.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Грозните навици на родителите...

Кои са най-грозните им навици?

Бащата сомнамбулства....а и най дразни като легне да спи после се събужда и отива да спи на друго място и така 2-3 пъти цяла нощ...

Майката няма.
    This is not a novel to be tossed aside lightly. It should be thrown with great force.

Моите родители мно ме нервят особо ся нова година ще празнувам у кащи кат затворник и не ме пускат да изляза а иначе едино от наи грозните им навици е огромното притесниение то бива да се притесняват ама чак пък толкоз......Друго баща ми вранка кат садран едвам успявам да го накарам да млакне.Майка ми прекалява с притесненията!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Най-грозният "навик" е изобщо, че живея с тях Сега сериозно.. имат навика като се прибера от някъде да ми правят един дъъъълъг разпит - с кой, къде, защо и т.н. Това най-много ме дразни в тях иначе има и други неща обаче не им обръщам внимание
    >>> House Music <<<

Да си викат, да минават границата на нормалното любопитство относно личния ми живот ,същото и за трвожността на наш'те,когато не съм в нас , май е т'ва...Както при повечето..
    Look deep inside me ...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    ДамМ.. определено и аз се дразня наще кат почнат "Къде беше" "ама до сега ли" Или майка кат почне да си втълпява разли неща.. Иначе баща ми няма грешка
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Mi kogato izlizym nqkyde vinagi bashtata vinagi mi povtarq vse 1 i syshto "Pazi sa kolite ala bala..ima mygla i shofiorite ne ta vijdat(kogato ima mygla de)" i razni takfis,a kogato sa vyrna pochva edin dosta protochen razpit s kogo sym bila,kyde sym bila,shto sym zakysnqla.S dve dumi roditelski ralti Inache si gi obicham ;] :P

Дразни ме, когато сърбат, дразни ме, когато ядат с вилицата ми или пият от чашата ми. Дразни ме, когато баща ми си зареже мръсните чорапи пред банята. Дразни ме, когато ми дойдат в стаята и не се чувстват длъжни да напуснат... и т.н.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

един от най-грозните навици на баща ми е като почне да вика и псува кат садран по време на футболен мач и кат почне д ами мляска, направо се побърквам. А майка ми - гадният навик с цигарите

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Тате има навика да откача към 4-5 часа.
    Аз си спинкам най-сладинко,когато той започне да тропа по вратнята( ) и да пищи:"Зевс идва с каруцата си.Иска да те вземе за жена,да те давам ли?"и разни подобри изцепки,които нарушават златния ми сън :P

Мама е зависима от шоколада.Понякога към 3-4 идва да ми иска шоколад и,когато й откажа се намусва едно такова...после тате е жертвата,защото е задължен да й купи Освен това пуши страшно много,като издънена дамаджана.

Иначе са прекрасни

Град
    София
    Ох,де да ги знам!И те като всички си имат грозни навици,ама най-"грозният" е че пушат!И им повтарям,че е вредно,че ми дават лош пример и т.н. ама мен кои ме слуша?!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    ДамМ.. определено и аз се дразня наще кат почнат "Къде беше" "ама до сега ли" Или майка кат почне да си втълпява разли неща.. Иначе баща ми няма грешка
    +1
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Баща ми като почне да чете-не спира.Много пушат и двамата.Майка ми побеснява от най-малкото.

Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Най-грозният "навик" е изобщо, че живея с тях Сега сериозно.. имат навика като се прибера от някъде да ми правят един дъъъълъг разпит - с кой, къде, защо и т.н. Това най-много ме дразни в тях иначе има и други неща обаче не им обръщам внимание
    И при мене го има тоя разпит. Много е досадно, ама то само майка пита. Ужасно е досадно. "Къде беше?С кой беше?" Ей това са й редовните въпроси като се прибера
    Pure white

Баща ми хърка и ако бяхме в дървените американски къщички - неговите децибели одавна щяха да са изкъртили покрива Майка ми пък пуфти, докато спи, което адски много драни (в редките случаи, когато се налага да спя при нея, хахаа). Тя винаги мърмори за нещо и все някой й е виновен и е голям перфекционист. Иначе са си наред хорицата
    Memento moriendum esse!

Град
    #mainatown
    Имат навика да развалят всичките ми празници.Включително и тази нова година и рожденния ми ден,който е днес.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Тва,че винаги изкарват брат ми невинен,а мен виновната,а обикновено е точно обратното).Не знам дали това се смята за навик...
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

майка ми страда от мания за чистота.
    баща ми...той е перфектен

Bog da ti e na pomo6t ako ti se naloji da spi6 v kuhnqta ...i dvamata stavat rano i parvoto ne6to na ba6ta mi kato se brasne i si mie liceto e da se izhra4i,4e 4ak na dolniq etaj da go 4uqt,a maika mi postoqnno i e zapu6en nosa i ne moe da use6ta kato horata mirizmite , no kato doide tq da si mie lizeto i zabite se sekne 4e nqma kak da ne se sabudi6...strahoten orkestar prosty samo da ne ti se nalaga da spi6 v kuhnqta...aa i ba6ta mi mn0y se bazika,no drazni mn,a i preuveli4ava dosta i posle te bazika,a pak maika mi ...mm tq ...ponqkoga e mn0y drazne6ty sled kato se skarame ,na men o6te da mi e krivo a tq da doe sas usmivka do u6ite da me gu6ka ...grrr ide mi togava da i tresna 1-do sega mi e zzqla a sega "slan4icety na maaamaa"

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Баща ми - хм.. постоянно се заяжда, винаги намира кусури във всичко, което правя, прави се на много загрижен и доста ме ограничава...
    Майка ми - мрънкаща, нерви се за най-малкото, стисната, колкото пъти мине покрай хладилника, толкова пъти яде...

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами майка ми май няма!Баща ми - хърка,постоянно ме разпитва,звъни ми по телефона по 100 пъти на ден...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен
    Ммм, баща ми постоянно пуши и седи на компютъра, но сега е на работа в друг град и нямам проблеми А иначе майка ми...постоянно се караме с нея с причина и без причина и има няква мания да чете вестници, новини, такива глупости...

i dvamata me razpitvat po-veche ot kokoto trqbva
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    О,да моя тате също хърка,като картечница.
    Живеем в голям апартамент,а неговото хъркане се разпростира във всяка стая и е непоносимо силно.

Наи се дразня като ми влизат в стаята и ми ровичкат и ми подреждат..пфффф...много се нервя.Снощи в два и половина през ноща дофтаса майка и ми вика"Каква е тая кочина в гардероба ти бе?"И целия го изрина на земята,ама и се сопнах и тя сама си го оправи после.
    После се нерва като ми звънят през 1 час да ме питат къде съм.Като почне да се стъмва се почва едно звънене,а ако не вдигна направо изпадат в транс...

mn lubopitstvat nai ve4e maika mi
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си