- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По време на цикъл
хах абе въпросчето май е тъпичко ама искам да питаммомичета когато сте в месечен цикъл масторбирате ли?
щото на мене един път ми се случи докато бях неразположена да се самозадоволя,ама имам в предвид само клитора,хах без пръсти във вагината щото става гадно
та ши чакам и дано някой да пише че ми стана интересно
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Не съм го правила до сега, гадно ми се струва. То като ми дойде ... за всичко друго мисля, но не и за секс, мастурбиране и т.н.Ад, просто ад...
![]()
>>> House Music <<<
Как бе...Първоначално написано от Insatiable
Аз пък баш тогава яко се разгонвам
![]()
А иначе по темата-не маструбирам никога-нито като съм в цикъл,нито като не съм![]()
Ха верно ли не мастурбирашПървоначално написано от KimBerLy1912
то няя лошо ама ддз,аз няя да мога
![]()
![]()
Ха-ха намери кого да лъжеш.Първоначално написано от KimBerLy1912
![]()
хехе що бе,може да не лъже момичетоПървоначално написано от Ловеч
ако има някой който редовно да я задоволява няя да е нужно да мастурбира
ама аз пак няя да мога да издържа щтото ддз,иам нужда понякога просто да разпусна
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах...на мен доста често ми се случвабез пръстчета обаче.Иии...тва е разгонителния ми период
и ми се случва бая на често ама...човещинка си е
![]()
Ха и ти си като мене хахахахПървоначално написано от Abl3~7o~Lov3
![]()
![]()
![]()
![]()
Потвърждавам едно от горните мнения ( мързеше ме да цитирам), че по принцип и на мен ми е най-разгонено като ми идва, но не бих мастурбирала нито бих правила секс ... наистина адски много ми бушуват хормоните по това време но смятам че може да се издържи 5 или 7 дни ... там на кой по колкото време му трае цикъла ... някак нито ми се струва хигиенично, нито приятноНо всеки с вкуса си и нагона си
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Mi ne mi se e slu4valo da go pravq dokato sum v cikal a i nqmam namerenie da go pravq
А пък аз като се възбудя имам чувството,че няма да издържа и с риск да се изцапам,си свършвам работата...каквод а се прай![]()
ne sam masturbirala po vreme na cikal,i nesmqtam!Togava mi e dosta kofti,boli me korema i ne se 4uvstvam v nastroenie za podobni deistviq... ta ponqkoga mi staava malko gadni4ko,shtoto imam nujda da razpusna malko
![]()
маструбация по време на мензис не мерси ... и на мене ми с е е случвало да се възбудя и ... да искам само и само " да разспуна" както казвате ама просто ... не мога ... некво шит ми е ...
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Намери на кого да кажеш че лъжеПървоначално написано от stefity
Не лъжа..просто такива са ми възприятията...ако искаш го отдай на възпитание...просто не маструбирам...
За секс почти няма я време,я място....как разпускам ли...ми с шоколад![]()
хмм на мен ми се е случвало,но рядко да се разгонвам в цикъл...по отношение на това дали мастурбирам в този период-НЕ! Не съм го правила и не смятам..някак гадно ми е..при всичката болка в корема,общото неразположение и ужасното настроение,което ме обвзема...не мерси..ще пропусна![]()
![]()
хах![]()
еми на мен не ми се налага, щото ми идва цикъла веднъж на 2-3 месеца за по 5 дена, та успявам да издържа някак![]()
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!