- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Досадница..
Историята ми е малко далга..надявам се да не ви отекча..
Значи бях много добра приятелка с едно момиче и в последствие попадна в моя клас..началото на годината мн се рабирахме но иглежда не сам я познавала..Започна да се даржи гадно,надменно,да говори зад гарба ми,да се надува..общо взето все едно нищо не е било..( то аз в последствие я разбах каква е) Но проблема е че почна да се натиска на гаджето ми..започна да се варти край него..даже веднаж успя да ни раздели но ние пак се сабрахме..Когато сме били разделени гаджето ми ми каза че тя му е казала мн лоши неща за мене само и само да трагне с него..Каза че тя му е говорила ужани небивалици ..Вчера пак се правеше на голямата работа и му се натискаше а аз много се изнервих и направихне скандал в час..много сам я тарпяла ама накрая ми писна..от тогава започна да ми прави на пук,да се опитва да ме скара сас всички,говори ми подигравателно и като се опитам да поговорим тя винаги обраща всичко на базици..Оф едва ли има такав чожек като нея..Искам това да престане..
Кажете какво мога да направя аз..Искам да и отмастя за всичко което е направила(защото е много)..искам да си получи тфа което заслужава..по принцип не сам такава но при нея чашата преля..МОля,помогнете
![]()
![]()