.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    И увиснал дебелак да е...какво?Кеф ли ше ти е пича с плочките да те обижда примерно

Третия ... аз попринцип не гледам много тялото. Не ме интересува дали има плочки, мускули ... не държа да е някакъв слаб, но да е нормално теглото. И най-важното за мен е отношението към жената - другите не толко. Така, че третия тип го предпочитам
    Memento moriendum esse!

posledniq mnoo qsno nqma da pozvolq tupi kopeleta da se podigravat s men samo za6toto sa slabi4ki i tupi4ki pederast4eta mamKA MU :grin:

Супер фен
    Ами първия ми допада най - много.Ама не и да са държи много гадно.В рамките на нормалното.Щото то с мен,ако някой се държи миличко и добре - аз съм гадна.

Ем и аз нямам точно определен тип..

Град
    ..във един измислен свят..
    Не виждате ли че тя не може да избере с кой от 3мата да е и затова пита нас за тип..

Цитирай Първоначално написано от selenia
    to se znae 4e poslednia tip.koi li moje da ponasia nikoi da go ubijda ili puk da turpi da mu govoriat gluposti!

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE
    am am 3-q tip(v rqdkost drygitr)
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Абе да ви кажа за мен най-важно е когато си харесам някое момче да мога да бъда себе си и каквото и да му споделя да ме приема такава каквато съм :P :P :P А ко не е така не виждам смисъл да продължавам с него
    Love Me Or Hate Me...I'm Still Gonna Shine Baby!!!

Re: Момичета я кажете вашето мнение......

Цитирай Първоначално написано от Raderfort
    Цитирай Първоначално написано от ivelin9021
    аммм тормози ме 1 нешо и искам да ви попитам момичета....кои е наи предпо4итания за вас тип момче ? с кои от типовете момчета бихте тръгнали? красиви в лице средно високи(175 см) слабички...дет се държат гадно..
    салдки в лице високи снажни (на 182см)с широки рамене големи ръце ..дет не зная как да се държат с жените...
    г\д готин в лице висок с широки рамене обаче с средно оформено тяло ... в смисал нито е некаф отпуснат дебелак нито е някаф супер мусколест мачо...но се държи перфектно с вас?

dosta prostotii bqh 4el v1v foruma i tova e edna ot tqh. mom4e kak1v e tozi prost v1pros we ?!
    spored men nai-dobrite mom4eta sa tezi, koito uvajavat momi4eto do sebe si nezavisimo kolko sa visoki ili kolko sa tejki.
    q se zamislite dali nqma mom4eta, koito se d1rjat adksi dobre s momi4etata, a kato go nqma dadeneto momi4e vednaga po4va da q obijda i da se pravi na m1j pred drugite .

vsi4ko si zavisi ot 4oveka i nqma zna4enie ot r1st i teglo ima zna4enie jelanieto i na4ina i nai vajnoto e kakvo iska ot jivota(no i ima posredstveni momi4eta zaradi koito mom4etata stradat p1k tezi putki ne struvat).

za vseki vlak si ima p1tnici taka 4e spoko 67e te haresa nqkoq svqstna devoika
    +1 (to4no taka si e )

Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Не виждате ли че тя не може да избере с кой от 3мата да е и затова пита нас за тип..
    Az pak mislq 4e e toi A ina4e 3 tip za o4ilata hi4 ne mi puka
    Bring me to life...

Зелени,шарени такива очи,черна коса,ръст 170 и нещо ,с добро държание,сладък и с яки дрешки!!! Обичам те мило!

еми аз предпочитам да се държи добре и отвътре да е хубав,а за външноста,просто не ми пука...дебел,грозен,слаб,кра сив,с очила,без,няма значение...

bih iskala da haresvam posledniq tip no si padam po nqkvi visoki hurbavi i ujasno sladki muhliuvci det hi4 ne znaqt kak da se durjat s mene pak kamoli svalki i t.n. .. naprao sum si obre4ena
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    еми аз предпочитам да се държи добре и отвътре да е хубав,а за външноста,просто не ми пука...дебел,грозен,слаб,кра сив,с очила,без,няма значение...
    +1
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    A ina4e 3 tip za o4ilata hi4 ne mi puka
    а със слухово апаратче неискаш ли някой =D>
    иначе браво за тоя пост хората трябва да имат самочувствие

Цитирай Първоначално написано от the ROOSTER
    Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    A ina4e 3 tip za o4ilata hi4 ne mi puka
    а със слухово апаратче неискаш ли някой =D>
    иначе браво за тоя пост хората трябва да имат самочувствие
    и дори да има слухово апаратче,какво?да не би да не е човек?!аз познавам хора,които са със слухови апарати,някои хора ги отхвърлят,а това не го разбирам защо е...все пак по този начин чуват.голяма работа че имат нещо в ухото или в гъза или където и да е,тва не ги отличава от другите.всички сме хора,независимо дали го искаме.такива сме се родили и такива ще бъдем,дали с очила,слухови апарати,силикон в устата,гъза,циците,присаде и коси,липосукции и т.н...

