Еми аз съм на 14, мене часа ми за прибиране е 6:30, понякога 7. Ама и повече не искам. Не обичам да ходя на дискотека, понеже не ми харесва да бъда затворена в дупка пълна с пушек от "гъзарите", които пушат, не ми харесва и да си развалям очите на скапаното им осветление или пък да слушам тъпа музика. Което означава, че дискотеките SUCKS! Лятото часа ми за прибиране не надвишава 7:30-8. Така че, примири се. Ще си стоиш доколкото си искаш, когато станеш на достатъчно години, че да живееш сама, защото родителите ти се притесняват за тебе, пък и като заживееш сама, живота си е твоя отговорност. За сега си отговорност на родителите ти, и те искат да те предпазят. Ч

удя се на днешната младеж, защо искат вече да са големи? И без това е детството е прекалеееено кратко, ще имаш достатъчно време да ходиш по опушени дупки (извинявам се, дискотеки имах предвид), недей да си разваляш детството. По нататък ще искаш да си върнеш тези годиним, повярвай ми (не, че съм много голяма, ама сега това ми дойде на главата и това пиша )