.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

спешна помощ :( :(

хора, това може би е малко тъп въпрос за някои но:
    наложи ми се да пия ескапел, на листовката пише "Приемете таблетката възможно най-скоро, за предпочитане до 12 часа след непротектиран полов акт, но не по-късно от 3 дни след това. ПРЕГЛЪТНЕТЕ ТАБЛЕТКАТА ЦЯЛА с малко вода, ако е необходимо. Не отлагайте приема на таблетката..." но аз не можах да преглътна и тя се растопи в устата ми (тоест изпих я но не цяла, а рстопена) , дали може да има някакав проблем и трябва ли да изпия 2-ра. моля за бързи отговори защото утре е последен срок за употреба (3-ти ден) и аз много се притеснявам...

Голям фен Аватара на mokka
    Mi nz ma mai tva se gluposti.Tq taq tabletka taka ili ina4e 6e se raztvori taka,4e ne bi trqbvalo da ima problem

Ми според мен няма проблеми.Тя ще ти се разтопи в стомаха и ще действа.Щом ти се е разтопила в устата,като я преглътнеш пак би тряяло да си подейства.Поне поред мен де...айде и успех

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от svetlin92
    тичай питаи аптекарката
    +1
    Не се оставяй на някакъв форум с 36877 разли4ни мнения да решават съдбата ти! Или се обади на лекар,ако имаш телефон4е.
    Според мен,като пише,4е трябва да е цяла,зна4и така трябва,ама нз да не се предозира с 2???

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

:(

Цитирай Първоначално написано от mokka
    Mi nz ma mai tva se gluposti.Tq taq tabletka taka ili ina4e 6e se raztvori taka,4e ne bi trqbvalo da ima problem
    и аз така мисля но нз много съм притеснена

Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Цитирай Първоначално написано от svetlin92
    тичай питаи аптекарката
    +1
    Не се оставяй на някакъв форум с 36877 разли4ни мнения да решават съдбата ти! Или се обади на лекар,ако имаш телефон4е.
    Според мен,като пише,4е трябва да е цяла,зна4и така трябва,ама нз да не се предозира с 2???
    "Escapelle се прилага само в спешни случаи и не се използва като редовен метод за контрацепция. Ако приемете Escapelle повече от веднъж между две менструации, много вероятно е да настъпи нарушение на менструалния ви цикъл..." така пише на листовката и мисля че не трябва да пия 2-ро

Организма ти ще усвои хапчето 100%!! Вече дали самото хапче ще ти помогне, не мога да ти кажа.

Град
    под клоните на едно дърво
    ммм целия блистер изпий така ще е по сиг че не си подпухнала от към коремна област, а тва да ти се разтвори ти с таблетката на езика ли си спала че да ти се арзтвори... :P
    I bleed the same blood, still I offend
    I walk the same path, I lose a friend
    Everything I do hurts someone
    Story of my life

Цитирай Първоначално написано от NovemberRain
    ммм целия блистер изпий така ще е по сиг че не си подпухнала от към коремна област, а тва да ти се разтвори ти с таблетката на езика ли си спала че да ти се арзтвори... :P
    да мн благодаря за савета. ми не не стана точно така. хапчето е маничко и аз просто не успях да преглътна. (а и да знаиш че на блистера има само 1 хапче

Супер фен
    Мисля, че всичко е наред. Важното е, че си приела таблетката, а това, че се е разтопила, не мисля, че дава значение

много благодаря сега съм по-спокойна ( направо сте златни ... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си