- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- равносметка за 2007 ма????
s su6tiq 4oveek li ste i na tazi nova godina, kakto na predi6nata? ako da-za6to? ako ne- kolko partniora smenihte prez 2007,ili ne smenihte i ste sami? za6to?![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
НЕ съм с един и същи човек тази и миналата година.МИналата нова година бях сама.. твърде дълга история с едно момче,с което постоянно се разделяхме и събирахме... та се мотахме и 2007 с него.. смених 3ма.. И така попаднах на сегашния ми приятел,вече 6 месеца заедно.
Xaxa ami tazi godina obstoqtelstavata taka se stekoha 4e 6te buda sama..no tova ne ozna4ava 4e nqma da si prekaram Nova Godina kakto trqbva...hi4 ne mi puka za mom4eta ve4e mi se vtrysna ot tqh xaxaxa
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Ami na nova godina 6te sam "sama" (bez priqtel),a prez 2007 smehin 3-4!!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
emi pri men ,ne6tata oba4e ne sedqt taka. na praktika sam s sa6toto mom4esamo 4e togava bqhme v period na svalki
sega sam 11 meseca s nego i si mi e extra
ta ne sam smenila nito edin
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
2007 mi donese nai ujasnoto razo4arovanie v lubovta i sam re6ila ve4e ne na lubovta mom4etata sa ku4ki i ne mi trebvat a na ng predpo4itam da sam s priateli ot kolkoto s nekaf
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ох върнахте ме в големи размисли за мое разочарование тази година смених 10-всичките неуспешни![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Да, със същия човек съмТази ни е втората Нова Година заедно и се надявам да има още много много такива
![]()
>>> House Music <<<
Аз пък тая година цялата съм сам ;]
Който иска можем да си попишеме
Миналата нова година бях сама.. Тая нова година не съм,но моето момче не е в Бг за празниците..така че пак ще съм с приятели![]()
За годината... 2ма мисля че смених![]()
emi minalata bqh sama sega6nata ni6ty seriozno ako 6e sum s nqkoi to 6e e sly4aino i samo za ve4erta ;] ina4e za tazi godina sum dovolna do nqkakva stepen izrasnah kato 4ovek nau4ih mn ;] samo 1 po seriozno gadje imah za godinata ;] prez cqlata godina haresvah edno mom4e i o6te ne prestavam da go haresvam no pone za 1 godina ima nqkvo razvitie v otno6eniqta ni haxh .. emi tova e da se nadqvam 4e sledva6tata godina 6te e mn hubava i interesna izpulnena s mn mn luibov i 6tastie ;] pojelavam go na vsi4ki ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Пак ще съм с мъжо. Само двамата.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И аз и аз.Първоначално написано от Insatiable
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
И аз съм същия човек и пак ще сме заедно на Нова Година.
Аз ще съм си пак със сегашното ми гадже...миналата година също посрещнахме заедно и съм много щастлива че все още се обичаме така както тогава ако не и по-силно![]()
![]()
Ми аз досега не съм имала гадже и винаги на нова год съм или с фр или с наще,но от 2004 си харесвам едно момче и сега още го харесвам но сякаш по малко така че ще се опитам 2008 да хвана гадже и да го забрая тоз улигофрен![]()
Нова год си е за мен. Цяла година с момичета всеки ден заслужавам един ден спокойствие от тях![]()
Хм... аз че съм със същото момче, със същото съм, ама няма да сме заедно баш на 31 срещу 1![]()
![]()
![]()
За сметка на това се надявам от 1. нататък да сме неразделни и по-влюбени от всякога и за сметка на тази Нова Година да посрещнем следващите 100 заедно!![]()
![]()
![]()
Посрещнах 2007г. с момчето..., което така и не остана разбрано според него от мен. До кат гледахме зарята си пожелахме да посрещнем и другата нова година заедно, но се разделихме месец и малко преди нея.![]()
Иначе през 2007г. с това моето момче се поскарахме малко и бях за седмица с един друг човек, който в момента супер много ме ядосва и не искам контакт с него.
Посрещам 2008г. с приятели, луд купон! Решила съм да съм сама в личен план или просто да съм по лекомислена. Явно лошите момичета отиват в рая, а добрите по дяволите!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
надявам се да не посрещна 2008 с човека, с когото посрещах 2006 и 2007 (не, че сме късали и не го харесвам...просто се привличаме прекалено силно, затова сме заедно понякога (: )
иначе 2007 приключих с един и харесах друг...заради него цяла година без други, но и без него...да видим какво ще стане утре (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Сама ще съм си...
Животът е адът описан в Библията!