- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли проблеми с вашите?
Дам за дискотеките,купоните имам проблеми.... И винаги е така като си момиче..Ако си момче е друго,ма съм момиче хахах![]()
С баща ми нямам проблеми и никога не съм имала. Разбираме се перфектно и мога да говоря с него за абсолютно всичко.
На другия полюс е майка ми. Не се разбираме от дооста години. Говорехме си, защото трябва, а не защото искаме. Но и това свърши вече. От месец вероятно вече и това не ни се налага. След думите `Вече имам само една дъщеря` тя се отказа и от сина си и от мен. То така е и по-лесно.
Ами не се караме много, ама все пак има караници. И никога не са ме наказвали(само веднъж, защото бях закъсняла с 2 часа, обаче не го спазих, на другия ден излязох и от тогава не са ме наказвали никога (беше преди 2-3 години)
)
![]()
![]()
![]()
Pure white
ох,болна тема наистина....мисля,че наще са побъркани,ходят на дискотека повече,от колкото аз....чувствам се като някой пенсионер,с майка ми всяка вечер сядаме и пийм по една водка и всекви такива,пълния цирк![]()
![]()
![]()
С нашти се разбираме .. добре е имало и кавги наказват ме за нещу и на другия ден ади ади .. краи на наказаниету .. се е тей ( не издържат на миличката ми физиономия като са ме накзали или са ми се скарали ..) най -важното никога не са ме били .. Мамс по принцип повиче вика от тати .. амам вечи и не вика .. :P разбираме се като големи хора
и тей бих казала че родителите ми за мен са родители мечта .. за мен
![]()
Изоставена,самичка,разплак ана и същевременно ужасно виновна за всичко...
Няма ден, който да мине без такива изпълнения.
Като се започне от спор за нещо незначително, постепенно се превръща в скандал, за който съседите няма начин да не са разбрали.. заради крясъците..
Това е с майка, а с баща ми не се карам често..
Той повечето време е на работа или в другата стая и не се засичаме много..
Уж си пооправиха отношенията..
Иначе не са лоши![]()
You are broken, I can fix you...
Долу-горе :P
...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...
Na6te ne jiveqt zaedno as sam pri maika mi .. s koqto ne sa ponasame :@ a pa ba6ta mi mn si go obi4kam i nqmam absolutno nikakvi problemi s nego![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
va6te i na6te da ne sa blizki priqteli ili da se re6avali zaedno kakvo 6te pozvolqvat na decata im ponqkoga sa mn pe4eni ponqkoga gestapo a dori po edno vreme bqh slojila snimka na hitler kato zvyni mama i tati stalin mama mn se ubidi....predi malko s neq pa se sdyrpahme i sq mi e syrdita koi znai sled malko 6te me digne ot kompa za nakazanie...Първоначално написано от Bad Intentions
Според мен .. не е нормално да не се караме .. ( но при нас не е точно каране .. просто разговаряме малко по сериозно ) все пак сега изграждаш характера си .. и от тях трябва да дойде възпитанието .. и когато на нас не ни харесва това .. се " потъркваме "
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
neprek1snato sme v1v voina za absolutno vsi4ko za obli4ane za priqteli za RAZGOVORI PO gsM ( ne mi dava da napuskam staqta ako govorq po GSM ) ;(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,с баща ми...Ве4е запо4ва да ме хваща страх от него ама няма на4инМайка ми каза,4е ще се разведат и аз ще съм свидетел,понеже той я заплаши...Кви скандали стават само пред моите о4и...Тая ве4ер баща ми идва в стаята и ме пита:
-Даяна ти ще така ме предаваш?!(беше ядосан)
Аз се направих,4е не съм 4ула и тогава се появи мама и го скастри,защо ме притеснява...Ина4е ..кво да ви кажа...животът ми е много интересен от страна на скандали в семейството..разводи,разво и...запашвания...тва еНо аз нямам намерение да се предавам.Ако имате подобен проблем-следвайте моя съвен-никога не се предавайте!
ем със маика ми и ба6та ми не.. оба4е баба минаправо отка4ам не я понасям
![]()
PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!
мм със маика ми се разбираме добрено със ба6та ми не6тата не са никак хубави
![]()
Демоните я наричат адска болка, ангелите-небесна радост, а хората й казват любовна мъка
Определено не се разбирам с родителите си,те са адски консервативни и строги...никой не харесва такива родители!
Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!
Баща ми е пич от всякъде.В добри взаимоотношения сме и много му се кефя, като почне да ръси разни лафове.![]()
Мама също е добричка, ама понякога си показва ноктите.
Като цяло тати е по-либарален от нея и ми позволява да правя/ходя почти всичко/на всякъде.![]()
Дай боже на всеки баща, като моя.![]()
П.С-КрИСкА-Не им се чуди толкоз на ваще, че се мъкнат по клубове/ дискотеки, те и наще не изпускат събитие...
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Винаги.![]()
Имам.
Та кой ги няма?!
Но въпреки сичко уважавам и обичам майка си,но стария НЕ!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Винаги има скандали,но след 15 минути всичко е забравено,освен ако аз не продължавам да се сърдя,общо взето се разбираме добре.
караме се .. особено с маика ми наще спорове краи немат .. пфкак се оправяме.. ддз :Д
Mi az 4esno kazano moite roditeli po4ti ne mi obra6tat vnimanie.Za tqh rabotat e nai vajna.ne moje da se kaje 4e se razbirbirame mn.
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...
не !постоянно ми викат за нещо .. дори и без причина
просто квото и да стане вкъщи все аз съм виновна
от 1 година искам да си сложа някъде обеца... питах ги без да се караме но не и не
![]()
и накрая ме наказаха
![]()
С майка ми много се караме... и понякога говоря глупости пред приятелите ми за нея... ама когато става въпрос, нещо да ми даде или да направи за мен.. се подмазвам...![]()
![]()