- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ви нарича гаджето?
Ами в повечето случаи ми вика"бебче"..и всички умалителни на "бебе".Казва ми принцесо..красавице..чудесе н омайник е в това отношение !
мило и любов моя:P
Момчето което най-много харесвах ми викаше гадина или п*тка колко мило![]()
А другите-секси
Той ми казва пискуняче, буболинку![]()
Иначе аз си му викам Мартинчи, маймунчи и такива мити работи ааааааа забравих и мишо си казваме и той на мен и аз на него![]()
Защо мислиш ,че трябва да бъде заключена?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Не виждам причина...
ми :
1.мило
2.коте
3.миличко
4.слънчице
5.бонбонче
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Първоначално написано от MartyParty
На не бе ако искате да фанем да пишем в теми от 2005-2006 година, ядове нямате, а?
Щото т'ва е чист спам.. да си трупаш мнения...
Щом на хората им е приятно да споделят още на тази тема,значи няма лошо да я дискутират независимо от колко дълго време.Като са замислиш,темата няма край,защото не е за проблем,който може да бъде решен,а за многото начини по които може да наричаш любимия човек.Аз лично не смятам,че това как ме нарича приятелят ми ще промени света,но не съм тръгнала да се оплаквам,че темата е тъпа.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
принцеске и кифло на бъзик(защото знае, че не съм кифла и не харесвам кифлите)
mili4ko,slun4ice,zahar4e,zai4ence,angle4e,sladur4e ,sladki64e,eblivkami i drugi mai ima
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Аз да с1м казал, че темата е т1па? Не нали !Първоначално написано от MartyParty
Недей да ми се напираш кат' кустилка на г1з щото не ми се води ужесточен спор залуду...
Не си казал,че темата е тъпа(не съм те обвинила в такова нещо),но правиш неуместни забележки без основание.Ако искаш да се изявяваш като модератор ,поговори с някой такъв.Лично за мен проблема не е,че темата е стара ,а че има много такива.За всичко трябва мисъл...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Еми айде да си дойдем на в1проса...
А и изобщо не се стремя да се изявя като модератор...Просто обичам всичко да е тип-топ... правилата да се спазват и така натат1ка... Имал с1м форуми много... бил с1м модератор к1дето се сетиш... и на някои места още с1м... може и тук след време да стана... живот и здраве.. ще видим... но не ми е т'ва мис1лта.. зацепи на к1де бия, нали?![]()
Е аз го казвам!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Темата е![]()
![]()
![]()
bebo bebu bebince bebe liglio i mn mn rqdko mili4ko tva sme nii sme skromni v tva otnoshenie...ama i ne mi dopadat nqki super ligotii ve4e...mecanke kotence buhti4ki pilence i nz si kvo oshte![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
mili4ko beb44o slanze![]()
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
мило,мило,мило,мило...абе правим си песни4ка от мило.....понеже не се виждаме цяла седмица и като седнем в кафето...мило,мило,мило..апф. ..мн яко ей![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
шорти,душко и сладко![]()
обръща се към мен по начина по който го правя и аз - мише, мишко, мишенце и т.н.
mi mn go draznqt teq ligavite i za tova na bazik mn rqdko mi kazva " gnidi4ke "![]()
![]()
abe ne mi haresvat teq ne6ta nai -hubavo e po ime
pone znam 4e go pomni
![]()
![]()
![]()
![]()
мишоно,бебо,коте![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ужасно мразя тъпите галени обръщения като мило,коте,слънце и тн..гаджето ми ме нарича с името ми