.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    София

Напълняване ....

Здравейте на всички ,нов съм в форума и незнам дали този раздел е най подходящият за темата но тук ми се стори най удачно да я пустна
    Сега по същество :

На 19 Год съм 185 см и тежа 60 кг , много съм злее
    От една година и нещо се занимавам с фитнес и в залата и в нас принудих се да си купя лежанка ,за да тренирам повече и в домашни условия -> резултата е никакъв пак съм си 60 кг само ,че така де се каже изглеждам по "атлетично" надал съм 5 см в обиколка на ръката но нито нито грам в килограмите

Разчитам на вас да ми помогнеге .
    Има ли някви диети за напълняване ,преди време бях чувал от един познат за някви инжекции дето се биели у "задника " и от тях казваш маса .....
    Мерси предварително за отговорите
    Моля без коментари от сорта Яж пове ,ям като за трима по 5 -6 пъти на ден .

ми пич пробваи да съвместяваш със фитнеса и хранителни добажки амино киселини суроватъчен протеин и щом ядеш по много друго незнам какво да ти помогна успеь

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Враца
    Майкооо... на такава височина, такива килограми Направо нечувано В интерес на истината и аз бях подобно на теб, ноооо с къде-къде по-различни цифри... Ами ето, оправих се... Може би си стоиш на едни и същи килограми от това, че си заобиколен с неприятности, грижи, притеснения... и по този начин се затваряш в себе си, или пък от това, че си много злобен (това ми го казваха на мене ) Ако си отворен човек, и ако наистина се храниш нормално... Може би ще да е нещо като болест, защото съм чувала и чела за много такива случаи - голЕмо ядене - едни и същи килограми. И проблемът - някоя болест Ми това е от мен... айде успех

Супер фен
    Не може да ядеш яко по 7-8 пъти на ден и да не качиш нито 1 килограм

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Не може да ядеш яко по 7-8 пъти на ден и да не качиш нито 1 килограм
    Може ,може Хапвам сутрин към 7 преди работа на обяд, после слетобедна , вечеря и към 10 -11 вечерта пак ям ,че огладнявам

maroon Това ще взема да го пробвам догодина

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Айде поредния hardgainer.
    Мисли си, че яде много, а сигурно едва ли прави 3500 калории, не прави тежки тяга и клекове и се чуди що не качва, като програмата му е изградена около предимно изолиращи движения...
    Grumpy old madman

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Мисли си, че яде много, а сигурно едва ли прави 3500 калории, не прави тежки тяга и клекове и се чуди що не качва, като програмата му е изградена около предимно изолиращи движения...
    Най-вероятно е така. Към автора: кажи поне какво ядеш,щото имам едни неприятни предположения че храненето ти е съставено от банички с боза,вафли,кроасани,пици.....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Най-вероятно е така. Към автора: кажи поне какво ядеш,щото имам едни неприятни предположения че храненето ти е съставено от банички с боза,вафли,кроасани,пици.....
    Какво ще рече hardgainer !?

По отношение на яденето :
    Сутрин - обезателно ям 4,5 филии (със салам , масло , кашкавал .... различни млечни продукти )
    Обяд - ако съм си в нас според зависи какво е готвено примерно 2-3 пълнени чушки , мусака или квото има
    Слетобяд- същото като сутринта
    Вечерта хапвам и супи ,че само цял ден със суха храна неможе
    вечерта късно хяпвам кроасани вафли иим там квото ми се яде
    Това което пиша е много относително всеки ден е различно .....
    Също така обичам да похапвам много често и тежки мезета свинско , тележко и т.н ,бургерите също са от любимите ми храни ....

и после що не качвал
    Grumpy old madman

Град
    София
    и после що не качвал
    Четох темата по горе за калориите и си направих сметка според грамажа и т.н събират ми се по над 4000 калории на ден

Ти всеки ден пържоил ли ядеш ?!?

Цитирай Първоначално написано от Audi_A6
    Четох темата по горе за калориите и си направих сметка според грамажа и т.н събират ми се по над 4000 калории на ден

Ти всеки ден пържоил ли ядеш ?!?
    ммм доста далеч си от 4000 калории.
    4000 калории са:
    килограм месо
    5 цели яйца
    400 грама ориз
    250 грама извара
    200 грама овесени ядки

Това са 4000 качествени калории (даже май са по-малко). Само дето на теб не ти трябват 400, ами и 3300 - 3500 ще ти стигнат.

И да всеки ден ям месо. Поне половин килограм. Към това и яйца, млечни.
    Така де - вместо кроасани, вафли и други подобни.

Два кроасана = 1 лев. За тез пари можеш да си купиш четвър кило извара и бурканче глюкоза. Гейнър в домашни условия.

АКо си мислиш, че от хляб, кроасани, вафли и тн ще качиш - НЯМА! Много разпространена заблуда е, че от вафли и кроасани се става як.

Яж качествено и ще качиш.
    Grumpy old madman

Повече от фен
    канис_дирус ти каза горе-долу какво бъркаш,аз бих добавил,че е достатъчно като за начало да си направиш диетата така,че дневно да изяждаш по 300-500гр. месо,5 белтъка с 1-2 желтъка и яко мляко,сирене и кашкавал.Махни боклуците(салами,банички,к оасани,т.н....),яж много пълнозърнести продукти,ядки и също така бих ти препоръчал да ядеш жито-много помага като трудно покачваш маса.Тренирай 3 пъти седмично,3-5 упражнения в тренировка,2-3 тежки серии от всяко упр.,5-10 повторения/изключение са прасцитге и предмишниците,за тях може и повече,аз примерно за предмишница правя по 30 повторения в серия и после 15 минути имам чувството,че ще ми гръмнат ръцете,напомпват се адски много.И махни женските упражнения,давай го базово,мъртва тяга,клек,лег,гребане с щанга,раменни преси.Може да включваш по 1-2макс. изолиращи упражнения и то по-скоро за малките мускулни групи като ръцете.За да направиш добро тяло,особено при гърба и краката,най-добри са упражненията където работят всички мускули от тренираната област.Ако имаш кинти си вземи гейнър,ама да не е български(ако нямаш пари за свестен,а под свестен имам предвид най-малко на Юнивърсъл 3100 май се казваше,дето е 30лв. за 1.5кг.).Най-добри са тея на оптимум и аbb,само дето са мн скъпи...И все пак храната е най-важна,ако спазваш това,което ти казах просто е НЕВЪЗМОЖНО да не качиш

Град
    София
    Добрем ще пробвам...... Пък след месец пак ще пиша в темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си