- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета я кажете вашето мнение......
аммм тормози ме 1 нешо и искам да ви попитам момичета....кои е наи предпо4итания за вас тип момче ? с кои от типовете момчета бихте тръгнали? красиви в лице средно високи(175 см) слабички...дет се държат гадно..
салдки в лице високи снажни (на 182см)с широки рамене големи ръце ..дет не зная как да се държат с жените...
г\д готин в лице висок с широки рамене обаче с средно оформено тяло ... в смисал нито е некаф отпуснат дебелак нито е някаф супер мусколест мачо...но се държи перфектно с вас?
Последния тип, щото обичам коремче да има(секи ми казва къв странен вкус имам
)
Животът е адът описан в Библията!
mi poslednoto ... za men nikoga ne e bilo vajno da sa nqkvi super koravi ili pak da sa super krasivi shtoto to mnogo hubu nei na hubu ....
ami az sam za tretiq tip.daje moq priqtel e takav.. leko zakraglenama mn si mi haresva i znae kak da se darji
![]()
![]()
Jivota e kato ogledalo, ako mu se usmihnesh, shte ti otvarne sys syshtoto!!!
ем 3я тип много ясно...но не сички високи и готини момчета се държат грубо...на ся рядкост тея дет знаят кфо искат и кфо праят
pf emm i az sam ot 3tiq tipawe a kfo mislite za mom4etata s o4ila?!
to se znae 4e poslednia tip.koi li moje da ponasia nikoi da go ubijdaili puk da turpi da mu govoriat gluposti!
ni6to im niama na o4ilatkovcite!daje sa po zabavni
последния тип.. и кво лопо има момчето да е с очила.. понякога дори са по симпатични и изгледат по-секси :P![]()
MiMcHeToOo podkrepqm t ei az obi4am muje s korem4eta (ne nqkvi 6kembeta mi sladki korem4eta)![]()
![]()
Много ясноооПървоначално написано от GoLdy
![]()
Животът е адът описан в Библията!
тва да слагаш хората в рамки и типажи е супер тъпо и безсмислено. Не харесваш един човек заради някакви параметри, а заради самия него. Голяма трагедия ако е с 5 см по-нисък или е качил 2 кила по празниците... пффф
аа за очилата зависи...на някои им отиват, на други не...но на мен ми е се тая
Мога ли да предложа на дамите моя скайп, която иска да ми пише ще ми е приятно да се запознаемnike.dd Трябва да ви кажа че не хапя и не ям хора, пък още помалко момичета!!! Сериозно
Моля пишете
![]()
ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ПРЕЗ НОВАТА 2008 ГОДИНА ОТ СИБИРСКО ЗДРАВЕ, ЕВРЕЙСКО БОГАТСТВО И ЦИГАНСКА ЛЮБОВ ДА СЕ НЕОТТЪРВЕТЕ!!!
и аз съ от третия тип... а за очилата... все ми е едно като си харесвам момчето не ме инт носи или не очила...
+1 :PПървоначално написано от ani4ika
zavisi ot 4oveka zavisi ot o4ilata ama za men visiqta ne e mogo vajna ako pitate men po4ti ne i obry6tam vnimanie stiga da ne e nqkoi hiper grozen ama.... kakva sym az 4e da opredelqm drugite
Първоначално написано от ivelin9021
![]()
dosta prostotii bqh 4el v1v foruma i tova e edna ot tqh. mom4e kak1v e tozi prost v1pros we ?!![]()
spored men nai-dobrite mom4eta sa tezi, koito uvajavat momi4eto do sebe si nezavisimo kolko sa visoki ili kolko sa tejki.
q se zamislite dali nqma mom4eta, koito se d1rjat adksi dobre s momi4etata, a kato go nqma dadeneto momi4e vednaga po4va da q obijda i da se pravi na m1j pred drugite.
vsi4ko si zavisi ot 4oveka i nqma zna4enie ot r1st i teglo ima zna4enie jelanieto i na4ina i nai vajnoto e kakvo iska ot jivota(no i ima posredstveni momi4eta zaradi koito mom4etata stradat p1k tezi putki ne struvat).
za vseki vlak si ima p1tnici taka 4e spoko 67e te haresa nqkoq svqstna devoika![]()
NO COMMENT
Аз съм от третия :P
Ам за очилата нз ... на някой пичове им отиват на други не ама тва не е важно никога![]()
аз лично предпочитап 3-я![]()
![]()
(\(\
(=':')(inlove)
(,(")(")_________________
тИ щ? сБъДн?ш лИ м?чТиТе Ми?!щ? Ме СъНувАш Ли кАжи?!
?ЛА..и пРосТо м? вз?ми..Пр?д м?н на мЪж н? Се ПРаВи(!)
На мен ми допада лично третия тип момче![]()
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!