.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Супер фен Аватара на Sarabi

Някой да ми препоръча мп3/мп4 плеър ?

Хъм, трябва ми инфо за някоя сносна мп4-чица или мп3-чица, ноооо за жаликите 100-150лв, защото не мога да събера повече Ииии ако може да е с 2 ГБ памет, защото 1 ГБ нещо не ми стига, измъчих се кое да избера да кача на бившата мп3-кас 1... също да има зверски издържливата батерия, по възможност вградена, не да се занимавам да сменям през 40 мин или да зареждам и т.н .

И, да съобщя, че яко съм скарана с техниката, теорията относно нея и самата нея . И ще помоля за разяснение каква е разликата между мп3, мп4 и i-pod .
    ... Видях някакви интересни работи из нета, няква мп4-ка и някакви мп3-ки интересни, но тъй като нямам идея кое е по- добро и защо питам по - компетентите, нямат особено много разлика в очите ми (който ще се смее- в темата, никой няма да се смее зад гърба ми поне и на мен да ми е забавно ).
    Тааа, харесала съм ей тва чудо , нооо не пише да има кой знае колко много функции... не че това пречи да ги има и просто да ме светнат за тях в магазина... но пък чух добри отзиви...с доста издържлива батерия ... но позната на приятелка имала такава и се "разпаднала"...

И това...

И туй... ...
    за които нямам никаква информация...

Там... ако някой е така добър да ме светне кое какво е (да, ха ха ), кое е по - добрият избор за човек, който иска само да слуша музика и едва ли ще се хване да гледа филми или нещо подобно на това си чудо и малко инфо ако някой има опит с тези марки и съответните плеъри... ако не- няма да откажа и предложения за други сносни за тия пари (естествено не искам супер супер лукс, но поне нещо , което няма да се скапе на петия ден).

Благодаря предварително на този, който ще се вкара в белята да ми обяснява и ще черпя , когато се сдобия с някоя :P .

П.П : Темата я пускам във Всичко тийн-а, защото в Музиката всеки си е заплеснат да си иска песнички и филмчета и да пита за певици и групички, че едва ли няокой ще забележи, че ми трябва помощ, но ако е проблем си я местете там .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Sony!!!

150 лева са достатъчни....

моето го взех за 130 лв. с 1 гб памет и някви други кирии

най-якото на Сонито е специалния формат/дето го забравих как се казва/

с една програма прави мп3-ката на около 1-1.5 мб и така на 1 гб памет събираш около 700-800 песни

недей си взима мп4 защото с тоя дисплей...трябва да го пазиш двойно повече :>
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Е все пак ми трябва нещо с дисплей за да мога да качвам разни пикове , защото телефона ми е бракма и няма такива луксове, а от време на време ми трябва някоя кретенска картинка да покажа в движение на невярващите какви простотии има на света ... така да се каже . Пазенето щом се налага ще го пазя ...
    Каква е разликата между Ай-Под и Мп4 все пак ?
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.

Град
    Варна
    пикове...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Моята мп4 е НЕО ,ама ми върши много добра работка!Има да качваш музика,радио,картинки,клип ве и могат да се четат книги на нея...
    1 ГБ е... Ммм кво друго...TFT дисплейче...Около 90 лева е,а си струва

Хм, какъв модел е , не мога да го намеря само по Нео 90 лв .

-Мръсен старец.

[quote="Sarabi*"]Хм, какъв модел е , не мога да го намеря само по Нео 90 лв .

M`DJ MP-01F (поне така пише на кутийката)

Ето ти и снимка:
    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/53/13129_254.JPG

Мерси extreme_ , ще проверя как е .

Иначе никой ли не може да ми препоръча плеър, не само да ми покаже модели, тях и аз ги намерих, трябват ми впечатления от тях, на картинка всичко изглежда като чудо на природата, но всяка стока е хвалена, нали ? Искам да знам коя е хвалена с право, никой ли няма мп3/мп4 та да сподели дали се е преебавало, добър ли е звука, батерия ?
    -Мръсен старец.

Препоръчвам ти този
    Много е здрав имам го вече от година и във вода го изпусках и колко пъти без да искам го изпускам на земята пак си работи!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

мп3 Samsung YP-U1 от повече от година и половина...няма равен, перфектен звук, нищо му няма, освен че е ожулен, слушалките му са много здрави, дълго време ми отне да ги съсипя (след тях съсипвам обикновените за няма месец, тея са издържали година сигурно)...абе перфектен е с литийево-йонна батерия, обаче не намирам откъде може да се купи...помня, че 512мб беше към 150 кинта 2006 (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

аз имах нео, 1 гб (преди да се преебе ) бях сравнително доволна...

