- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- skype инкогнито
Искам да ви попитам дали някой знае начин как може да провериш дали някой абонат е инкогнито начин който да не е да му звъниш или да пращаш съобшения !??? Благодаря предварително
начи аз ги разпознавам при малко по дълготрайно наблюдение или ша си сменят настроението или аватара но за някои абонати не ми помага просто щот не сменят нищо![]()
кво ти пука че е куха нали ти духа
Az v pove4eto slu4ai razpoznavam kato vidq 4e ima kamerka do imeto na abonata poneje ako si offline nqma6 kamera![]()
Don't want to grow up
I want to get out
Hey, take me away
I want to shout out
Take me away,
Away,
Away,
Away,
Away,
е да ама то не всеки има камера на пц-то а иначе аз ги разпознавам само, така че когато изпратиш съобщение и ако до няколко минути (даже и по-малко) не изпише "Съобщението "ала-бала" все още не е доставено" значи е инкогнито и ако звъннеш и даде свободно пак е инкогнито....но без позвъняване или изпращане на съобщение неззнам как да проверишПървоначално написано от Tyra
![]()
Значи, много е лесно.. ако въпросният абонат е дълго време извун линия, прозорчето с аватара му показва фабричният аватар, тоест изчезва неговия.. Ако сте забелязали човека да е дълго време извън линия, а пък аватара му да не мърда, е разкрит![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
И аз така ги ловяПървоначално написано от BallFace
![]()
i az xaxaxaxПървоначално написано от can_you_touch_me
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Включил съм си настройка на скайп когато някой се завърне на линия да ми пусне известяване. И някой като е инкогнито и влезне в скайп пише
"Еди-кой-си се завърна на линия" и отстрани скайп знака за офлайн абонат.И така разбирам...
![]()
хммм... на мен досега не ми се е случвало някой да се впише извън линияПървоначално написано от Johnny Depp
смисъл когато се вписваш инкогнито то не го показва...
i az da se vklu4a i az i azПървоначално написано от iliana_svoge
![]()
Фен на Ловеч.Както и на Стифлър
масово хората си държат skype-a включен, когато са пред компа. е сега има и хора дето си го изключват (например аз .. и после си спя, а сървъра си работи) та просто пусни му един ping и виж, ако връща replay му пиши да не се прай на интересен![]()
новите версии на skype пишат, че е offline дори и да е invisible при пуснаке на съобщение.Първоначално написано от Add1ссt3d
Добре и каде е това при новите версии каде се намира![]()
![]()
епа звъни му и ще разбере6 ако е инкингото 6те 4ака отговор ако е извън
ще пише че е извън
що не ги оставите хората намира ами се мъчите да ги разкривате ...щом са инкогнито значи така са си решили .. може да не искат да им пишете а само да виждат кой е налиния и кой - не ...
![]()
![]()
...~...I g0tta w3an mYs3lf 0ff 0f y0u...~...
Темата е от... време оноПървоначално написано от gAlsItYy
![]()