.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Ежедневни прически

zdraveite reshih da pusna edna temi4ka v koqto vseki moje da spodelq ejednevni byrzi pri4eski za vsqkakav tip kosa moje da dadete i snimki da vidim i da obqsnite tochno kak gi pravite (sry ako ima takava tema )

По принцип залагам на правата коса,понякога (мн рядко) се случва да я накъдря или намачкам с пяна.

Понякога слагам диадемки,разделям пътя по различен начин,защипвам бритона си назад с фибичка,връзвам я,сплитам я.

Мисля,че се получава оригинално когато вържеш половината си коса на кок,а останалата (долна) част от косата сплетеш на странична плитка.(надявам се ме разбра)

Начините са много,експериментирай
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

pi6ete de plsssssssssss ;(

значи моята коса е чуплива.. но поочти всеки ден я изправям с престаа...тей де .. моята е до рамената на стапала с бритонче накриво попринцип изправям.. най-отгоре корените ги къдря с пресата.. и топира.. пускам бритона малко лак и е супер.. по същия начин и с дигнат бритон на опашка дигам бритончето.. вързжам и топирам опашката .. мн е ефектно.. ами това.. ама без лак не става дано съм помогнала :P

Град
    непостоянно
    тя моята коса е късичка с бретон настрани и ако й правя нещо, то е:
    1) опашка (ама мн късичка) и някоя шарена фибичка
    2) две опашки
    3) разрошвам я с пяна и става... гръмнал бойлер ама на мен ми харесва

p.s. сега видях, че темата е праисторическа, сори
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

topiram i praskam s lak
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

еми моята коса е г/д права с дължина до раменете и бритонче, най-често я топирам ама се 1 съм ровичкала с вилица в контакта, от време на време я изправям с преса отделям един по дебел кичур зад бритона защипвам го с шнолка после оставям два кичура отстрани които топирам а останалото сплитам на 2 плитки >> http://sofianci.com/index.php?m=memb...44175&offset=6 < аз съм с червения потник

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ами напъследък си накъдрям косата с пяна(не че иначе не е къдрава), вдигам си бретона и одзаде с шнола прибирам част от косата. Но преди си я изправях и си слагах само фибичка, за да вдигна бретона. Нищо особено.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Има спрейове за кичури .. става мн файско Мене мн ме кефи като я намачкам с пяна
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    е да бе Ашли Тисдейл обаче и аз имам същата прическа само че мойта коса е кестенява
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Цитирай Първоначално написано от Andito0o
    е да бе Ашли Тисдейл обаче и аз имам същата прическа само че мойта коса е кестенява
    Никъде не е споменала ,че това е тя ! Просто прическата и е такава .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    И на мен горе-долу такава ми е косата.

Слагам пяна за обем и я топирам малко в корените. В момента бритона го слагам назад с фибичка, понеже имам тъмни корени. В събота ще се боядисам чак. Рядко правя две опашки, ако ми е много зле косата я връзвам или я правя на нещо като кок, но доста по-небрежно или я връзвам само на ляво...

И мойта е такава,но е черна
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Aз я обичам като е навсякъде,щото иначе е права до немай къде.И затуй се плета вечер преди лягане и сутрин само й тегля един гребен

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    moita e dalga prava nqkade malko pod ramenete s briton4e i poprincip q vdigam na visoka opa6ka s malki ki4ur4eta otpred ili q topiram v korenite.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    http://www.hairstyleslog.com/wp-cont...itherspoon.jpg

моята е такава но е кестенява иначе като ми беше дълга косата и си я къдрех с пяна или я правех с преса

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Чупя я с бира и по- рядко я изправям с преса.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ми аз преди имах големи трудности с ежедневните прически, но отидох на студено къдрене и сега само я мокря като искам да е на по-ситни къдрици. И се поддържа много лесно
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    аз я сплитам вечер и след това цял ден си е къдрава без бяна и химий

аз обичам да си правя косата с ролки, ама не е много ежедневно и лесно; значи след като си измия косата , докато е още мокра я правя цялата с бира;после си намирам някой да ме навие много здраво с ролките и си лягам; на другия ден ефектът е определено забелязващ се

az [primerno sutrin kato stavam na daskalo i kato nqmam mn vreme si pravq kosata [kakto az kazvam na elha]...tova e super elementarno za 5min i si gotova...zna4i hva6ta6 presata za izpravqne i zima6 edin ki4ur ot kosata i ot korena dava6 za izpravqne i kato ostane okolo 5sm do kraq na ki4ura i izviva6 samata presa i stava mn efektbo posle kato si gotova sas cqlata kosa praska6 s lak za kosa

ima o6te mn pri4eski koito znam i sa m barzi.....

Град
    Враца
    ^ Кажи ги де
    Аз преди всеки ден с преса изправях ии тя много се изтощи.
    Сега вечер се връзвам поо адски неудобен начин, така че да се поизправи. Обикновено само вдигам бретона. Ето така ми стои ----> http://prikachi.com/users/taffy/8w.jpg Не е нищо особено, ма на мен си ми харесва.
    Значи а миналата година си правех една така:
    Значи слагам тънка диадема и пускам малко бретон от двете страни на лицето ми. С малки ластички (от тез дето са за плитчици) си връзвах косата на две опашки така, че косата да е отпред ии оставях отгоре малко бухнало. Долу топирах и готово. Първия път като я измислих стана мн яко, сега ако не ме мързи ше си я направя и ше пусна снимка.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Моята коса е дълга и права. По принцип я държа свободно пусната.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Аз успявам да си сплета що-годе хубава египетска плитка сама, ама ако не се изнервя и не я докарам, просто си пускам косата или я хващам нагоре с 1-2-3 шнолки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си