- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- офффф не много съм зле ;(
Мамка муууууу кфо ми става бее....![]()
Имам си приятел вече година и 2-3 месеца... Той е просто върха много ме обича и прави всичко за мен от абсолютно нищо не мога да се оплача ... И аз наистина го обичам, но просто не мога да разбера защо го правя това.. почти всяка вечер си чатя с едно момче и той ме сваля много яко сигурно от 2-3 месеца.. и аз му се връзяам.. оффф.. Като си пиша с него направо забравям за приятеля ми .. и просто не знам какво да кажа..... Въпросното момче.. много иска да ходим защото ме харесвало и аз не един път съм опитвала да скасъм със сегашния си приятел заради него.. но още на следващия ден му се извинявам и пак сме заедно..... Не мога да го одрежа, защото знам какво е .. и аз съм хлътвала по обвързано момче.. и е наистина супер гадно.. Пък наистина ми е много приятно това момче, само че аз искам да сме си просто приятели а той иска нещо повече ...... Приятеля ми знае за него и се дразни супер много и на няколко пъти се опита да го набие... и аз не го опреквам знам че е прав... нооо офффффф не знам просто какво да кажа толкова съм объркана, че даже не знам защо написах тази тема, може би, защото няма на кого да споделя или не знам.... но както и да е
![]()
Ако някой може да ми даде някакъв съвет за цялата тази бъркотия.. ОК.. но ако някой смята да ме опреква за нещо да си спести мнението, защото знам че не съм права ама...
![]()
![]()
![]()
.... Мерси все пак
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!