняр вси4ките тия защо са се влюбвали в него.Да я ми отговорето на този въпрос защо не са се влюбвали в някое добро мом4е,а в кварталния playboy?Да това му дава пълно право да наранява"защото може",а не се ли питате тези моми4ета на колко добри мом4ета са отказали и наранили за да бъдат с него а?Е аз съм от тези добри мом4ета които са им отказали 1000 пъти е как ще ме убедите да не стана и аз гадняр а?Как ще кажете на някой като самите вие го правите."Ми бившия ми беше такъв"защо ли е съм 4увал скоро някоя пикла да се влюби в някое нормално мом4е.Разбирате ли когато за пореден път любимото моми4е ми каже "сори ма те харесвам само като приятел" и отиде при "лошото мом4е" тогава си задавам въпроса "защо и аз да не стана гадняр" е отговорете ми на този въпрос "Защо не и аз?"

Цитирай Първоначално написано от Big bada boom
    Я оставете мом4ето намире.Замислете се след като е бил такъв гадняр вси4ките тия защо са се влюбвали в него.Да я ми отговорето на този въпрос защо не са се влюбвали в някое добро мом4е,а в кварталния playboy?Да това му дава пълно право да наранява"защото може",а не се ли питате тези моми4ета на колко добри мом4ета са отказали и наранили за да бъдат с него а?Е аз съм от тези добри мом4ета които са им отказали 1000 пъти е как ще ме убедите да не стана и аз гадняр а?Как ще кажете на някой като самите вие го правите."Ми бившия ми беше такъв"защо ли е съм 4увал скоро някоя пикла да се влюби в някое нормално мом4е.Разбирате ли когато за пореден път любимото моми4е ми каже "сори ма те харесвам само като приятел" и отиде при "лошото мом4е" тогава си задавам въпроса "защо и аз да не стана гадняр" е отговорете ми на този въпрос "Защо не и аз?"
    Има огромна разлика между това да отрежеш някого, защото не го харесваш, и да бъдеш с някого без чувства, да го лъжеш като циганин и накрая да го заебеш, защото си получил душката.

Каквито и извинения да си измисляте за това, че лъжете хората и се гаврите с тях, това не променя факта, че просто сте отвратителни хора. И сте курви всъщност. Да, мъжки курви. Как някои хора биват наранявани и след това не се гаврят с другите? Не че на мен ми пука, аз мъж си имам, просто не се възгордявайте от това, че се гаврите с другите.

OBaDIII mi se Da Se VIdIM !!

Защо викаш "вие наранявате" аз никой не съм наранил,мен са ме наранявали много пъти е ми сега задавам 1 логи4ен въпрос който всеки нормален 4овек си е задавал "Защо след като мен ме нараняват и отблъскват заради гадняри да не стана и аз гадняр?"

Я вземи се извини на всички момичета ,които си наранил... :P

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Но ще станеш гадняр рано или късно, личи си.

И спри да се самосъжаляваш. Може просто да не са те харесвали, 'баси, толкова ли е странно? Мен до 18 годишна възраст никой не ме харесваше. И мен са ме наранявали...например съученикът, който научих от друг човек, че уж ме харесвал, но щяло да го бъде срам да го виждат с мен и затова не желаел да ходи с мен. Гадно, а? Но не съм мислела да се гавря с хората.

kifla i kato se izvinq kakvo 6e stane?

Доста хора около мен са такива и успяват и да комплексиран съм и иманно заради това се питам "те нямат комплекси защото са харесвани,защо и аз да не стана такъв?"Защо и аз да е не се по4увствам добре макар и на гърбът на другите като вси4ко живо около мен го прави?"Трябва да сътм глупак за да не го правя,да не държа пове4е на себе си,да не бъда егоист.

Смешен си, осъзнай го. Обясняваш колко обичащ човек си, а после искаш да живееш без чувства.

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Я вземи се извини на всички момичета ,които си наранил... :P
    Кифло не четеш ли? Това вече го предложих и този идивид каза къде да ги търсел!

ami koi kfoto si nadrobi tfa 6te surba..puk i koito zlo pravi zlo polu4ava..taka 4e 6te tyrpi6
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Oф, ужас! Сам си признаваш как отвратително се държиш по принцип момичетата, а сега с цялата си наглост искаш да бъдеш щастлив на фона на всичките си наранени "завоевания". Какво си очаквал - че ти си защитен от невидимия щит на "Mr. Playboy", който има безвъзмездното право да лъже до безбожие и да разбива сърца наляво-надясно? Ами, не, че искам да съм гадна, ама, добро утро, не е така! Показваш си простотията и малодушието пред всички.
    Освен това, ако тя не те иска дори и дворци да и построиш с прословутите парички на мама и тати, то няма да те върже!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

mi imah takuv 6tit ama re6ih da go mahna uj edno momi4e da vidi 4e sum po dobur hmm a tq kvo napravi razbi mi surceto ami ni6to tq pak 6te me poiska rano ili kusno .. a puk ako ne na toq svqt vsi4ko se kupuva tui 4e ..

Цитирай Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
    mi imah takuv 6tit ama re6ih da go mahna uj edno momi4e da vidi 4e sum po dobur hmm a tq kvo napravi razbi mi surceto ami ni6to tq pak 6te me poiska rano ili kusno .. a puk ako ne na toq svqt vsi4ko se kupuva tui 4e ..
    Уааау, колко си сигурен! И какво те кара да мислиш, че ще те иска? О, да, забравих, на тоя свят всички момичета/жени сме матариалистки и е съвсем лесно да купиш любов! Как ли го пропуснах? А, нима искаш да бъдеш залъгван? Стига вече! И как го казваш, че ти е разбила сърцето, сякаш е нещо, което ти никога, ама никога не ти е минавало през ум да направиш! Просто си си получил заслуженото, защо го отричаш...

ПС: Много неграмотно пишеш!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Ммм то малко като мексикански сериал Ми кво да ти кажа...ти си наранявал и сега те нараняват!!! Гадно е ама такъв е живота
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Mi da siguren sum za6toto edna neina fr mi kaza po skype 4e iveto izpitva 4uvstva kum men i me obi4a tui 4e tova 4e q e strah da ne q preeba .. hmm nqma Mi da za6to ne ami da vsi4ki momi4eta sa materialistki osven teq deto si imat parite haha Mi otri4am go za6toto ne e pravilno kvo vseki trqbva da go preebat 6ot toi e preebal li emi tfa e tupo !!

Нали щяхте да се виждате?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си