- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И сега какво?
YTRE !!Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
Може да се почувстваш по-добре,например.Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
Не знам какво си правил преди това, но всичко се връща в този живот, колкото и изтъркано да звучи.Опитай се да я забравиш, вярвам, че с времето ще го постигнеш.Разбирам, че в такива моменти човек иска да е сам, но пък така си сам с мислите си, които са за нея.най-добре не стой сам, за да се опиташ да се разсееш.
Да, бе, защо ли да я е страх, ти, че пък си го правил толкова пъти...q e strah da ne q preeba .. hmm nqma
Обаче, не всички се продават!vsi4ki momi4eta sa materialistki osven teq deto si imat parite haha
Страшен философ си ти! Всичко се връща (казваме ти го за 75627501 път тук)kvo vseki trqbva da go preebat 6ot toi e preebal li emi tfa e tupo
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
haha emi filosof sym tfa onova haha A be az pak 6te sum s neq dneska go mislih nqma pri4ina da ne bude s men
И ще ти харчи парите, налиИли и тя е адски богата, т.е. родителите И?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Занеш ли, ти си ужасно безхаберен! Утре да не кажеш пак, че страдаш и, че не иска да сте заедно![]()
И пак да се чудиш какво става, защото просто няма причина да не сте заедно...
Nothing but you
I'm addicted to you...
haha death whore negovora koi ima pari i koi nqma i dali e za tfa s mene ili ne prosto uh obi4am q i znam 4e trqbva da bude s neq i se opitvam da se samonaviq na tfa za6toto neiskam da prejiveq si4ko tfa deto prejivqh teq dni.. nikoga ne sum bil tolkova tujen i naranen..
Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
Пич без да се засягаш ама си ми мн смешен как момичето ше ти е виновно ве само едно ше ти кажа мисли преди да вършиш нещо и преди всичко помни че КАКТО ТИ СЕ ОТНАСЯШ С ОКОЛНИТЕ ТАКА И ТЕ ЩЕ СЕ ОТНАСЯТ С ТЕБЕ !!!!
П.П.: С риск да предам мъжеството напълно подкрепям момичето което те е преебало както ти казжаш защото е била истински права
off oK az sym vinoven za vsi4ko daa dobre sujalqvam 4e sum naranil tolkova momi4e sujalqvam 4e ne sum se zamislql predi da go napravq sujalqvam za tqh prosto taka se slu4i Shtom ima baluci 6te ima i tarikati.. vseki si izbira kude i kakvo da pravi v toq jivot i kak horata da go priemat emi men me prieha po toq na4in mom4eto deto nikoga ne se vliubva da no se vliubih predi 4 meseca i o6te sum vliuben i 6te napravq vsi4ko vuzmojno da buda tova momi4e jivota bih si dal za neq !!
Първоначално написано от menta_loverka
![]()
![]()
ne ne nqma nemoga bez neq ..
Точно!Първоначално написано от dshiznit
И все пак не се затваряй в себе си и във вас.Излизай с приятелите си.Не мисли постоянно за нея!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kvo ne se zatvarqi tolko mi e zle 4e nqma nakude pove4e tfa momi4e produljava da si igrae s men a az i se vruzvam.. kaje mi ne6to hubavo az se kefa sled edin 4as mi kaji haha mn si zle nikoga ne sum te obi4ala
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoga taka dove4era pff nikude nqma da hoda 6e si seda sami4uk i se nadqvam da umra ..
Ами момичетата, с които си се подиграл и те са се чувствали по съвсем същия начин! Ама са си още живи, нищо, че си ги заебал така брутално! Айде, решавай къде ще си довечера! Поне бъди мъж... (въпреки, че истнските мъже не постъпват така).Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
Nothing but you
I'm addicted to you...
pFf nikude nqma da hodq Ami sujalqvam za momi4etata s koito sum se podigraval i tezi koito mojah da namerq v skype i teq deto im imam o6te gsm-ite im se obadih i im se izvinih pove4eto me napsuvaha.. no vse pak se izvinih.. i ako na tqh im e bilo taka kakto na men pff zaklevam se pove4e na momi4e bolka ne bih pri4inil.. sutrinta sum stanal v 5 a si legnah v 3 .. i izlqzoh navunka i sum obikalql ulicite kato nekuf idiot.. i si misleh za tova momi4e i za vsi4ko koeto mi pri4ini i pff neznam kakvo da pravq sega.. I qvno taka 6te mi zapo4ne godinata sus sulzi.. za momi4eto koeto obi4am..
Доброто начало на годината е, че все пак си осъзнал какви глупости си правил и си се извинил, браво!Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
Nothing but you
I'm addicted to you...
ami dobro za koi ? Za tezi momi4eta emi da znam 4e sum postupval zle .. NO e fakt i se opitvam da promenq vsi4ko tova pone za v bude6te .. znam kakuf 4ovek bqh predi i kato se oburna nazad ne haresvam tova mom4e .. no ot 4 meseca sum korenno razli4en i ne za6titavam tova koeto bqh predi a tova koeto sum seGA !! A to e prosto edno mom4e koeto prekaleno mnogo se vliubi v edna luja.. prosto iskam pak da buda s neq tolkova li e mnogo ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
Евала ти правя че си се извинил сега мога да ти предлойа отиди при твойта любима и и кажи че истински се разкайваш за това което си направил с др момичета кажи и че я обичаш повече от себе си ако се налага падни и на колене смачкаи малко своята гордост и ще видиш че тя ще ти прости
misli6 li 4e ne sum go pravil vsi4ko vuzmojno napravih vseki den hodeh cvetq i noseh kazvah i kolko q obi4ma unijavam se dostatu4no.. no ne mi puka prosto iskam da sum 6tastliv s neq ..![]()
![]()
![]()
![]()
хахаха ето ,че и playboy4etata които се мислят за много велики рано или късно си го получават ,а...Има справедливост на тоя свят![]()
Е добре де разбираме,че ти е гадно и то според мене най-вече за тва,че не си получил каквото искаш,ама сега ще си понесеш последствията и тва е,нищо друго не можеш да направиш,освен следващия път да се замислиш преди да нараняваш хората
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
tq mi kaza pove4e da ne q tursq i da ne i se obajdam i sekfi takiva kaza 4e me mrazi 4e i e bilo nepriqtno da me celuva i da bude s men .. i nz kak ama go prieh si4ko tfa .. Qvno vseki si namira maistora ..![]()
![]()
ami pff trqbva da go priema tova a i predi malko mi se obadi edno momi4e s koeto hodeh predi 2 godini i tq mi be6e first love ama me preeba haha i bqhme samo prqitel4eta isega mi se obadi da hodim zaedno tam na edin kupon i hmm mislq da priema
![]()
![]()
![]()
![]()
Bray be pi4 haha am gadno te e preebalo momi4eto sori .. mi produljavai napred i pri4inqvai bolka haha Ai KusMEt !
Всичко в тоя живот се връща рано или късно....трябва последствията да се приемат
![]()
![]()
![]()
yEE sI4ko sE opraVi haHA tq ME jeLAEe HaHAH i MI go KAzaAa paK sme zaEdno I mE ObicHaA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()