един приятел има самсунг, точно както ти искаш - с екранче, 3-4 гб памет, за около 200 лв. обаче

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

аз имам Teac ама май не си заслужава парите.. струваше 200 лева почти с 2 гб

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Creative zen stone plus -> http://www.plesio.bg/product.php?pro...26&section_id=

Аз съм с такъв и съм много доволен.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Мерси extreme_ , ще проверя как е .

Иначе никой ли не може да ми препоръча плеър, не само да ми покаже модели, тях и аз ги намерих, трябват ми впечатления от тях, на картинка всичко изглежда като чудо на природата, но всяка стока е хвалена, нали ? Искам да знам коя е хвалена с право, никой ли няма мп3/мп4 та да сподели дали се е преебавало, добър ли е звука, батерия ?
    Modelite na nippon sa dobri az imam takav i mi ba4ka a sa6to taka bateriqta e dosta izdrajliva

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Някой да ми препоръча мп3/мп4 плеър ?

Хъм, трябва ми инфо за някоя сносна мп4-чица или мп3-чица, ноооо за жаликите 100-150лв, защото не мога да събера повече Ииии ако може да е с 2 ГБ памет, защото 1 ГБ нещо не ми стига, измъчих се кое да избера да кача на бившата мп3-кас 1... също да има зверски издържливата батерия, по възможност вградена, не да се занимавам да сменям през 40 мин или да зареждам и т.н .

И, да съобщя, че яко съм скарана с техниката, теорията относно нея и самата нея . И ще помоля за разяснение каква е разликата между мп3, мп4 и i-pod .
    ... Видях някакви интересни работи из нета, няква мп4-ка и някакви мп3-ки интересни, но тъй като нямам идея кое е по- добро и защо питам по - компетентите, нямат особено много разлика в очите ми (който ще се смее- в темата, никой няма да се смее зад гърба ми поне и на мен да ми е забавно ).
    Тааа, харесала съм ей тва чудо , нооо не пише да има кой знае колко много функции... не че това пречи да ги има и просто да ме светнат за тях в магазина... но пък чух добри отзиви...с доста издържлива батерия ... но позната на приятелка имала такава и се "разпаднала"...

И това...

И туй... ...
    за които нямам никаква информация...

Там... ако някой е така добър да ме светне кое какво е (да, ха ха ), кое е по - добрият избор за човек, който иска само да слуша музика и едва ли ще се хване да гледа филми или нещо подобно на това си чудо и малко инфо ако някой има опит с тези марки и съответните плеъри... ако не- няма да откажа и предложения за други сносни за тия пари (естествено не искам супер супер лукс, но поне нещо , което няма да се скапе на петия ден).

Благодаря предварително на този, който ще се вкара в белята да ми обяснява и ще черпя , когато се сдобия с някоя :P .

П.П : Темата я пускам във Всичко тийн-а, защото в Музиката всеки си е заплеснат да си иска песнички и филмчета и да пита за певици и групички, че едва ли няокой ще забележи, че ми трябва помощ, но ако е проблем си я местете там .
    Виж в сайта на хенди там има добри предложения.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Значи аз си съм с този от 10-11 месеца и съм напълно доволен. Има си видео, снимки, TFT дисплей с диаметър 5.08 сантиметра - http://www.market.bg/item6364_435.html

Ама този по-нов модел, предполагам че е по-хубав. Най-малкото е спо-голям дисплей - http://www.market.bg/item6362_435.html

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Modelite na nippon sa dobri az imam takav i mi ba4ka a sa6to taka bateriqta e dosta izdrajliva
    и моя предния беше Nippon...абе не са лоши

имат обаче едни минуси..

преди 2 седмици като се опитах да го включа (включва се като задържа Play) и копчето потъна и тва му беше

сега се охарчих доста за ето тоя иии...ще видим кво ще стане
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Този има ли някакъв дисплей? Защото е готино да ти се зареди за 3 часа за 3 минути, ама накъде без какъвто и да е дисплей.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Този има ли някакъв дисплей? Защото е готино да ти се зареди за 3 часа за 3 минути, ама накъде без какъвто и да е дисплей.
    има бе, не го ли виждаш
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

[quote="extreme_"]
    Хм, какъв модел е , не мога да го намеря само по Нео 90 лв .

M`DJ MP-01F (поне така пише на кутийката)

Моля ви ако имате драйвери за тва мп3 дайте ПЛС ПЛС ПЛС шото сестра ми ми счъпи диска и сам в паника !!!

Само нео не си зимай

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Creative ZEN Но май в България го няма ...Иначе съм мн доволна Пък и имам достатъчно памет за видео, музика и снимки

Моя е зеления :P

БебЕтатаа мииии

аз си зех за коледа mp3-ка 2 GB 119 лв - SONY NWD-B105
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си