- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ви нарича гаджето?
Мишле, Джуси, Жаси, Къби (от Cub идва) или Бебе
Беби,сладуранко,дребосъче, ило![]()
![]()
СтоИш И ГледаШ...МойТо ДуПе...ИскаШ Да Го ИмаШ...ВсяКа НоЩ И ВсекИ Ден..А Това Че Не си За Мен Е дРуГ ПроБлеМ...
мило.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
бивши са ме наричали...чочи,спяша красавица,ангелче,бебче...
сегашния ми - пате,коте...и миличка понякога![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Същата работа и при нас. Добре, че няма такива смешни лиготии. Не сме на 11-12 години все пак.Първоначално написано от Blue_Devil{F}
мхмм амиии различно-понякога съкровище...сланчице...милич каа.. но наи-често беибии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vsi4ko tova e laja..no pak ti se varza[!] E nali si igra4[?]K'fo stana gospodin Svalq4[?]Ne si zaslujava da precakam za teb jivota sii..!!))
колко ли нарицателни не сменихме за толкова време,като муцка,мишка,бубка,секси,но напоследък като че ли най-често пате и слънце![]()
сладурско, слънце, злато, коте, миличко и такива работи...![]()
There's a curse between us,between me and you...
И двамата си викаме бебе, но все пак по-добре от любофче ( така ме наричаше едно бивше)
Готин писане... гургутко потна... ама толкова си ми сладичък, куца калинке.. едно чайче от настъргани мазоли на умряла циганка? Ех, ама си ми хубав, пальош малък![]()
![]()
![]()
![]()
~Az BqH TfOeTo MoMiChE Ti KuDe Si ZaShTo Ne ViJdAm VeChE TfOiTe SmS-i V NaI TrUdNiTe MoMeNtI NiKoGa Ne Te OsTaViH SeGa SuJaLqVaM ChE Ne Go NaPrAvIh~
Пепи ..
Чорапче , Миличко , Захарче, Слънце ..
Някои са единичен случай де![]()
![]()
![]()
Както и да ми каже , важното е , че се разбираме ..
И така![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
на мене ми вика дребчо или малчо![]()
No martini .. no party..
Марти,ангелче(тука вече има прелестно,сияйно,златно,бе ценно),марти парти,елмазче и като го закачам ми вика гадина![]()
хахах по-много сладки начини: буби,бебо,мило,мишо(идва от мишле,също ми вика и мишкаа),пати(римува се с името ми->Кати),слънце,ангелче..а понякога и с доста груби:патка,праси,краво моя или курво моя(това най-много показва колко много ме обича(съвсем сеиозна съм)),паткан.. и такааа
а аз му викам главно:мило,зайо(бъни по-скоро
),беб,бебо,слънце.. и така
![]()
![]()
ооо забравих много често си викаме и "бу"
![]()
ами честно казано по доста начини, но най-често: мило, зайче и слънце :P![]()
оо в началото гаджето ми ме наричаше с галеното ми име,после обаче почна да ми вика лемурчо(тфа са последствията от един майтап
)
My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities
Той ми казва : Детето, мунчо, малко, хилчо ( щото се хиля като зелка), дечко..
Аз на него: Слънчо, тайчо, бебе ( само като съм крайно лигавя..)
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up