.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

хора!помощ!Не съм наред маи....

здравейте,хора! искам да излея болката си и да ви поискам съвет,до колкото можете да ми помогнете...
    тази година съм 8 клас и съм в ново училище и нов клас..и като в нов клас трябваше да си избера група с която да се движа...видях едно момиче което ми направи адски силно впечетление и си помилих че трябва да се движа с нея..но тя не ебаваше .. и на мен това ми стана фикс идея.. да се движа с нея и неината група..и ден след ден аз не спирах да мисля за нея..и то какво стана накрая?!? че маи се влюбих в нея..маи! с течение на времето се сблих с нея и станахме приятелки..и си пишим нали..обаче аз наистина маи се влюбих и незнам какво да правя?!!? и вътрешно и външно ме кефи на 100%.. ама аз попринцип си харесвам момчета обаче тяя... и като съм с нея ми е едно хубавооо..и като си пишим...и тя примерно кат стани от компа..и на мен ми става едно смооотаноо се едно нещо се откъсва от мен.. нз нз кажете ся не съм наред а??? оуф ужас!!

поясни момче или момиче си ?

Град
    БуРГаС бИЕ
    ми момиче е,виж и ника

Град
    пловДИВ
    Цитирай Първоначално написано от ahmed
    поясни момче или момиче си ?
    Цитирай Първоначално написано от м0мИчЕ 0т АдА
    ама аз попринцип си харесвам момчета
    Според мен момиче защото ако каже това и е момче значи е педал
    Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка

да, момиче съм

Град
    пловДИВ
    да, момиче съм
    Ми щом е така кво да ти кажа ... Май обръщаш резбата
    Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка

Хей!Какво си се притеснила?!?Не си ли чувала някога за приятелска любов?Не си първия, не си и последния човек на който се случва такова нещо. На мен също ми се е случвало, но след време отминава.....няма нищо ненормално в полужението ти
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Мега фен Аватара на sasha_90
    Може би се чувстваш приятно в компанията й,но не мисля,че чак си влюбена.

ne mislq,4e si vlubena,6tom haresva6 mom4eta,a i si malka o6te.prosto tova momi4e ti haresva kato 4ovek i iska6 da ti e priqtelka i da prekarvate pove4e vreme zaedno.v tova nqma ni6to stranno.no po-dobre ne i kazvai za tova,koeto misli6 za6toto moje da se upla6i i da si razvalite priqtelstvto za gluposti.sled vreme 6e osuznae6,4e tova ne e liubov,a priqtelski 4uvstva.

Цитирай Първоначално написано от yowmaan_niki
    Хей!Какво си се притеснила?!?Не си ли чувала някога за приятелска любов?Не си първия, не си и последния човек на който се случва такова нещо. На мен също ми се е случвало, но след време отминава.....няма нищо ненормално в полужението ти

ам и аз така си мисля обаче аз нз ние още неможе да се наречем приятелки..твърде е рано..за мен ще е наи-голямата радост ако станем наистина добри...но ми е струва ненормално аз да заспивам и да са събуждам с мисълта за нея...апфф а пък и да харесвам момчетаа...аа надявам се да отмине!!

Или ставаш лесбиика или тая мацка ти е като фикс идея

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Da taka e.....tova e priqtelska lubov...noo ve4e ako zapo4ne6 da se vyzbujda6 ot taq macka na4i mili4ka mai naistina 6te te pravim lezbiika
    Nikoi ne stava perfekten dokato ne se vlubi6 b nego!!!!

xax ami izglejda haresvash i momi4eta,osven mom4eta
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

ам и аз така си мисля обаче аз нз ние още неможе да се наречем приятелки..твърде е рано..за мен ще е наи-голямата радост ако станем наистина добри...но ми е струва ненормално аз да заспивам и да са събуждам с мисълта за нея...апфф а пък и да харесвам момчетаа...аа надявам се да отмине!!
    Ам..в какъв смисъл още не можете да се наречете приятелки?Какво ти разбираш под приятелство и защо нея я нямаш за фр?А тя теб има ли те за такава?
    А ти казвам пак-и на мен ми се е случвало това нещо, но то не е любов. При мен се случи (поне така предполагам де) защото не сам от извесните в даскалото, малко по-затворен съм...и не ми обръщат много внимание и когато един фр (за който вече не искам да чувам, но това няма значение) ми предложи да избягаме от час по биология да се разходим......тогава вече станахме мн добри фр и аз наистина постоянно мисех за него (поне първоначално), после пак мислех за него...какво ще правиме като се видиме, пак нямах тарпение да седне на компа щото с него ми беше най-приятно да си лафа....но не беше чак толкова силно, колкото първоначално. Изчакай само да мине малко време и да усъзнаеш, че има и други хора на тоя свят, с които ти е приятно да общуваш....и всичко пак ще си стане нормално
    А ако започнеш да си мислиш, че наистина си влюбена и че си лесбийка, тогава вече тва може и наистина да се получи. По добре си мисли, че тя просто е човека, в чиято компания се чувстваш най-добре, че тя ти е само приятелка и така......намери си и други хора, с които да ти е приятно да общуваш.....
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Вманиачаваш се просто!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Мое си обърнала резбата... няма лошо... Ако и тя е тка де... =D>
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

!

Има един термин би-сексуална, ако нз ко е тва накратко харесваш хем моми4ета хем мом4ета, аве извратена работа е

Град
    (: Русе :)

Re: !

Цитирай Първоначално написано от Sasho_Kill
    Има един термин би-сексуална, ако нз ко е тва накратко харесваш хем моми4ета хем мом4ета, аве извратена работа е
    Много се дразня на ей такива мнения .... извратено било ... аве яяя
    Ся по темата: И дори да я харесваш, какво лошо има в това ... Аз да си призная съм би (е и) и да ти кажа не виждам нщо страшно в това.
    So free

ama mili4ka ..q 4akai sega ... ti .... tva tvoito ne e noramalno nali znai6? da ti naprravi silno vpe4atlenie ..tva mene moje samo edno hubavo mom4e da mi privle4e vnimanieto po toq na4in.vi6 da zabeljea 4e nqkoq jena e hubava ..da ama ti o444evidno izpitva6 nqkkavo privli4ane 6toto si4ko deto go izrusi e tipi4no samo kum protivopolojniq pol PRINCIPNO . .. ot druga starana o6te SI mn malka i neoriettirana i sega se osuznava6 emocionalno i psihi4eski ..taq vuzrast e mn re6ava6ta a ti o4evidno ima6 sklonnost i kum 2ata pola tui 4e ako ne iska6 da lizbiqsa6 totalno gledai da se spira6 malko li ddz be 6antava rabota

Град
    sofiq
    ni6to ne obrastash,normalno e kogato 4ovek se izgubva sam sebe si da se obarka no v pove4eto slu4ai tova otminava,sa ostava i varianta da si minala ot drugata strana

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ne si vlubena spoh na tva mu se vika priqtelska lubov...a i ti sama kaza 4e haresva6 mom4eta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си