Имаше много точни отговори но все пак реших да си кажа и аз моето мнение ... не че е важно де ... просто и мойта си пише с един който преди я е харесвал (и съм 100% сигорен че и все още)от което аз ужасно много се дразня ,ревнувам и избеснявам просто при мисълта че тя държи на приятелството с него макар всичките пъти когато ми е казвала че обича само мен ... та ... един ден отивам да я изненадам в учелището й и исках да и се извиня за едно скарване и я видях да му подарява картичка за коледа ... от което ... едва се здържах да не отида и да го смачкам ... добре че бях с един приятел който се оказа че има по здрави нерви и ме спря и ме разобеди а и пазачите на даскалото малко ме възспряха (защото съм пълнолетен и от гняв незнам на какво ще го направя ) ... малко след това пак се скарахме заради него защото я ревнувам и тотално ми писна и исках да се разделя за малко с нея ... незнам защо за да разбере какво има с мен и да разбере сама дали държи на мен достатъчно ... е да разбера и аз де ... но просто неможех без нея а и като и чух разплакания глас по телефона се почувствах ужасно зле и неможех да не и простя ... та няма да го изкарвам на изповед но ... според мен трябва да избереш един от двамата ... защото с двама не може ... не вярвам да са съгласни да те делят ... и да разбереш че явно ревността на приятеля ти е очевидна и съвсем заслужена (помисли си как би се чувствала ако той си пише с някоя която го харесва и не ти казва,че не си пише с нея ? ) и ако го обичаш не си го искарвай на него и не го изкарвай виновен и спри да му даваш поводи да те ревнува ... спри да си пишеш с другия и започни да му показваш любовта си по всички начини ... а и ако той разбере че си спряла да си пишеш говориш и виждаш с въпросния охажор (и това да е истина не просто да го излъжеш защото когато разбере истината ще му е доста трудно да ти прости това че веднъж си го излъгала заради някой друг ... и ще му е трудно да ти има същото доверие а една връзка се крепи до голяма степен на доверието ) това ще успокой нещата поне от негова страна ... а ти трябва да решиш с кого искаш да си и дали найстина го обичаш толкова колкото твърдиш или чувстваш само привързаност и сигорност ... и да си изясниш чувствата към другия и да си помислиш дали заради него си струва да разваляш една вече здрава връзка