.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

По-бърз Оргазъм при Момичетата?!?

Как да докараме по-бърз Оргазъм при Момичетата???
    Лично Аз нямам проблем с това, но Вашите съвети магат да помогнат на някой друг.
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Когато правя СЕКС с моята Приятелка и е от долу, тя си движи бедрата, това наистина променя усещането за проникване. Така тя стига по-бързо до Оргазъм.
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Очаквам вашите мнения по въпроса.
    Благодаря.

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Poвечко сменяне на пози и ако момчето свърши първо ,да я довърши с ръка или френска,а не да се обърне иии... да заспи-момчета,не бъдете егоисти!!!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Езичето... :P

Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Poвечко сменяне на пози и ако момчето свърши първо ,да я довърши с ръка или френска,а не да се обърне иии... да заспи-момчета,не бъдете егоисти!!!

Аз лично съм свършвал само няколко пъти преди нея.
    И винаги след това дори и да е свършила и правя Орално удоволствие.

Guest
    Свърша ли преди нея, винаги довършвам започнатото.

Добре... само да ви питам нещо ... трудно ли ви е да й докарате оргазъм с езиче ... или аз съм прекълено извратен и ми харесва да не я оставя докато не почне да се гърчи от удоволсвтие, да пъшка и издава разни звуци без да се преструва де и да ми стиска ръката а след това съществената част ...

Не се изисква само смяна на позите,езичета и такива работи, изка се и АКЪЛ
    www.river-of-flame.piczo.com
    Name-->>VlaDimiR??!<<-
    †Escalation666†
    97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
    Eto me i men (leshper )

И все пак ... дори да си перфектния любовник.....70% е от нейната нагласа!!!

s ezi4e :P , i s po vreme na acta sum q dokarval do orgazum zavisi i ot vuzbudata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си