- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- направих ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ХОРА ПОМОЩ!!!!!
O________O
К'во става тука е?!
К'ва любов к'ви пет ле'а?Айде осъзнаейте се и се одлепете малко от тоя монитор,кажете си нещо в очите.Не те е обичал.Никога не те е обичал.Такава есктра като скайп-лов,НЯМА!
Най-вероятно те е оставил щото не те е харесал на истинската снимка![]()
хубава историйка доста прилича на латино сериалнай- хубо го зарежи \
/
Мани,мани......Първоначално написано от dshiznit
Сама си си виновна, за какво го лъжеш?! Нали знаеш, че рано или късно лъжата излиза наяве. Сега шанса да се оправят нещата е минимален, да не кажа нулев... по-добре не му пиши повече - безсмислено е![]()
pff mn lo6o si postupila trea6e napravo da mu kaje6 4e go obi4a6 i az trugnah da prava su6toto ama predi 2 godini i se otkazah nqma6e smisal kazah mu napravo 4e go obi4ams misulta 4e toi 6e me otbqgva i 6e me obijda ama ne stana taka postoqnno se zaka4a6e s mene i me gleda6e :P
![]()
abe ako toq e svesten 6e ti kaje 4e te obi4a i ne6tata 6e priklu4at ako ne 6e ostane samo edno TOI ZA TEBE E VSI4KO I NE MOJE6 BEZ NEGO i az bqx taka spokoino 6e go prejivee6 !! stiga da ne go vijda6 tolko 4esto
\
/
![]()
![]()
мн гадно постъпва и аз бях така с едно мом4е аз му казах оби4ам теи той не отговори на 4уствата ми а тъйкато се занимавах с него 3 години и не се полу4и просто го забрави плс щото и аз бях същата и спрях да го търся и той след време по4на да ме търси! писах му смс-и в скайпа му писах не ми отговаряше никога
и го виждах с др моми4ета как се целува и тва ми бъркаше в сърцето просто го забрави мила зн 4е е трудно!!!
![]()
![]()
Можеш да затвориш о4ите си за неща които неискаш да виждаш,но неможеш да затвориш сърцето си за неща които неискаш да 4устваш!
стига с тия разговори в skype по-добре опитай да говориш с него напълно сериозно ,само двамата и да си кажете всичко което искате ,а не само да си мълчите и да незнаете какво става около вас !Поговорете !Изяснете се !
първо го помоли да те изслуша и сам да прецени дали след това ще си останете фр или не.после му кажи,че съжаляваш и обясни му защо си го направила(заради него).кажи му,че си се примирила че той има друга и че не искаш нищо от него,просто да останете приятели.ако е добър човек ще приеме извинението и ще ти прости,ако не недей се коси...
Аз казах. Срамът и притеснението ще ви навлекат само неприятности. Погледни от добрата страна- виновна си само ти и никой друг. Нищо така се трупа опит. Другия път се научи да говориш фейс то фейс. Не се притеснявай, ще го забравиш. От както свят светува на планетата Земя има един много добър универсален лекар, който лекува всякакъв вид психически, а и физически рани. Това е ВРЕМЕТО. Моментът да се запознаете настъпи. Кажи му здравей и бъди добро момиче, натъпчи се сладко, изплачи си сълзите, легни и ще си като нова![]()
винаги съм вярвала в happy end в ЛЮБОВТА![]()
Вчера си поговорих ме и той се съгласи да бъде ме само фр,защото сега и двамата си имаме нови гажета
ХОРА БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ
ВЯРВАЙТЕ В ЩАСТЛИВИЯ КРАЙ НА ЛЮБОВТА
ЖИВОТА Е КРАСИВ..........![]()
За кфо изобщо си правилааа тфа...доста е тъпо..и тфа не е единственото момче..за да не моежеш да живееш без него...има още колко..
...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...
Да... Благодари ми, че прочетох "Не мога без него!" цели два пъти.![]()
Това е най най най-голямата неосъзната лъжа може би на тия които го казват! Точно на това ще се спра аз.. ТА как така.. не можела без него? От де на де? Айде моля ти се.. недей драматизира. На всеки му е кофти по един или по др начин. Просто отпусни малко пара. Няма да е последния...
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Олелейййй....не можеш да живееш без момче което очевидно ти е само едно увлечение и нищо повече?Тцтц колко сбъркана младеж...![]()
С лъжи нищо не се постига, щото рано или късно всичко излиза на яве!![]()
~!1912!~
Хаххх....Това е заразително :Д Една фр направи къщата глупост само,за да се запознае с едно момче от даскало (което на нас ни изглеждаше много страшно и гадно,но само защото съучениците му казваха,че е много мил тя се престраши да направе това)....Ииии направи си нов скайп,избра си една приятелка от някаква друга държава,с която се познават от някакъв форум....И взе нейните снимки,но реши че ще каже на това момче че е от София.....Всичко вървеше добре,докато тя не се влюби в него,защото наистина се оказа много мил и т.н.,а ние само сме се залъгвали.....Но той се влюби също...във визията на онова момиче и характера на две мой приятелки (направихме смесица някаква,3 момичета сме чатили с него от там) и поиска да се видят,и моята приятелка само си измисляше оправдания и така нататък....Накрая решихме че е вече прекалено да се ебаваме така и решихме че той трябва да знае...и моята бест фр влезна през този скай и му каза и на следващия ден той ги спря мойте 2 фр и ги пита и те си признаха...Обясниха защо са направили това и така той накрая се оказа че не се сърди и сега сме фр :Д.....А най-смешното е че съвсем наскоро решихме че отново ще направим този номер,но сега с едно момче което не сме виждали никога (освен едното момиче,но за секунди),но пък той не се върза и сега се ебаваме от там с един селяк от квартала ми :Д щото много дразни
Аааа съвета ми към теб е-говори с него,изяснете си всичко и го помоли да си пишете отново....Нз точно какво мога още да ти кажа