- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- фон дьо тен на avon
ползва ли ли сте фон дьо тен на avon от серията color trend.какви са ви мненията![]()
na sa hubavi vaobshte ne mi haresvat pove4eto hgora ne sa dovolni ne si struva![]()
аз лично не ползвам нищо на Аvon. Пълни боклуци,а и са вредни
Smile!?
Аз пък ползвам точно на Ейвън ФДТ,който е за чувствителна кожа.Много лек изглежда и за кожата ми е перфектен.На мен ми допада.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Продуктите на Avon са не само некачествени, но и опасни и вредни за кожата! Погледни ТУК за рисковете, които крият конкретно фон дьо тените на Avon, а ако те интересува поразгледай из сайта и за останалите продукти на тази и други марки козметични продукти.
Аз лично не купувам нищо на Avon.
Еми то изкараха и гел-душовете и доста козметика за канцерогенна тъй,че...
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Имам точно един ФДТ на Avon от серията Color trend,поръчах си го преди време.Взех си тон подходящ за моето лице,поне според картинката.Като ми го донесоха беше червеннанася се ужасно трудно,лепне.Само дето мирише хубаво,това е единствения плюс!Не се излъгвай да си вземаш!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
mili4ka naistina na avon fondiutenite sa ujasni... az pozvam na IMPALA i oshte dno koety e mn dobro i ne e vredno krem pudra se kazva i e s vitamini za licety ne e kato pudra kakto fon diuten e i mn pokriva.. no ako si reshila po dobre na IMPALA![]()
![]()
аз съм ползвала и на AVON и на Impala, обаче не съм доволна от нито едно от 2те
На мен лично не ми допадна точно този фон дьо тен, докато на моята приятелка и понася много добре и прави кожата и перфектна. Ако искаш вземи си такъв и опитай- вкусове и изисквания към продуктите всякакви, да не говорим, че на всяка кожа действието е различно![]()
Pove4eto ne6ta na Avon sa bokluci![]()
I az sam taka izbrah si nai svetliq a mi donesoha edin 4eren malee kato negarski ne go polzvam samo deto si go pora4ah ujass mn e gadenПървоначално написано от otka4ena
![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!