- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- равносметка за 2007 ма????
a ima li hora ot forma koito, ne samo 2007 sa bili s tozi 4ovek, no i na 2006![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
ami mn sum promenenaprosto vs okol men se promeni stra6no mn prez godinata smenih samo edin no i minalata i tazi nova godina sum sama
2007 be6e mn gotina i interesna za men, no tazi godina mi bqha edi ot purvite po seriozni lubovni razo4arovaniq , no znam 4e vs ostava v minaloto i 2008 6te e mn qka godina po hubava i 2007 daje
jelaq na vs mn mn zdrave i 6tastie i neka pokorqvat zvezdi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
minalata godina si bqh sami4ka taq godina ve4e s dr 6 vidim kakvo 6te ni donese 2008-ma
аз миналата година бях самичка...тази си имам приятел ама няма да сме заедноа иначе през тази година смених около 4-5 момчета
![]()
![]()
EVALA TI PRAVQ!!! i da vi e jivo i zdravo detencetoПървоначално написано от sentient_
![]()
а бе филма е мн голям миналата година бях сама и хич не ми беше зле напротива тази си имам но няма да празнувам с него просто така се разбрахме все пак е НГ трябва да се дивее с чуждо
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
На връх 2007ма се залюбих, уж, с една
Излизахме малко заедно.
Всичко приключи за месец
Но пък ми беше нужно, бях след тежка раздяла
За 1ви път през 2007ма преживях "момиче за една нощ"
После... после шумолевица с мрака, излизам с една, харесвам друга, глупости..
После се събрах с момичето, което винаги съм обичал.
Стана ни ясно, за пореден път, че не сме един за друг.
Или ако сме - просто не сме дорасли за да можем да съградим нещо стойностно. - Проблема е в мен. Все още не съм и на нивото. Твърде умна е за мен.
После тръгнах с една.. тя пък нимфоманка... Дойде ми в твърде много и се разделихме...
А сега ухажвам една мацка. Хм, от няколко дена всъщност ухажвам две
Но за съжаление няма да съм с нито едната на Нова Година....
Темата наистина е супер, много е важно човек да се спира от време на време и да си прави равносметката. Да се замисли какво е постигнал, какво се е променило и какво трябва да се промени
Определено през 2007ма преживях доста... хм... абе имах доста "любов", страдах много по стара... и дааа - доволен съм
Искам още през 2008ма)))
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
всъщност не съм със същия човек... точно няколко дни преди миналата нова година скъсах с тогавашния си приятел, а сега съм с най - прекрасното същество на света!!!през 2007 съм имала един приятел, защото в един много голям период от време обичах един човек, с който нямах никакво бъдеще... та... най - важното нещо, което ми се случи през годината е сегашния ми приятел, но второто по важност е това, че успях да забравя другия!
kato gledam ,ob6to vzeto ste dovolni ot godinata sii az taka , i az
dano i 08` e taka hubava, i se po dobra ot 07
![]()
Да, със същия съм
![]()
Робинята на Quench