- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерния час и дискотеките
Здравейте!Имам два много големи проблема с нашите-вечерния час и дискотеките...Незнам какво да правя.Всичко опитах-да им огаждам на капризите-да чистя да готвя и чат-пат да събирам и да гладя прането...не стана нищо-нито овеличение на вечерния час нито разрешение за дискотека.Опитах и по по-трудния начин-почнах да им се опълчвам да се караме, да не помагам за нищо в къщи-отново никакъв ефект.Пробвала съм да седнеме и тихо и мирно да обсъдим проблема и го докарвам само до едно "Не, Анитче още си прекалено малка за кафета и т.н." по възможно най-дразнещо казания начин от остата на майка ми.Баща ми е готин и ако не беше тя сичко щеше да е ОК, обаче му въздейства и аз немога да направя нищо.Вечерния час направо ме е срам да ви го кажа -6!!!- и според мене колкото и малка да съм (12) заслужавам поне 8...Кажете какво да правя щото вече не се издържа така
.Още повече не ми дава да излизам към 2 да речеме, а трябва да съм си стояла в къщи поне до 4 защото "Имаш си къща няма какво да правиш по цял ден по улиците".
П.П.:Прочетох важната тема "Малко съвети как да преодолеете проблемите с родителите" ама там не намерих нищо конкретно, което да ми помогне.Кажете моля ви какво да правя защото вече наистина не се издържа така.
Благодаря предварително
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...