Здравейте!Имам два много големи проблема с нашите-вечерния час и дискотеките...Незнам какво да правя.Всичко опитах-да им огаждам на капризите-да чистя да готвя и чат-пат да събирам и да гладя прането...не стана нищо-нито овеличение на вечерния час нито разрешение за дискотека.Опитах и по по-трудния начин-почнах да им се опълчвам да се караме, да не помагам за нищо в къщи-отново никакъв ефект.Пробвала съм да седнеме и тихо и мирно да обсъдим проблема и го докарвам само до едно "Не, Анитче още си прекалено малка за кафета и т.н." по възможно най-дразнещо казания начин от остата на майка ми.Баща ми е готин и ако не беше тя сичко щеше да е ОК, обаче му въздейства и аз немога да направя нищо .Вечерния час направо ме е срам да ви го кажа -6!!!- и според мене колкото и малка да съм (12) заслужавам поне 8...Кажете какво да правя щото вече не се издържа така .Още повече не ми дава да излизам към 2 да речеме, а трябва да съм си стояла в къщи поне до 4 защото "Имаш си къща няма какво да правиш по цял ден по улиците".

П.П.:Прочетох важната тема "Малко съвети как да преодолеете проблемите с родителите" ама там не намерих нищо конкретно, което да ми помогне.Кажете моля ви какво да правя защото вече наистина не се издържа така.

Благодаря предварително