ПОМОЩ!!!!

Хора ПОМОГНЕТЕ !!!! Така значи няма да ви занимавам много. Вече няколко дена излизам с едно момче, дори и на нова година след 12 бяхме заедно на купон. По едно време останахме само двамата и единствено говорихме......нищо друго. Аз го харесвам и му го показвам, но и той флиртува. Вечер си пращаме sms-и. Понякога ми се иска да го питам: Какво правим вдействителност?!?! (но не събирам смелост, а и дали е правилно?) Нз
    SOBIESKI Life Style

Цитирай Първоначално написано от selenia
    to se znae 4e poslednia tip.koi li moje da ponasia nikoi da go ubijda ili puk da turpi da mu govoriat gluposti!

Re: Момичета я кажете вашето мнение......

Цитирай Първоначално написано от djeini
    Цитирай Първоначално написано от Raderfort
    Цитирай Първоначално написано от ivelin9021
    аммм тормози ме 1 нешо и искам да ви попитам момичета....кои е наи предпо4итания за вас тип момче ? с кои от типовете момчета бихте тръгнали? красиви в лице средно високи(175 см) слабички...дет се държат гадно..
    салдки в лице високи снажни (на 182см)с широки рамене големи ръце ..дет не зная как да се държат с жените...
    г\д готин в лице висок с широки рамене обаче с средно оформено тяло ... в смисал нито е некаф отпуснат дебелак нито е някаф супер мусколест мачо...но се държи перфектно с вас?

dosta prostotii bqh 4el v1v foruma i tova e edna ot tqh. mom4e kak1v e tozi prost v1pros we ?!
    spored men nai-dobrite mom4eta sa tezi, koito uvajavat momi4eto do sebe si nezavisimo kolko sa visoki ili kolko sa tejki.
    q se zamislite dali nqma mom4eta, koito se d1rjat adksi dobre s momi4etata, a kato go nqma dadeneto momi4e vednaga po4va da q obijda i da se pravi na m1j pred drugite .

vsi4ko si zavisi ot 4oveka i nqma zna4enie ot r1st i teglo ima zna4enie jelanieto i na4ina i nai vajnoto e kakvo iska ot jivota(no i ima posredstveni momi4eta zaradi koito mom4etata stradat p1k tezi putki ne struvat).

za vseki vlak si ima p1tnici taka 4e spoko 67e te haresa nqkoq svqstna devoika
    +1 (to4no taka si e )

Ей тва горе е мн правилно! Винаги ще намериш човек, който да те харесва, стига да се държиш добре. Има и такива дето си вирят носа до небесата....(от женски пол), ама тва е напълно нормално.....
    SOBIESKI Life Style

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    дайте ми 2рия тип, аз ще го науча как да се държи

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Хм... ми като че ли напоследък си падам по дългокосите лоши батковци... Някак ме привличат просто... Иначе физическите черти: Ми така се случва че харесвам високи момчета, и то доста виски, над 185... Очи... Абе да са две, пък цвета не е важен... Коса... дълга, все тая какъв цвят е... Тяло... е там вече нямам никви претенци, слаби, пълни, мускулести, кльощави, квото има сичко ям...
    Иначе уважението е най-важно, иначе не става... Иначе как да се държи... Абе важното е аз да разбра кво иска да каже, пък другото не е важно

mnogo qsno 4e 3tiq tip izbiram a za o4ilata mogo da kaja 4e ima mom4eta s o4ila koito mnogo sladki po sladki i ot nqkoi myskylesti pi4ove i ti idva da gi izqde6 za zakyska koito e saglase s me da pi6e
    PiSnA mI dA bAdA mAlKa I dObRi4kA!
    vE4E sTaVaM lO6A pI4Ka!
    NqKoI mE hArEsVaT dRyGi Ne-AmA mEn ToVa Ne Me EbE!
    mOjE dA nE sAm IdEaLnA,nO pOnE sAm ReAlNa!!!

mnogo qsno 4e 3tiq tip si izbiram.....,a za mom4etata s o4ila mnogo da kaja 4e imam mnogo gotini m4ete s o4ala koito smeq da tvardq 4e sa po sladki ot nqkoi myskolesti pi4ove koito misli kato men da pi6e
    PiSnA mI dA bAdA mAlKa I dObRi4kA!
    vE4E sTaVaM lO6A pI4Ka!
    NqKoI mE hArEsVaT dRyGi Ne-AmA mEn ToVa Ne Me EbE!
    mOjE dA nE sAm IdEaLnA,nO pOnE sAm ReAlNa!!!

Град
    somewhere over the rainbow
    Широки рамене големи ръце 1.86 с малко коремче ме устройват идеално. Да има цел в живота и да мога да си говоря с него без да ми става скучно.Да не се държи лигаво или инфантилно-не съм му бавачка!Да ме уважава,да ме цени и да ме харесва такава каквато съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си