- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Vyprosche
Nqkakvi predlojenie za novogodishem grim ili nqkoi saitche![]()
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
и аз това се чудих в моментаСлед малко сигурно ще пробвам един пробен да видим как ще стане
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Може да го чувате за пръв път...но...обикновено гримът се съчетава с дрехите. Опитайте.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
Да знам обаче мойте дрехи са лилави и едва ли ще ми прилича лилав грим ще ползвам нещо опушено.Дано се получи стискайте палци
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
emi a moite drehi 6te sa v 4erno...... i v grima li da se napraaa izcqlo kato emo? samo 1 da kaja, grima ne trqbva da e sa6tiq cvqt kato drehata vinagi, a da se sa4etava s neqprosto cvetovete ,ako ne ednakvi ,to pone da si podhojdat
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Кога съм казвала да са еднакви?
И...деца, кой ви кара да се цапотите целите със сенки?![]()
И защо да не ти отива? Нали ти отиват лилави дрехи.![]()
1.не съм дете!
2.очите ми са зелени и лилаво няма да стане добре,поне според мен
3.всеки има правото да се гримира както си иска.
Не се заяждам просто ти казвам да си намалиш малко грубото отношение.
Ти се държиш грубо. Я се осъзнай.
Не съм се държала грубо,просто казах,че не съм дете и не искам да се гримирвам в лилав грим
1. Не съм те задължавала.
2. Държа се.
3. Не мисли, че говоря винаги единствено на теб.
Оооооо и моите очи са зелени,определено зелените очи са най-красивите![]()
![]()
Амиии не знам,аз нямам идеи да ти дам,но ти казвам....че лилавото много отива на зелени очи..личен опит
и все пак ти си решаваш
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Така мислиш ти...Първоначално написано от sladkish_14
Da,naistina grimyt trqbva da se sychetava s drehite!Ili pone s cveta na ochite..Ne da slojite rozovi senki,a da ste s zelena bluza i kafqv pantalon![]()
Btw zelenite ochichki sa sladinki :P
Първоначално написано от e_21.11
Ем за мене са си най-красивите и не бих ги заменила за друг цвят.Очичките са нещото,което най-много харесвам в себе си.
Абе нищо лично ама DivoTo_KoTe , не бързай да се състаряваш... на 14 години ти е малко рано да се отнасяш към групата на лелкитеПървоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
По темета: Съгласна съм, че гримът трябва да се съчетава с облеклото и само искам да допълня, че за празника можете да си позволите малко повече блясък (без да прекалявате разбирасе). Пробвайте със сенки с блестящи (или брокатени) частици или такава пудра - препоръчвам да изберете само едното от двете, защото както вече споменах, не е хубаво да се прекалява \/
Е,и аз не бих заменила моите или тези на приятеля ми кафеви очи за нищо на света.Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Всеки си има вкус в крайна сметка.
![]()
Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Чакай малко.. Кога съм казвала,че съм на 14 ??? Искам да ми обясниш къде съм написала,че съм на 14,когато го видиш можеш да ме упрекваш!!!!!!!!!!!!!!
на 19.Първоначално написано от lip-gloss