.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

фон дьо тен на avon

ползва ли ли сте фон дьо тен на avon от серията color trend.какви са ви мненията

na sa hubavi vaobshte ne mi haresvat pove4eto hgora ne sa dovolni ne si struva

Град
    София
    аз лично не ползвам нищо на Аvon. Пълни боклуци,а и са вредни
    Smile!?

Град
    гр. Монтана
    По-добре не ползвай неща на Avon.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Аз пък ползвам точно на Ейвън ФДТ,който е за чувствителна кожа.Много лек изглежда и за кожата ми е перфектен.На мен ми допада.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Продуктите на Avon са не само некачествени, но и опасни и вредни за кожата! Погледни ТУК за рисковете, които крият конкретно фон дьо тените на Avon, а ако те интересува поразгледай из сайта и за останалите продукти на тази и други марки козметични продукти.
    Аз лично не купувам нищо на Avon.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Еми то изкараха и гел-душовете и доста козметика за канцерогенна тъй,че...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Имам точно един ФДТ на Avon от серията Color trend,поръчах си го преди време.Взех си тон подходящ за моето лице,поне според картинката.Като ми го донесоха беше червен нанася се ужасно трудно,лепне.Само дето мирише хубаво,това е единствения плюс!Не се излъгвай да си вземаш!
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

mili4ka naistina na avon fondiutenite sa ujasni... az pozvam na IMPALA i oshte dno koety e mn dobro i ne e vredno krem pudra se kazva i e s vitamini za licety ne e kato pudra kakto fon diuten e i mn pokriva.. no ako si reshila po dobre na IMPALA

аз съм ползвала и на AVON и на Impala, обаче не съм доволна от нито едно от 2те

На мен лично не ми допадна точно този фон дьо тен, докато на моята приятелка и понася много добре и прави кожата и перфектна. Ако искаш вземи си такъв и опитай- вкусове и изисквания към продуктите всякакви, да не говорим, че на всяка кожа действието е различно

Pove4eto ne6ta na Avon sa bokluci

Не знам аз не бих мазала лицето си с продукт на Ейвън =p

Цитирай Първоначално написано от otka4ena
    Имам точно един ФДТ на Avon от серията Color trend,поръчах си го преди време.Взех си тон подходящ за моето лице,поне според картинката.Като ми го донесоха беше червен нанася се ужасно трудно,лепне.Само дето мирише хубаво,това е единствения плюс!Не се излъгвай да си вземаш!
    I az sam taka izbrah si nai svetliq a mi donesoha edin 4eren malee kato negarski ne go polzvam samo deto si go pora4ah ujass mn e gaden
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си