.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Град
    Пловдив
    от много чудене..ще зарежиш приятеля ти..ще тръгнеш с ония и накрая той ще те зареже след 1-2 месеца...по-добре стой с сегашното си гадже...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Да, зле си. Но не, ти не обичаш приятеля си, просто те е страх да не би да изгубиш сигурността, която имаш с него.
    Кратко, точно и ясно... направо се чудя на гаджето ти... колкото и да те обича незнам как търпи такова нещо....
    И аз на това се чудя. На негово място едва ли бих търпяла...

Стига бе оставете я на мира!От каде зн че е на 10 години ъе?!?!?!
    А по въпросат в темата мога да ти кажа,че няма нищо лошо да си пишеш с тва момче(поне за мен де)А пъз за тоя дет те обича мога да ти кажа КАСАИ ГО кат нямаш чуства кам него тва аз сам го преживяла нооо е гадно зн го и не си заслужава да си тровиш живота така !Касаи го и си живеи живота!!!!!!!!!!Аи успех.

Град
    somewhere over the rainbow
    Както беше написал един юнак на една подобна тема "От двата стола накрая ще тупнеш на земята!"

Град
    somewhere over the rainbow
    Гаджето ти явно много те обича и има невероятно търпение за да те понася Така че или го зарежи и го остави да е щастлив с някоя друга,или му тегли майната на втория.Лично аз щях да направя второто,защото попринцип държа на приятея ми и не бих се занасяла с друго момче,ама като те гледам ти твоя едвали го обичаш толкова!

Град
    Sofia
    Абе шматка голУема... тегли си коршума... _)_

Град
    Синя София!
    накрая ще останеш сама с пръст в уста
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Ot dvata stola mai shte ostanesh na zemqta!Nali obichash priqtelq si,a si chatish s drug...Aide tova kakto i da e..ama chak da se zamislqsh da go izostavish zaradi drug pri polojenie,che ti dava vsichko,ot koeto imash nujda?!Trqbva ti avantiura ili prosto si tursish izvinenie da skusash s nego?!Na tozi vupros si otgovori.I da priqtelqt ti e napulno prav da iska da se razprava s nego,no samo za edno...zashtoto onova momche znae i pak produljava da nastoqva!Preceni sama kakvo iskash.Ako ne obichash veche priqtelq si ostavi go...no ako ne e taka.. ostavi drugoto momche na mira...pomisli malko i za chuvstvata na drugite
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    Пловдив*

Re: офффф не много съм зле ;(

Цитирай Първоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
    Мамка муууууу кфо ми става бее.... Имам си приятел вече година и 2-3 месеца... Той е просто върха много ме обича и прави всичко за мен от абсолютно нищо не мога да се оплача ... И аз наистина го обичам, но просто не мога да разбера защо го правя това.. почти всяка вечер си чатя с едно момче и той ме сваля много яко сигурно от 2-3 месеца.. и аз му се връзяам.. оффф.. Като си пиша с него направо забравям за приятеля ми .. и просто не знам какво да кажа..... Въпросното момче.. много иска да ходим защото ме харесвало и аз не един път съм опитвала да скасъм със сегашния си приятел заради него.. но още на следващия ден му се извинявам и пак сме заедно..... Не мога да го одрежа, защото знам какво е .. и аз съм хлътвала по обвързано момче.. и е наистина супер гадно.. Пък наистина ми е много приятно това момче, само че аз искам да сме си просто приятели а той иска нещо повече ...... Приятеля ми знае за него и се дразни супер много и на няколко пъти се опита да го набие... и аз не го опреквам знам че е прав... нооо офффффф не знам просто какво да кажа толкова съм объркана, че даже не знам защо написах тази тема, може би, защото няма на кого да споделя или не знам.... но както и да е Ако някой може да ми даде някакъв съвет за цялата тази бъркотия.. ОК.. но ако някой смята да ме опреква за нещо да си спести мнението, защото знам че не съм права ама... .... Мерси все пак
    Глупаво от твоя страна...но т'фа дет обмисляш..е жестоко...
    1- ако тръгнеш с нейната приятелка те ще се скарат заради теб
    2 - приятелката ти ще страда много.....
    прай си сметка...и действай..и престани да си я лъгал!!!
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си