- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета я кажете вашето мнение......
широки рамене!!!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
mi az sam za parviq poneje moq e takav ama ne se dargi da obijda seki deto go drazni 4e sa6testvuva ami se darji visokomeren i e takav pe4en iam stranen vkus nali?![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
мом4етоПървоначално написано от babity
![]()
,айдеее още един разконспириран!!!!
по темата...моя критерий и мн сложен и по4ти никой до сега не се е вметствал.а и прекалено обощени са и 3те вида,тъй като и със и без корем4е,със и без мускули ве4е са прекалено малко мъжете,които знаят как да се отнасят към една жен.те трябва да са 4тия тип
3 За какво ми е някой красавец който да не знае как да се държи!!! (не че не харесвам хубавите момчета, ама от дадените варианти 3 ми най-допада!!! :P :P :P )
Апфф !! ..
Първооо такива теми е ималоо хиляда милионнаа !! ..
Второ какъв е изопщу смисъла да питаш така или иначе няма да се превърнеш в 175-сантиметров блондин с перфектно тяло и сини очички (примерно) пък и да станеш кфо от тфа не сички търсят сам0 тфа!
Трет0 дааже и да си дам някфи критерии примерно к0й е казал че непременно ще съм като кон с капаци за сички останали и ще търся само господин перфектен?!? ..
Ае стегнете се малк0 бе ..
just a kid۵
Аз нямам идеал за момче или нещо такова...пък и нито един тип от тези не ми допада особено.![]()
К'ъвто набарам!![]()
Третие тип, ама кой казва, че момчетата се делят точно на 3 типаА за очила.. на мен много ми допадат момчета с очила - изглеждат ми по-ителигентни.
Хехехе
Божествена лудост ли ме обхвана?
Последния тип , защото искам човекът с , който ще имам връзка да ме уважава !
Mи от третият тип все пак никой не обича някви кльощавиабе какъвто си харесаш такъв то не те пита.... :P
аз избирам втория като незнаят как да се държат ще ги обуча още по добре![]()
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Последния тип. Но все пак рядко хората се вписват в опеделена общност.
м кефи ме момчето да е висок колкото мен и малко повече ,да не е някъв култорист ами с нормално телосложение и да е най-вече с пленяваща усмивка като моята![]()
az si izbiram liceto na purviq,tqloto na vtoriq i povedenieto na tretiq![]()
![]()
![]()
![]()
Избирам Г
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Така си е,аз както качвам и свалям,бил съм и много як,бил съм и дебел,бил съм и слаб.Винаги са ме харесвали всякак,среден на ръст съм,как ли не съм бил откъм дрехи и прическа.Официален,спортен ,гола глава,дълга коса.Истината е,че просто трябва да имаш готино излъчване и да си секси и ще те хареса който трябваПървоначално написано от Carrie`Bradshaw
Това с типовете е тъпо общо взето,но много момчета влизат в типовете все пак...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
офф...айде пак некви измислени критерии...омръзна ми да гледам едно и също...и все пак по темата..и в трите типа има по нещо което ми харесва тъй че спокойно мога да създам 4тинапоследък ми харесват по нисички момчета с лек естествен загар
и естествено да не са некви надути фИешани..и също колкото и тъпо да звучи момчета без физика не ме привличат особено..но тва си е въпрос на вкус
![]()
.!.