.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: problemi s maika

Град
    Sofia-Ov4a kupel

problemi s maika

ami rabotata e tam 4e izob6to ne se razbirame s neq tq za ni6to ne me razbira nikoga pomolih e da otida na edin kupon(a sum na 17) a tq sakun da 4ue za ne6to takova i poludqva..s epak mi kaza da pravq kakvoto iskam i as otidoh estestveno...neska cql den mi kre6ti 4e ne i pukalo za men nz si kfo...nikoga ne iska da me razbere nikoga za6to po dqvolite drugite gi puskat a samo mene ne ? dovolna e samo kato ba4kam za neq i kato i vurvq sled guza sakun da izleza nqkade i pak po4va da mrunka ne mi dava pari za po4ti ni6to(molq e ve4e nz kolko vreme za edni ne6tasni pari za kecove i tva ne mi dava) podqvolite ima li nqkoi drug s moq problem(izvinqvam se za grubiq ezik)

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз.А за парите-добре, че е бащата.На 12 съм и ми е супер гадно, незнам при тебе как я търпиш още.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

spokoino!moje6 da se opla4e6 na ba6ta ti,baba ti...neznam ako sa svestni 6te te islu6at i 6te napraviat ne6to...vse pak si na 17 a ne na 10 godini-triabva da razberat.uspeh!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Аз.А за парите-добре, че е бащата.На 12 съм и ми е супер гадно, незнам при тебе как я търпиш още.
    Малее.. на 12 а съветва 17 годишна.. Се едно сетра ми да ми кава едва ли не во да прая.. На къде отива светаа
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си