- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерния час и дискотеките
ехх, щом с нищо не можеш да ги убедиш да те пускат трябва да измислим нещо, което удовлетворява и двете страни. Първото, за което се сещам, е да ходиш у приятелки и те у вас, дори и това да се случва между 4 и 6, съберете се няколко момичета, гримирвайте се, говорете си за дрехи, пуснете си музика, пейте, танцувайте (ние с една приятелка и сега пеем от време на време, а вече гоня 17) Наистина в дискотеката е по-хубаво, има повече хора, дори и гадните песни там ми зжучат добре и като цяло си е готино място, но вашите се тревожат (радвай се за това, те няма да те оставят да се превърнеш в някоя малка смешна излагаща се курва, ще бъдеш уважавана дама, когато порастнеш). Един съвет - недей да ги лъжеш за нищо(поне не за това къде си била), продължавай да учиш, опитвай се да ги радваш (ходи по олимпиади, явявай се в разни конкурси... я за есе, я нещо друго, дори и да не си много запозната по темата, те ще се радват и ще се гордеят с теб.) Аз като моля за нещо и почвам със следното:
".........Моля ти се де, мамоооо! Виж ме - не пия, не пуша, не ползвам наркотици, движа се с възпитани хора, уча си (виж, тая седмица 3-4 шестици ти донесох), знаеш, че не съм глупава, имам глава на раменете, моля те, и аз имам нужда да се забажлявам, сега ми е времето, като порасна и се оженя по цял ден на работа, после шътане.. като се пенсионирам ... то може и да не доживея, един живот си имам, дай да си го изжиевея, то ако ми е писано нещо лошо да ми се случи... винаги може, нали си чела приказката за гарвана..........." И така мога да си говоря с часове, говоря докато не ми каже: "оффф, не знам какво да те правя вече теб, качваш ми се на главата, ама то ти ще си шатиш като стане нещо..." и така, аз се усмихвам и се обличам, като по някое време и звъня, да не се притеснява... и така, пробвай да научиш моите репликиА ако пак не стане не се отчайвай ами изтегли готини песнички (извести, дето ги знаете), покани приятелки, съученички, пейте, играйте... Айде успех! Пожелавам ти много забавления!
Абе мила на 12 куде си хукнала кротни се малкоо и като станеш малко по голяма ще те пускат. Имаш цял живот да живееши аз на 12 си мислих че съм мн печена и че трябжа да ме пускат до късно ама не.... и сега вече ми е лесно ... споко ще мине просто трябва да се кротнеш малко
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Е туй пък ващо е от гъзария вече...На 12 год!
Мен за първи път да изляза вечерта на кафе с приятеля ми (с който ходихме 2 месеца без да излизаме) ме пуснаха на 15 год.И говорим за кафе в 7 ч.А ти се оплакваш че не те пускали на дискотека...
Аз сега съм на 16 и все още не ходя на диско..Така че изобщо не подкрепям мрънкането ти за това.Вечерният час вече може да поработиш да ти го увеличът до 7,7 и 30 .Но повече не мисля че ти е необходимо.Малка си..С право ваще не те пускат.
macka glei sa az sam na 14 po4ti 15 i na6te me praat na 12 godi6na za tfa ne se oplakvai .i men ne me puskat na disko i ve4erniq mi 4as e 7 8 .ama ko da se prai az pa se kefq .6te se u4idi6 ama se kefq 6toto kato se pribera i visq na kompa i pi6a tuka dali pa ne e qko a ??(ebavam se qd me ama nqma kfo da se pravi)
majoretkata...skype-sladkata164
Аз след по-малко от месец ставам на 16, но вечерния час, който ми обявиха беше 21.30!
Естествено вече никой не го споменава и наште са щастливи като се прибера в 11-12 часа през нощта и мога да ходя![]()
Оооо Боже вече ме оставяте без думи .. абе вие какво искате още на 7 да тръгнете по дискотеки и кунони .. Аз съм на 17 и едва миналата година тръгнах по дискотеки и не мисля че ти някаква си пикна на 12 години разбираш за какво става дума .. По добре в този етап на живота си слушаи маика си .. Тя не желае да станеш поредната курвичка от малка .. Моя съвет е стои си на дупето![]()