.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Само да попитам.

Значи с приятелката ми скоро ще правим секс със свирки със си4ко нали,та искам да попитам може ли да имам няква болест на пениса без да знам че имам смисъл сичко си ми е на ред водя добра лична и полова хигиена,но все пак се притеснявам за приятелката ми .Та пак въпроса ми е:Може ли да имам някаква болест на пениса или нещо подобно гъбички ала бала без да знам или без да се виждат?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emi edva li nqkoi ot tuk moje da ti kaje kompetenten otgovor ,no da ima bolesti ,koito sa скрити ,така че по-добре /явно ти пука за момичето ,за което БРАВО!/ отиди на едно прегледче ,тъкмо за себе си ще си спокоен

невидими болести на пениса.... край със свирките
    [img][/img]

въри те прегледат щи кажат никой от тук неможи ти каже

Град
    Пловдив
    пич ако имаше нещо щеше да разбереш, може би много си напрегнат заради този факт че ще правите нещо Я се отпусни

Цитирай Първоначално написано от BotevPd-Gotin
    пич ако имаше нещо щеше да разбереш, може би много си напрегнат заради този факт че ще правите нещо Я се отпусни
    +1

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Хламидиата е без видими признаци.
    Ако заразиш приятелската си с нея,може да доведе до безплодие,ако не се лекува.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Има си лекъри за такива като теб ... е не са със свирки и всичко останало ама са с инжекции и с всичко останало !

Преглетченце ........

нищо ти няма 4укай я ! ако ти имаше щеше да усетиш или щеше да се види

Guest
    Блъскай там и хич да ти не е. Ако все пак си мн притеснен ходи се прегледай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си