.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    широки рамене!!!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

mi az sam za parviq poneje moq e takav ama ne se dargi da obijda seki deto go drazni 4e sa6testvuva ami se darji visokomeren i e takav pe4en iam stranen vkus nali?
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от babity
    и аз съ от третия тип... а за очилата... все ми е едно като си харесвам момчето не ме инт носи или не очила...
    мом4ето ,айдеее още един разконспириран!!!!
    по темата...моя критерий и мн сложен и по4ти никой до сега не се е вметствал.а и прекалено обощени са и 3те вида,тъй като и със и без корем4е,със и без мускули ве4е са прекалено малко мъжете,които знаят как да се отнасят към една жен.те трябва да са 4тия тип

3 За какво ми е някой красавец който да не знае как да се държи!!! (не че не харесвам хубавите момчета, ама от дадените варианти 3 ми най-допада!!! :P :P :P )

Апфф !! ..
    Първооо такива теми е ималоо хиляда милионнаа !! ..
    Второ какъв е изопщу смисъла да питаш така или иначе няма да се превърнеш в 175-сантиметров блондин с перфектно тяло и сини очички (примерно) пък и да станеш кфо от тфа не сички търсят сам0 тфа!
    Трет0 дааже и да си дам някфи критерии примерно к0й е казал че непременно ще съм като кон с капаци за сички останали и ще търся само господин перфектен?!? ..
    Ае стегнете се малк0 бе ..
    just a kid۵

Аз нямам идеал за момче или нещо такова...пък и нито един тип от тези не ми допада особено.

К'ъвто набарам!

Третие тип, ама кой казва, че момчетата се делят точно на 3 типа А за очила.. на мен много ми допадат момчета с очила - изглеждат ми по-ителигентни. Хехехе
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Последния тип , защото искам човекът с , който ще имам връзка да ме уважава !

Mи от третият тип все пак никой не обича някви кльощави абе какъвто си харесаш такъв то не те пита.... :P

Съчетание от трите :P

аз избирам втория като незнаят как да се държат ще ги обуча още по добре
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Последния тип. Но все пак рядко хората се вписват в опеделена общност.

м кефи ме момчето да е висок колкото мен и малко повече ,да не е някъв култорист ами с нормално телосложение и да е най-вече с пленяваща усмивка като моята

az si izbiram liceto na purviq,tqloto na vtoriq i povedenieto na tretiq

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Избирам Г
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Carrie`Bradshaw
    тва да слагаш хората в рамки и типажи е супер тъпо и безсмислено. Не харесваш един човек заради някакви параметри, а заради самия него. Голяма трагедия ако е с 5 см по-нисък или е качил 2 кила по празниците... пффф
    Така си е,аз както качвам и свалям,бил съм и много як,бил съм и дебел,бил съм и слаб.Винаги са ме харесвали всякак,среден на ръст съм,как ли не съм бил откъм дрехи и прическа.Официален,спортен ,гола глава,дълга коса.Истината е,че просто трябва да имаш готино излъчване и да си секси и ще те хареса който трябва Това с типовете е тъпо общо взето,но много момчета влизат в типовете все пак...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Непостоянно
    офф...айде пак некви измислени критерии...омръзна ми да гледам едно и също...и все пак по темата..и в трите типа има по нещо което ми харесва тъй че спокойно мога да създам 4ти напоследък ми харесват по нисички момчета с лек естествен загар и естествено да не са некви надути фИешани..и също колкото и тъпо да звучи момчета без физика не ме привличат особено..но тва си е въпрос на вкус
    .!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си